Uau, genial!! Felicitari de find!MC wrote: 23 Nov 2025, 21:13 De Pirates of the Caribbean sunt foarte incantat. E abandonware si e un adevarat hidden gem.
Jocurile Voastre Originale
Re: Jocurile Voastre Originale
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Misto toate 3.
Pirates of the Caribbean a fost mai bun decat se astepta lumea.
Da, actually printre putinele pe care le am si eu retail. Cumparat din magazin dupa ce aparuse. Good times.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Thanks guys!
Incerc sa imi fac timp in perioada urmatoare de ma apuc de el. Nu l-am mai jucat din 2003. Nici nu m-am mai uitat la video-uri despre el, nici nimic. Asa ca sunt destul de entuziasmat sa-i mai dau un run.
Bineinteles instalat frumos pe sistemul dedicat cu WinXp
Incerc sa imi fac timp in perioada urmatoare de ma apuc de el. Nu l-am mai jucat din 2003. Nici nu m-am mai uitat la video-uri despre el, nici nimic. Asa ca sunt destul de entuziasmat sa-i mai dau un run.
Bineinteles instalat frumos pe sistemul dedicat cu WinXp
Ce mi-a venit azi
Blue Prince, un joc cu adevarat interesant si original ca idee.
Leisure Suit Larry. Sunt primele 6 jocuri in afara de 4. Sunt in engleza desi scrie in germana pe cutie
Blue Prince, un joc cu adevarat interesant si original ca idee.
Leisure Suit Larry. Sunt primele 6 jocuri in afara de 4. Sunt in engleza desi scrie in germana pe cutie
Ocazia asta am aflat si eu ca nu exista Leisure Suit Larry 4
. Dupa 3 Al Lowe a trecut direct la 5.
Una dintre speculatii ar fi ca
Una dintre speculatii ar fi ca
Al Lowe had planned on ending the series after part 3, stating "There will never be a LSL4". Presumably the success of the series and high demand for more Larry led Al to change his mind, and rather than break his word he decided to continue the series while still technically keeping his promise