Steam sale se termina azi, ce capturi aveti? Eu am luat astea, si incep cu niste impresii din cele pe care le-am jucat
The alters -30% (24,49€) sau nitel mai ieftin daca aveti Clair Obscure Expedition 33
Eram indecis intre asta si Blue Prince, si regret nitel ca n-am luat Blue Prince, dar a fost pe primul loc pe lista lui Yahtzee si deobicei rezonez cu alegerile lui. Nu-i un joc rau dar pentru ceva atat de story heavy focused variaza destul de mult calitatea scriiturii, inca nu l-am terminat, sunt in act 2, dar au fost pana acum 2 momente in joc unde am fost pus sa fac o alegere pentru ceilalti Alters, si nu puteam sa nu ma intreb "de ce nu alege fiecare Alter varianta care i se pare lui corecta? nu inteleg de ce trebuie impusa decizia asta pentru toti"
Also, mi-am cam stricat playthrough-ul cu save scumming; jocul are un time limit, si deobicei am atacuri de anxietate in jocuri cu time limits pentru ca exista aceasta necunoscuta legata de ce alte obiective o sa mai primesti in timpul actului si implicit nu stii exact de cate resurse ai nevoie, asa ca m-am chinuit mult sa fac fiecare zi perfecta. Aiurea, mereu terminam obiectivele cu multe zile ramase la dispozitie si cu o galagie de resurse in plus, pe hardest difficulty. Mult mai usor decat Frostpunk 1 (e acelasi studio) unde faceam save scumming la greu doar ca sa sa supravietuiesc.
Iar deciziile in sine par relativ simple pana acum, n-am facut save scumming pt ele, dar nici n-a fost nevoie, am gresit usor in cateva dialoguri si am deranjat nitel cativa Alters, dar apoi ne-am uitat la un film impreuna si le-a trecut
PANORAMICAL -75% (2,43)
Dragut, desi probabil ca l-as fi apreciat mai mult intr-o stare alterata. Nu stiu cum sa-l descriu mai bine decat ce e pus pe steam page.
Manipulate the look, sound, and feel of more than a dozen mesmerizing landscapes in this immersive musical adventure through space and time. Turn peaceful mountains into thumping valleys into jazz solo forests into ominous caves, turn day into night, turn oceans into deserts into atmosphere and the soundscape transforms with you. Each of the 15 unique worlds consists of 18 different audio-visual dimensions under your control.
Chants of Sennaar -40% (11,99€)
Favoritul de pana acum, nu toate puzzle-urile sunt bune, si de cateva ori jocul mi-a dat practic solutia mura-n gura cu update-urile de jurnal pe care le are, mai are si mult backtracking daca vrei sa traduci complet fiecare limba (cateodata nu stii daca ai deja solutia pentru un cuvant si n-ai facut legaturile, sau daca trebuie sa mergi mai departe ca sa gasesti cuvantul pus fix deasupra obiectului pe care il reprezinta). Dar ador premiza, gameplay loop-ul si prezentarea audio-vizuala.
My Little Puppy -30% (17,15€)
Joc dragut despre un corgi in viata de apoi care incearca sa ajunga la stapanul lui, imprumuta multe idei din journey dar are si momente destul de frustrante de platforming / 2d fighthing.
The Procession to Calvary -60% (3,79€)
Nu l-am jucat dar Four Last Things a fost excelent, si asta are o nota mai mare. Should be a good one.
The Stillness of the Wind -85% (1,91€)
Old Man's Journey -70% (2,99€)
King of the Bridge -50% (1,49€)