Secret Santa 2025

Jocuri născocite (împrumutate) de userii forumului la care participa toți userii forumului în scopul măririi postcountului (1) măririi epeen-ului (2) și lulz (3).

Moderator: RaptoR

Post Reply
Cristan
Dremora Lord

Secret Santa 2025

Post by Cristan »

Cristan wrote: 5 Dec 2017, 23:22 Reminder reguli:

- fiecare participant îi cumpară un joc în valoare de 5-10 euro unui co-forumist, pe care acesta e obligat sa-l joace timp de cel puțin o oră și să posteze impresii pe thread;
- fiecare își postează platforma preferată; Steam e default, deci postați mai ales dacă vreți cadoul pe altă platformă
- fiecare își postează wishlistul; Secret Santa se uită pe wishlist și alege un joc de acolo, sau chiar și unul care nu e acolo, dacă crede că i-ar plăcea beneficiarului;
- ca să păstrăm identitatea moșului secretă, trimitem toate jocurile printr-un intermediar; dacă nu se oferă altcineva, o să fiu tot eu și anul ăsta;
- ca urmare, jocurile se trimit doar sub formă de cheie activabilă pe steam/gog.com sau humble gift key; alternativ, dacă e ceva ce se găsește doar pe Steam, îmi trimiteți mie banii prin PayPal (sau Revolut) și cumpăr eu jocul direct ca gift pentru beneficiar
Participanți în 2025:
- Mahdi
- marvas
- Cristan
- TG
- ...

Înscrierile sunt deschise până luni, 22 decembrie, la ora 20. Ar fi bine să se mai înscrie lumea, altfel o să fie un secret santa cam trist.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
TG
Cyberdemon

Re: Secret Santa 2025

Post by TG »

Să vă pună dracu' să nu vă înscrieți...
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Magicake
Global Belit

Re: Secret Santa 2025

Post by Magicake »

Mno hai, ce nu fac eu pentru voi.
Post Reply

Return to “Forum Games”