Total War: Medieval III
Total War: Medieval III
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
- Vlad Dracul
- Zergling
Re: Total War: Medieval III
Mulțam de informare, într-o vreme aveam o pohtă grozavă să aud vestea asta, da' în lumina (sau mai bine zis, în întunericul) ultimelor întâmplări din industria entertainmentului (music, movies & computer games) consider cu tărie că decât să-l facă prost și propagandistic, mai bine să nu-l mai facă.
It's either Deus lo vult! or gtfo.
(Yeeeeah, I'm fuckin' skeptical)
It's either Deus lo vult! or gtfo.
(Yeeeeah, I'm fuckin' skeptical)

Eu il astept, cu medieval 2 nu am vibeuit. Poate asta o sa fie diferit.
O sa astepti mult si bine, e in pre-production. La cum se misca CA in ultima vreme o sa fiu suprins daca il vedem inainte de 2030.Magicake wrote: 5 Dec 2025, 13:03 Eu il astept, cu medieval 2 nu am vibeuit. Poate asta o sa fie diferit.
Voi va dati seama ca la un moment dat o sa fim atat de batrani incat o sa zica vreo firma ca lanseaza un joc in urmatorii 10 ani si noi o sa stim ca o sa murim inainte de lansare?
- Vlad Dracul
- Zergling
Heh, io deja am ajuns la stadiu' ăla, nu cred că mai apuc să văd Medievalu' III lansat, mai am puțin și mă împușcă de bătrânețe.Magicake wrote: 5 Dec 2025, 17:02 Voi va dati seama ca la un moment dat o sa fim atat de batrani incat o sa zica vreo firma ca lanseaza un joc in urmatorii 10 ani si noi o sa stim ca o sa murim inainte de lansare?
Da-n viață în fiecare lucru rău e și un lucru bun, măcar nu mor de inimă ré văzând c-or făcut ăștia vreo catastrofă de joc.

Last edited by Vlad Dracul on 5 Dec 2025, 18:42, edited 1 time in total.

Ăsta e scenariul cel mai bun, lol.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
- Vlad Dracul
- Zergling
Cre' că-mi scrie și-n profil. Cu doar câțiva ani mai tânăr ca Marius Ghinea.

Cred ca poti fi si tu optimist in continuare, 50 e ok
Nu promit insa nimic pentru Medieval 4.
- Vlad Dracul
- Zergling
Cei care apucă 70 de ani își doresc fierbinte să poată da timpul înapoi și să fie măcar de 50.
Oricum, ce contează cel mai mult e ca spiritul să rămână forever young.