Ghiceste jocul
Re: Ghiceste jocul
Requiem: Avenging Angel. Pun o poză mai târziu
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.

EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Indicii: tactical RPG, lansat în urma unei campanii pe Kickstarter afaik. Acțiunea se petrece într-o perioadă pseudorenascentistă, într-un fel de Veneție. De altfel o mulțime de termeni și nume sunt de inspirație italienească.
Masquerada: Songs and Shadows. Nu l-am jucat, dar mi s-a părut și mie interesant.
Dar nu pot să pun poză, pune tot tu altceva.
Dar nu pot să pun poză, pune tot tu altceva.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
L-am jucat și terminat acum câțiva ani. Voice acting-ul și soundtrack-ul sunt foarte reușite, partea de poveste și world building sunt ok deși în pic inegale, dar gameplay-ul lasă rău de dorit. Ești mai împlinit dacă-l joci în story mode (are o astfel de opțiune).
O să pun o poză mai târziu că n-am nimic la îndemână. Ori dacă vrea, poate să pună altcineva până una alta.
O să pun o poză mai târziu că n-am nimic la îndemână. Ori dacă vrea, poate să pună altcineva până una alta.
Lunacid. A trebuit să mă uit între jocurile de pe steam că știam că-l am în bibliotecă dar nu mai știam cum se numește 
ceva ușor

ceva ușor

- ola small dickie
- Big Daddy
Beautiful Desolation?
Din nou memoria mea de elefant. Imi aduc aminte ca l-a jucat si chiar i-a placut. A scris la un moment dat cateva cuvinte despre el pe ceva topic 

- ola small dickie
- Big Daddy
Hahahahha
Instant cum am vazut poza mi a dat un feeling de jocul ala. Dar nu mai retineam numele. Si am cautat cateva pagini pe forum la sectiunea de adventure games cititnd toate titlurile. Si da, cum a zis MC, l am jucat si terminat si scris despre el pe forum.
Instant cum am vazut poza mi a dat un feeling de jocul ala. Dar nu mai retineam numele. Si am cautat cateva pagini pe forum la sectiunea de adventure games cititnd toate titlurile. Si da, cum a zis MC, l am jucat si terminat si scris despre el pe forum.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sa puna cine vrea ca nu pot acum
Drakan: Order of the Flame
-
- Space Invader
Știu sigur că am văzut screen-ul ăsta. Cred că am și terminat jocul în care apare, dar nu înțeleg de ce nu-mi vine în minte numele jocului. Este vorba despre un mic segment din el când se încearcă o tentativă de memă de text adventure. Nu vreau să caut textul că sigur îmi apare jocul, las pe altcineva.