Chestii pe care le urasc azi
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Chestii pe care le urasc azi
I dont get fustele cu pantaloni scurti pe dedesubt. Ori porti fusta ori da te dreq de aici
Sa nu ti se puna albine pe buci, daca te inteapa.
- ola small dickie
- Big Daddy
- ola small dickie
- Big Daddy
Hai mai da l in pula mea si pe patapievici. M am uitat vreo 30 de min cu el la vorbitorincii in timp ce mancam kung paoul si 2 bucati de branza in chiloti ca george costanza. Vreo 20 de min a aberat despre cum arata arhitectura blocurilor si strazii unde locuia nu stiu ce unchi de al lui paraschivescu. Apoi a inceput cum romanii vb urat pe strada si in tren cuvinte cu p. Penibil. Treci acasa horia.E opusul entertaingului. Sa fii asa mega intelectual dar sa fii mega plictisitor e mega trist
Tin minte la Eugenia Voda ca i-a zis aia direct in fata ca "face parada de eruditia lui"
Couldnt have said it better myself
Couldnt have said it better myself
♪
Încep să urăsc din ce în ce mai mult internetul, după toate cookie banners care sunt peste tot, văd și bannere care te obligă să accepți tracking sau să plătești ori să nu mai intri. Asta e de pe Eurogamer, mă întreb cum de e legal:
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Eu inchid direct si nu mai intru deloc.
Printre altele, am activat în uBlock Origin o listă de filtre care blochează cookie banners. Pe eurogamer.net văd direct articolele. De asemenea, blochez implicit execuția codului JavaScript, tot din uBlock Origin. Văd că eurogamer merge și fără JS, nice and fast.
Se pot ocoli, dar mă irită practica asta de malicious compliance cu grade din ce in ce mai adânci de malicious.
Done