Zero Parades

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Post Reply
Mahdi
Necromancer

Zero Parades

Post by Mahdi »

the new ZA/UM game. dar fără cei care au scris Disco. să vedem ce va ieși.

phpBB [video]

Become an Anti-Icon: Play as Hershel - brilliant, relentless, magnetic… and cursed. A former top operant whose touch turns everything to ash. She is as dangerous to her enemies as she is to her friends.

Espionage Reinvented: Descend into a world of bootleg mind-erasure, failed space programmes, and state-sponsored pop stars. This is espionage stripped of glamour - no parades, no happy endings - at least probably not for you.

Failing Forward: In the life of an operant, failure is inevitable. Here, it’s another way forward - every misstep opens doors that success would run swiftly by.

A Story-Rich Espionage RPG: From the studio which brought you Disco Elysium. Blending the psychological depth of a spy novel with surrealist undertones and richly drawn characters.

A Question of Identity: Who are you when no one is watching? Or, at least, when you *think* no one is? In ZERO PARADES, the answer will define much more than just the assignment. Cope with the terror of reality by giving up parts of yourself and try not to lose your mind in the process.
REMEMBER CITADEL
TG
Cyberdemon

Re: Zero Parades

Post by TG »

Mahdi wrote: 20 Aug 2025, 11:21 dar fără cei care au scris Disco. să vedem ce va ieși.
I think we can make an educated guess. :lol:
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

I mean, nu cred că se așteaptă nimeni să fie la nivelul lui Disco. dar sunt ok și cu un joc „doar” ok, nu e ca și cum se lansează așa multe jocuri narative cu idei crețe. apreciez că nu fac o continuare în același setting.

oricum la cum e gestionat studio-ul, sunt șanse reale să nu-l vedem dus la capăt.
REMEMBER CITADEL
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

La cum e gestionat studio-ul, probabil ca o sa-l piratez.

A aparut intre timp part 2 al documentarului de la People Make Games, dar n-am apucat sa ma uit la el

phpBB [video]
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Mahdi
Necromancer

Post by Mahdi »

Mărar wrote: 20 Aug 2025, 13:58 La cum e gestionat studio-ul, probabil ca o sa-l piratez.
Image
REMEMBER CITADEL
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

o wow ban marar
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

numai pirataț
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

marvas wrote: 20 Aug 2025, 14:04o wow ban marar
Uite moralistul
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Mai exista jocuri piratate in 2025?

Nici nu mi aduc aminte cand am jucat ultima oara un joc piratat :lol: pt mine suna a anii 90 2000
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Cât timp există mașini furate, există și jocuri piratate. :lol:
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Eu prea des cand platesc pentru ceva ma simt luat de prost.

Cand am luat castlevania sotn pe xbox si developerii nu mi au dat voie sa dau share la screens sau videos dar cu el piratat as fi putut.

Cand vreau sa fac un screenshot pe netflix sau crunchy sau altceva si nu pot dar cu showurile piratate as fi putut.

Cand imi dispare cate o melodie de pe streaming service din cauza de licensing dar daca le piratam le aveam forever.

Si mai multe astfel de situatii.
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Nici eu nu mai piratez de vreo 15-17 ani. Cred ca am catre 1000 de jocuri fizice pentru vreo 14 sisteme/platforme si vreo 2000 digitale Dar...sunt situatii cand un joc e bun insa nu vreau sa dau bani studioului/publiserului, cum ar fi Ubisoft, pe care chiar mi-as dori sa ii vad in faliment.

Asa ca azi am luat de peste mari si tari The Rogue Prince of Persia. Un joc foarte bun.
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

De ce ai dori sa vezi Ubisoft in faliment?
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Pentru ca sunt un gunoi de companie cu niste politici antigamer/consumer de tot cacatul. Sunt greedy as fuck etc. Fac ca EA sa fie pistol cu apa prin comparatie.

LE: ar mai fi si faptul ca lanseaza jocuri neterminate si buggy pe care apoi le abandoneaza. 80% din jocuri sunt un cacat cu gameplay repetitiv. Missleading marketing, microtrazactii. Iti scot jocuri din library etc etc
Sunt cancerul industriei si ma mir ca inca mai supravietuiesc financiar. E chiar un miracol.
Last edited by MC on 20 Aug 2025, 23:23, edited 3 times in total.
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Stiu ca sunt greedy, aproape ca orice mare companie de gaming, dar sa ii pui mai jos ca EA e deja exagerare. Fac mai multe lucruri bune decat EA for sure.
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

Offtopic; eu piratez des jocuri vechi /abandonware catre care nu mai exista devii/studioul la care sa ajunga banii. Altfel le cumpar desi "a colectiona" digital pe Steam mi se pare nefericit pentru cand n-o mai fi sau s-o schimba ce e azi Steam. Nu ajuta nici ca unele porturi de Steam sunt mai proaste decat unele builduri pirat/modabile. Ca exemplu, recent am vrut sa joc GTA 3 -- dar nu am putet sa cumpar mizeria de "GTA 3 definitive edition", asa ca am tras o copie pirat si m-am bucurat de experienta originala (careia Rockstar i-a facut superseed pe store-uri cu cea petarda/noua de martalogi ce sunt). Mai bine mi-e cu GoG, si hoarduiesc kiturile pe un hdd pt scopuri istorice/apocaliptice. Din fericire se fac multe remastere bune recent (Dawn of War, Heretic/Hexen, etc) care merita banii

Jocuri noi cumpar daca vreau sa sustin sau sunt deja fan; sau mai piratez inainte si cumpar daca imi place unde nu exista demo. Si bineinteles refund unde se cuvine

Mai iau "din respect", cum am cumparat Warcraft 3 si Diablo 2 din primele mele salarii ca plata retroactiva pt cat m-au hranit jocurile alea cand eram copil. Ca apoi sa-mi updateze Blizzard cu forta W3 classic in W3 Reforged, bulind toata comumitatea de custom games si old matchmaking + numeroase probleme tehnice. M-am lecuit

Iar sa arunc bani in jocuri mari, lucioase si facute cu curu? No way, si oricum nu le joc

PS: cat despre filme si carti, cinefilia si cercetarea academica nu pot exista fara "piraterie". Si sunt de acord cu magic privind volatilitatea continutului online; a "pirata" inseamna si o potentiala munca de conservare. Multe lucruri nu ar mai exista azi altfel, de la multe filme vechi la tot felul de carti de specialitate scanate de profi universitari pe furis
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
maimutza
Space Invader

Post by maimutza »

Ubisoft chiar a scos niste jocuri SOLIDE, numai dati aiurea cu hate daca nu le-ati jucat, am terminat recent seria Far Cry si e FABULOASA, urmeaza Assassins Creed ca din 2011 nu am mai jucat nimic.
Intradevar jocurile sunt scumpe si nefinisate la lansare, insa dupa cateva luni situatia se schimba.

Din pacate si eu am 90% pirat, joc in mare parte jocuri noi si nu le pot lua pe toate, daca nu as fi jucat sa zicem ceva mai nou de 2020 m-as fi descurcat lejer cu originalele.
oldnoob
Post Reply

Return to “Jocuri”