Ghiceste jocul
Re: Ghiceste jocul
Pozele lui joonior erau embedded de pe imgur, nu erau atașamente de pe forum. Dar cine știe, să verifice și cu pozele din postările tale.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Da, doar cu imgur e problema, atasamentele de pe forum sau pozele puse pe alte siteuri le pot vedea. Cel putin deocamdata 

- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Wonder boy: Asha in monster world.
Prima imagine m-a indus putin in eroare, pt ca pare ca are 'depth of perspective'. Si nu eram sigur ca e 2D platformer. Bazandu-ma pe estetica, am cautat "games similar to Shantae", dar erau prea multe. Si majoritatea pixelart. Dar apoi am vazut clipul, si a devenit clar. Rezulta ca il aveam deja pe wishlist
.
Prima imagine m-a indus putin in eroare, pt ca pare ca are 'depth of perspective'. Si nu eram sigur ca e 2D platformer. Bazandu-ma pe estetica, am cautat "games similar to Shantae", dar erau prea multe. Si majoritatea pixelart. Dar apoi am vazut clipul, si a devenit clar. Rezulta ca il aveam deja pe wishlist

Are si umpic de depth, poti sa mergi "in fata" si "inapoi" din perspectiva camerei, dar doar in anumite zone. Practic sunt mai multe planuri 2D unul in fata celuilalt.
- joonior_bmf
Pare ceva engine de doom?
Random guess, Fortune's Run?
Random guess, Fortune's Run?
Done
- joonior_bmf
Da.
Nu.
Nu.