Mega Giveaway candaparerevista.ro (2025)

Post Reply
Cristan
Dremora Lord

Mega Giveaway candaparerevista.ro (2025)

Post by Cristan »

Image

Salutare. Moș Nicolae e aici, prilej bun pentru un giveaway nou. Avem iar 300 de jocuri adunate de la diverși donatori, jumătate rămase de la giveaway-ul de anul trecut, dar aproape jumătate sunt noi (marcate separat în lista simplă de mai jos)

Se aplică în continuare regulile și mențiunile de anul trecut:
Cristan wrote: 24 Jan 2024, 11:17Unele au mai fost pe la giveaway-uri pe aici în trecut, dar cel puțin jumătate sunt noi. Nu sunt toate capodopere, dar mai toate sunt cel puțin decente, din genuri diverse, câte ceva pentru toată lumea. (Și dacă vedeți jocuri de mai multe ori, nu e o greșeală, chiar sunt dubluri)

Scrieți în topic ce jocuri vreți și o să intru când am timp (cel mai probabil la sfârșitul fiecărei zile) să vi le trimit. Pentru că sunt foarte multe și vrem să dăm cât mai multe dintre ele, dar în același timp să dăm șansa mai multor persoane să prindă jocurile dorite, vă rog să vă limitați la 5-10 jocuri pe zi și eventual treceți-le și în ordinea priorităților, astfel că dacă cineva își dorește vreunul mai mult în aceeași zi, să meargă spre cealaltă persoană.

PS: Toate jocurile sunt pentru steam, dacă nu se specifică altfel [...]
PS2: S-ar putea să avem și unele surprize că cheile nu mai sunt valide sau nu mai pot fi generate (sunt destule jocuri vechi), sau au fost alte încurcături de linkuri sau copy-paste, nu vă supărați, alegeți altceva.
Attachments
giveaway_2025.jpg
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Cristan
Dremora Lord

Re: Mega Giveaway candaparerevista.ro (2025)

Post by Cristan »

:!: Chei Steam care expiră
ImageImageImage
(expiră 2 februarie 2026)(expiră 3 martie 2026)(expiră 12 decembrie 2026)

Chei Steam care pot fi activate oricând
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Humble Bundle Android 1 (o singură cheie)
Image Image Image

Humble Bundle Android 2 (o singură cheie)
Image Image Image Image

Humble Bundle Deep Silver (o singură cheie)
Image Image Image

Non-steam
ImageImageImageImage
GOG :!: (expiră 6 ianuarie 2026)Ubisoft ConnectUbisoft ConnectEA Store
Done
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Și lista simplă, ca să fie mai ușor de citit și căutat.
Spoiler for lista text:

:!: Chei Steam care expiră Chei Steam care pot fi activate oricând Humble Bundle Deep Silver (o singură cheie) Humble Bundle Android 1 (o singură cheie) Humble Bundle Android 2 (o singură cheie) Non-steam Epuizate pe Humble
  • Crime Boss: Rockay City - First Month Edition (nou)
  • Astrea: Six-Sided Oracles (nou)
  • Atlas Fallen: Reign of Sand (nou)
  • Coral Island (nou)
  • DESOLATE
  • Family Man
  • Just Die Already
  • Merchant of the Skies (nou)
  • Morkredd
  • Oaken (nou)
  • Per Aspera
  • Smile For Me
  • Symphony of War: The Nephilim Saga (nou)
  • SYNTHETIK: Legion Rising (nou)
Done
Triggerix
Babe of the day

Post by Triggerix »

Salutare. Aș vrea eu Cat Quest, Little Hope și Cook, Serve, Delicious 2 și 3, te rog. :lol:
Every machine is a smoke machine if you operate it wrong enough.

Full-time quote-happy-tagger.
Zuluf
Space Invader

Post by Zuluf »

Hello!

Eu aș vrea Tropico 4, Technobabylon și Gemini Rue dacă se poate. Mulțumesc!
Usual Pig
Space Invader

Post by Usual Pig »

Astrea: Six-Sided Oracles
Cepheus Protocol
Children of Silentown
Chivalry 2
Gravity Circuit
Merchant of the Skies
Monster Prom 3: Monster Roadtrip
Poly Bridge
AlterumSanctus
Space Invader

Post by AlterumSanctus »

Salut, aș vreau eu Strife: Veteran Edition, NeonCode, Paradise Lost și LEGO 2K Drive. Mulțumesc!
Tazh85
Space Invader

Post by Tazh85 »

Salut!
Aș vrea eu Atlas Fallen: Reign of Sands.
Cristan
Dremora Lord

Post by Cristan »

Se pare că Humble m-a faultat cam tare, am descoperit că unele chei sunt epuizate și nu mai poate să genereze altele noi. Am trecut prin toată lista de jocuri de la humble choice și le-am tăiat de pe listă pe toate cele care nu mai sunt valabile.

Cu ocazia asta am descoperit și că la unele jocuri platforma nu era Steam și le-am mutat sau scos de pe listă: Moonstone Island e pe GOG și l-am mutat la final, iar The Pegasus Expedition și Fashion Police Squad erau doar pentru Epic și le-am scos de tot din listă.

Și nu în ultimul rând, vă rog să postați aici când vreți un joc, nu în mesaj privat, ca să vadă și ceilalți și să nu ceară același joc încă o dată.
Done
bionicron
Space Invader

Post by bionicron »

Mi-ar placea XCOM Chimera Squad si la urma de tot doar, daca nu doreste altcineva "Superhot: Mind Control Delete" mi-ar place sa-l incerc. Mersi fain!
Usual Pig
Space Invader

Post by Usual Pig »

Seasons after Fall
Sker Ritual
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake
The Last Campfire
Tick Tock Isle
Husk
Creaks
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

as dori Moonstone Island pentru GOG cea mai buna platforma pentru jocuri se stie
Post Reply

Return to “Concursurile comunității”