Well, ManUnited just bought everything but the kitchen sink. I can't wait for their next lousy match, coming up in the next few weeks on a TV near you.
Da, faptul ca au obtinut bani pentru alde Welbeck sau Cleverley este o dovada indubitabila ca prostia este difuza, insa direct proportionala cu portofelul fiecaruia. De ex, unii dau 8 mil pe Cleverley/Kagawa, altii dau 80+ de mil pe Suarez/Rodriguez.
A fost un rezultat ok pentru o echipa ramasa in 10 timp de aproape o repriza, pe fondul unui arbitraj slab. Cand o sa avem un atacant care marcheaza constant la o echipa de club bunicica din vest, probabil o sa ne propunem sa si atacam mai mult. Au jucat peste asteptari, din punctul meu de vedere.
Meanwhile, Portugalia isi confirma inca o fata mediocritatea fara Ronaldo. Targeting that "5 play-offs in a row" achievement, I guess.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
N-am vazut decat repriza a doua a meciului. Milan a iesit din jumatatea proprie de maxim 5 ori. Astia de la Juventus i-au calarit rau de tot. N-au fost ocazii mari, in afara golului marcat de Tevez dar succesul e meritat pe deplin.
Diseara Ludogorets - Real Madrid pe Digi 1. Se considera ca Digi 1 da cel mai bun meci al serii, apoi in ordine Digi 2 si Digi 3. Deci Ludogorets - Real Madrid pe digi 1. Ma amuza interesul asta exagerat pentru orice meci al Realului si al Barcelonei in detrimentul unor meciuri mult mai interesante. Daca ar juca FC Antananarivo din Madagascar vs Real Madrid in aceeasi seara cu sa spunem un Milan - Bayern pe digi 1 ar fi FC Antananarivo - Real Madrid. Diseara o sa urmaresc Atletico - Juventus. Ieri am vazut City - Roma.