LEVEL la radio

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Post Reply
dok!@
Space Invader

LEVEL la radio

Post by dok!@ »

Mai tine minte cineva la ce post de radio aveau acu muuulti ani cei (prin 2002 sau 2003 parca) de la LEVEL emisiunea aceea despre jocuri? Si are careva inregistrari?
Stokkolm
Dremora Lord

Re: LEVEL la radio

Post by Stokkolm »

Emesiunea se numea Fanatic Gamer daca nu ma insel, era la Radio Contact cu Carmen Ivanov.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Cred ca emisiunea se chema Fanatic Gamer. Vad ca are ceva rezultate pe google. Pana de curand erau si niste poze pe net dintr-o emisiune cu Ciolan si Mike parca. Vad ca nu le mai gasesc pe net acum.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Se întâmplă că văd cartea asta recomandată de un logoped: Șase sași în șase saci. Manual de dicție, de Carmen Ivanov

Heei, Carmen Ivanov... nu făcea ea prin anii 2000 emisiunea radio Fanatic Gamer? Îi invita și pe cei de la Level. Uite, i-a luat odată Mitza interviu pentru revistă. Ia să văd dacă găsesc vreo emisiune. Caut „fanatic gamer” și „carmen ivanov”. Găsesc următoarele:

- Carmen Ivanov – Epopeea media a unei gameritze fanatice! (2010)
- snapshot-uri pe archive.org ale site-ului și forumului Fanatic Gamer.
- canalul ei de YouTube, unde a postat și clipuri dintr-o emisiune TV despre jocuri pe care a realizat-o în 2013 (unele clipuri au probleme cu sunetul dacă nu folosești căști sau speakere externe; am mai întâlnit problema asta pe YT). De o vreme încoace a devenit antrenor de dicție: https://www.dictie.ro/
- https://www.audiodexa.ro/, o versiune audio a DEX-ului în care ea a înregistrat o mulțime de cuvinte și definițiile lor. Interesant proiect. Recent a apărut pe TVR1 o prezentare a lui.
- acest thread

Înregistrări din Fanatic Gamer, din păcate, nu văd să fie nicăieri.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

chiar zilele trecute am dat de asta si am postat-o pe discord la @Klamath

IMG_0964.jpeg

Iar el mi-a aratat cu ce se mai ocupa Carmen:
IMG_0355.jpeg
IMG_0356.jpeg
Cinste ei pt activitate, dar AI-ul ala, brrr.
Post Reply

Return to “Cafenea”