Kingdom Come: Deliverance 2

Discuții axate pe jocurile RPG.
TG
Cyberdemon

Re: Kingdom Come: Deliverance 2

Post by TG »

Lel, mie de fiecare dată când mâncam în joc mi se făcea foame și irl. Mai ales când treceam pe la măcelari.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Have fun TG!
Am cam 190 de ore si mi-a mai ramas ceva din main quest pe care il savurez lent. Cryengine bate U5 la curu gol cand vine vorba de outdoors.
E prea frumos jocul asta, seria asta de fapt, pentru ca primul si al doilea joc formeaza de fapt o singura experienta unitara. Si cand vezi cat si cum a progresat Henry de la inceputul primului joc pana la finalul celui de-al doilea. Si totul se intampla natural, atat in poveste cat si in stats-urile personajului. Efectiv simti cum experientele prin care trece Henry il ajuta de devina tot mai bun, tot mai sigur pe el si sa-si construiasca propria legenda

Jocurile astea vor fi pomenite peste ani precum sunt Gothic-urile azi.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Da, păi eu am furat o salvare inițial, ca să mă plimb random printr-o pădure să văd cum merge și să-mi reglez puțin setările/MODs. După asta a fost cam greu de suportat mini-filmul de la început, dar după ce se deschid lucrurile o să-mi placă mai mult.

Oricum, am stat ceva să mă hotărăsc la perk-urile negative, de data asta voi încerca să ajung până la sfârșit fără com- busolă (sau GPS, evident), am înțeles că e mai lucrat pe partea asta și ar trebui să meargă mai bine. See shall we cât mă ține. :lol:
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Post Reply

Return to “Role Playing Games”