Despre jocuri

Tot ce se poate spune despre boala noastră cea mai gravă.
Mărar
Electro-Chemist

Re: Despre jocuri

Post by Mărar »

No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

CD-urile mele cu Grom de la level nu mai merg :-( acum 3 ani erau ok.

Asta este.

Wildlife Park si Desert Rats vs Afrika Corps merg inca.

Si pe Win 11 nici nu vor DVD/CD sa fie in unitate, cred ca au patchuit ceva Windows sa zica ca-i ok, ca tin minte ca mereu era nevoie de CD/DVD sa joci (DRM).
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Am aflat recent ca se degradeaza in timp, chiar daca sunt intretinute bine si n-au zgarieturi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Disc_rot

Si SSD-urile pot sa piarda date daca raman deconectate multa vreme.

https://en.wikipedia.org/wiki/Data_degradation
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Dap, si cand am jucat Ruins of Myth Drannor, am folosit o varianta non-legit (in VM) pentru ca al doilea CD al meu nu mai mergea. Probabil toate oldies ce le am in punctul asta nu mai merg ok.

Dar de DRvsAK sunt happy ca nu-l mai gasesti pe nicaieri, si varianta de steam a Wildlife Park are issues.

Ma rog, le gasesti pe gen my abandonware dar nu instalez exe-uri random pe PC-ul asta, si VM-uri m-am plicty sa fac. Pacat de Grom dar il rejoc eu pana la urma candva.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Dar de ce ai vrea sa le joci de pe cduri?
Fular
Barbugiu înrăit

Post by Fular »

Nu cred că e neapărat să le joace de pe CD-uri cât că nu le găsește de cumpărat. Sunt o grămadă de jocuri care nu găsesc pe Steam, GoG sau Epic.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Exact, pana nu am un sistem pe care sa fiu ok daca bag vreun virus, nu downloadez stuff de pe myabandonware sau altceva de genul; si daca jocul care a fost uploadat acolo a fost la un moment dat ok, nu ai cum sa stii daca vreun hacker sau vreun maintainer cu rele intentii nu a inlocuit fisierul intre timp cu ceva virusat, nu-si da seama nimeni pana nu-i prea tarziu.

Asta-i si unul din motivele pentru care prefer sa iau versiuni de consola a jocurilor vechi (cum e Colin Mcrae 2), sunt doar fisiere pe care le deschid in emulator si sunt usor de setup.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Tbh un OS instalat pe un drive separat cred că e suficient pentru astea. Nu cred că jocurile old school obscure sunt focar de haxori bazați.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Post Reply

Return to “Jocuri”