Zero Parades

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
TG
Cyberdemon

Re: Zero Parades

Post by TG »

Cred că o să mă înjure McWilliams din exilul auto-impus, dar nu mai mi se pare că offtopic-ul e așa mare problemă când suntem 5 oameni pe forum.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Cam ai dreptate
Orice anima putin forumul e binevenit. :lol:
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Cu cata speranta am intrat in mafia 3 ca sa aflu ca nu doar ca s au rezumat la a copia alte jocuri, au copiat jocurile ubisoft :-(

Nu cred ca ubisoft a cauzat ceva declin in industrie, daca nu erau ei facea altcineva aceleasi lucruri. Adica fara ei nu cred ca s ar fi schimbat ceva.

Data viitoare cand mai zici ca jocurile lor sunt bune/solide/whatever intreaba te daca nu s ar fi putut si mai bine. Ubisoft face mereu DOAR minimul necesar pentru a lansa Produs Care Aduce Venit cu zero inovatii sau orice forma de risc. Daca nu vezi asta, mno.
tnt
Hammer Haunt

Post by tnt »

Eu joc piratat cred ca am doar UT99, ca nu se mai gaseste. In afara de asta nu imi aduc aminte cand am piratat ceva ultima oara.
La filme insa se schimba situatia, am un HDD extern de 16TB catalog de filme ce mi-au placut de-a lungul timpului. Aproape ca se umple si va trebui sa adaug altul. Multe nu prea se gasesc pe streaming platforms oricum, iar la cinema mai merg daca e un film care merita, sau vreau sa vad ceva fun in 4DX gen Jurassic Park sau Alien. La filme e si mai simplu si practic sa le tii separat in "arhiva", merg si peste 10 - 20 ani, pe cand la jocuri unele devin incompatibile cu sistemul.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Cam multa autojustificare pe aici, nu cred ca-i pasa nimanui daca piratati sau nu :lol:

Dar ok, daca tot ne confesam, am piratat dlc-uri de la Rocksmith 2014, pt ca le-a expirat liceenta si nu le mai pot cumpara, dupa cateva zeci de euro dati catre ubisoft pt dlc-uri luate legit cand inca aveau liceenta activa, m-am enervat maxim ca nu mai puteam cumpara un pack asa ca am piratat tot (asa era torrentu, all or nothing)

Lock me up
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

o wow ban marar
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

nu e nimic la greșit cu piratatul dacă iei chestii pe care nu le găsești altminteri sau versiunile disponibile au probleme. Alice e acolo, pentru că deși am Madness Returns și originalul pe Steam refuz să-mi fac cont pe Origin. Alt exemplu, am jucat versiunea de Steam a Manhunt cu un crack pentru că versiunea de pe Steam e bugguită și nu poți continua mai departe de primul nivel.
Image
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Btw kind of related si sa folosesti VPN sa accesezi continut care nu e disponibil in tara e tot 'ilegal' adica impotriva terms of service si ar trebui sa ti se inchida conturile se netflix & co, dar nu o fac pentru ca le dai bani.

Dar tu din cauza ca te chinui in halul ala, la o adica dai bani la vpn ca sa poti da bani la netflix, pentru ceva ce ei nu vor sa ti vanda, esti dublu prost.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu că iau eu apărarea curporațiilor, dar argumentul ăsta e puțin înșelător și reductiv. Netflix (sau alții) în general au conținut restricționat pe regiuni acolo unde sunt doar intermediari. Nu e că nu ar fi vrut să-ți vândă ei conținutul, e doar cel mai bun mod în care au putut obține drepturile de distribuție.

Aceeași chestie e și când îți dispare vreo melodie, nu e de fapt din cauza platformei respective, ci tot a celor care dețin drepturile complete. De aia dispar jocuri de pe Steam, de exemplu. Nu e ca și cum Valve își dorește să le scoată de pe storefront.

De altfel haosul distribuției digitale e o problemă pe care o întâlnești tocmai pentru că acum posibilitățile de acces la content în mod legal sunt exponențial mai mari decât în trecut. Alminteri nici nu ai putea "spera" să ai problema asta și pirateria ar fi de fapt singurul mod real de a obține acces.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Oricum majoritatea banilor ajung la tertii respectivi, din perspectiva mea e egal daca nu ma lasa netflix sau warner bros. Daca nu vor sa mi vanda, nu ma dau peste cap sa le cumpar minunea.

Mai putin xbox aparent unde am cont de uk :lol: dar macar nu e nevoie de vpn
sleepknot
Zergling

Post by sleepknot »

In contrast cu toata eleganta discutiei, flashback din 2005-2008ish: nu trageati si voi cu nemiluita de pe ODC/ Strong DC++ ? :mrgreen: Era asa un voyeurism aparte, sa vezi ce foldere pun la share oamenii, ce gusturi par sa aibe sau ce chestii aleg sa "ofere" comunitatii. Si acum mai ascult muzica pe telefon trasa de pe atunci
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Clar, mai putin partea cu voyeurism acolo doar tu :lol:

Cred ca nfsu2 a fost prima chestie pe care am luat o de pe oDC.
Post Reply

Return to “Jocuri”