Ghiceste jocul
Re: Ghiceste jocul
Still nothing, puneti voi 
I got you, fam
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Nici unul din ele 
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Ăla-i 
L-am jucat in prostie dar a trebuit sa caut putin pentru ca nu mai stiam numele.
Bang Bang.
LE:
Bang Bang.
LE:
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Moto Racer?
Da, ăla e. De fapt, am vrut să pun un racing cu mașini, dar nu mai reușesc să-mi amintesc cum îi zice, lel.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Căutasem și eu imagini din Moto Racer, că e singurul joc cu motociclete pe care-l știu, dar n-am găsit poze cu interfața aia. Ce-i drept am căutat doar pe gog și steam pentru Moto Racer 1-4, dacă caut pe google găsesc și cu intefața aia, pare să fie de la vreo versiune de playstation?
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.