Au oprit soarele smh.
Ce jucati in momentul de fata
Re: Ce jucati in momentul de fata
Intermediate championship time
Au oprit soarele smh.
Au oprit soarele smh.
Un fel de 2048 cu fructe si fizica, foarte addictive. Am stackuit fructe pentru prima oara aseara si inca vreau sa mai stackui fructe.
Fruit Mountain:
https://store.steampowered.com/app/2753 ... _Mountain/
Fruit Mountain:
https://store.steampowered.com/app/2753 ... _Mountain/
- Vlad Dracul
- Headcrab
După ce m-au dat ăia afară de la Formulă (pentru că eram al dracu' și făceam mișto de Lewis
), neavând nici o pohtă de a mă întoarce încă la Palatinat (adică la niscaiva strategie medievală), a trebuit să-mi câștig cumva pâinea cu sudoarea frunții, așa că m-am făcut șofer de camion
și am început să joc SnowRunner.
Îl joc în draci, că-s lacom și pohtesc la multă pită. Vorba lu' Fănuș, "Să fie mult!"
Primele concluzii ar fi că jocul arată bine și se joacă la fel de bine, firește că există și părți mai puțin plăcute (din păcate chiar nu știu vreun joc fără bug-uri) dar per total nu afectează major calitatea timpului petrecut cu el.
Recomand a fi jucat, însă având permanent în minte faptul că răbdarea e o virtute, cu ea nu numai că treci și marea, dar reușești chiar să scapi pân' la urmă din mocirlă/zăpadă/băltoacă în SnowRunner.
Cre' c-am să scriu cândva o recenzie pe larg în topicul aferent (care văd că există aci pe forum), merită atenția acordată.
P.S.: Magicake, am observat că joci cu mașini. Dracul approves this message.

Îl joc în draci, că-s lacom și pohtesc la multă pită. Vorba lu' Fănuș, "Să fie mult!"
Primele concluzii ar fi că jocul arată bine și se joacă la fel de bine, firește că există și părți mai puțin plăcute (din păcate chiar nu știu vreun joc fără bug-uri) dar per total nu afectează major calitatea timpului petrecut cu el.
Recomand a fi jucat, însă având permanent în minte faptul că răbdarea e o virtute, cu ea nu numai că treci și marea, dar reușești chiar să scapi pân' la urmă din mocirlă/zăpadă/băltoacă în SnowRunner.
Cre' c-am să scriu cândva o recenzie pe larg în topicul aferent (care văd că există aci pe forum), merită atenția acordată.
P.S.: Magicake, am observat că joci cu mașini. Dracul approves this message.

Daca scrii recenzia mai bine pune-o la sectiunea de pe forum cu articole, sa ajunga si pe site 
viewforum.php?f=77
Snowrunner nu am jucat inca, dar am jucat si mai joc din cand in cand Mudrunner, imi plac camioanele alea janky sovietice.
viewforum.php?f=77
Snowrunner nu am jucat inca, dar am jucat si mai joc din cand in cand Mudrunner, imi plac camioanele alea janky sovietice.
- Vlad Dracul
- Headcrab
Mmmm, depinde cât de bine îmi iese, cât de inspirat și cât de mulțumit o să fiu de ea.Magicake wrote: 27 Nov 2025, 12:46 Daca scrii recenzia mai bine pune-o la sectiunea de pe forum cu articole, sa ajunga si pe site![]()
Plus c-ar trebui să mă abțin din a introduce câte-o chestiuță pe ici, pe colo (cum am obiceiul să fac când jocurile de Formulă-s de căcat
Deși SnowRunneru' nu prea mă îndeamnă deloc să-l înjur birjărește, în ciuda momentelor de uriașă frustrare pe care-i predispus să le producă omului jucător.
Io n-am încercat deloc MudRunner (adevăru-i că în domeniul camioanelor eram complet nou până acu' vreo 2 săptămâni, singurul pe care-l condusesem era ăla din Ignition, Smoke-ul, care se nimerise să fie mașina mea preferată din jocul respectiv. Da' m-am apucat acu', am încercat prima dată EuroTruck Simulator 2 care nu m-a încântat - asta fără să-l consider un joc rău, nici pe departe, doar că nu prea mi se potrivește, din motiv de lipsă de 3rd person view cu adevărat viabil. Sau poate nu l-am găsit eu, deși mă îndoiesc, că am făcut tutorialul - după care am decis să nu mai toooot amân la infinit Snow Runner-ul pe care-l aveam neatins de vreo 4 ani), dar din câte văd că zice toată lumea pe net SnowRunner-ul e semnificativ mai bun (așa că bănuiesc c-o să-ți placă dacă-l încerci), fiind un joc mai evoluat din toate punctele de vedere.Magicake wrote: 27 Nov 2025, 12:46 Snowrunner nu am jucat inca, dar am jucat si mai joc din cand in cand Mudrunner, imi plac camioanele alea janky sovietice.
Apropo, e perioadă de reduceri pe Steam, mi-am luat niște DLC-uri zilele astea.

Am gadilat si eu Snowrunner-ul pret de vreo ora hai doua. Imi place cum se joaca si cum se vede si imi plac si jocurile cu masini de la arcade-uri la sim-uri hardcore (a se vedea Assetto Corsa Rally), dar nu ma pot juca pe ele la modul zile in sir ci le vad ca jocuri secundare in care mai dau cate-o tura din cand in cand ca sa mai adun pofta pentru jucat in jocul principal (de regula ceva FPS sau RPG open world)