Bere
Re: Bere
Asta
https://www.discoverbenelux.com/beer-of ... late-quad/
Am gasit o o data in selgros. Ceva special in sensul bun.
https://www.discoverbenelux.com/beer-of ... late-quad/
Am gasit o o data in selgros. Ceva special in sensul bun.
Pai depinde la ce market te referi.
Prin Auchan au Samichlaus (care e o bere clasica foarte tare, 14%, si foarte buna), Rochefort (in diferite iteratii de tarie, o bere de abatie care trebuie neaparat incercata) si cred ca Chouffe (o belgiana blonda clasica, bine carbonatata). Astea ultimile doua sunt si prin Mega, care au o selectie marisoara in general. Apoi, Pilsner Urquell si Budweiser care sunt cam peste tot si reprezinta punctul culminant al pilsnerului comercial. Ca romanesti, Olovina au fabrica noua si scot probabil cea mai decenta bere de supermarket neaoasa, ca raport calitate/pret.
Nu e rea deloc nici cea pusa de Patrunjelu, dar e mai spre desert.
Prin Auchan au Samichlaus (care e o bere clasica foarte tare, 14%, si foarte buna), Rochefort (in diferite iteratii de tarie, o bere de abatie care trebuie neaparat incercata) si cred ca Chouffe (o belgiana blonda clasica, bine carbonatata). Astea ultimile doua sunt si prin Mega, care au o selectie marisoara in general. Apoi, Pilsner Urquell si Budweiser care sunt cam peste tot si reprezinta punctul culminant al pilsnerului comercial. Ca romanesti, Olovina au fabrica noua si scot probabil cea mai decenta bere de supermarket neaoasa, ca raport calitate/pret.
Nu e rea deloc nici cea pusa de Patrunjelu, dar e mai spre desert.
Sunt bune rau berile astea steampunk ce tot apar la lidl.
https://www.steam-brew.com/en/
https://www.steam-brew.com/en/
- ola small dickie
- Big Daddy
Ce dezamagitori suntem....ultima oara s a discutat aici in 2023
Ca sa reiau drama existentiala din 2020 pe care mi o exprimam aici (imi aduc aminte si acum cat am suferit si am dat si un mail la Silva dar imi e lene sa l caut acum): SILVA PALE ALE CHIAR NU MAI E NU?
Ca sa reiau drama existentiala din 2020 pe care mi o exprimam aici (imi aduc aminte si acum cat am suferit si am dat si un mail la Silva dar imi e lene sa l caut acum): SILVA PALE ALE CHIAR NU MAI E NU?
- ola small dickie
- Big Daddy
Sa pun si o poza gasita pe net pt eternitate
Nu tin minte sa mai fi vazut nici eu, deci cred ca a disparut de tot.
Btw daca vrei o pale ale romaneasca mega buna ia crowd control de la hop hooligans.
Btw daca vrei o pale ale romaneasca mega buna ia crowd control de la hop hooligans.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ah da stiu crowd control, am baut cateva cand eram in romania. Mi a placut. Faceam comenzi din constanta de pe siteul lor dar o mai si gaseam la 1 2 baruri din constanta. Faceam des comenzi la hop hooligans, aveam si pahar si tricou de la ei. Mi au placut multe beri de la ei. Imi aduc aminte de una neagra care pe cutie avea un om cu lanterna veche sau cum s o chema. Vad ca nu o mai au pe site
Din pacate din Malta e imposibil sa mai beau ceva de la hop hooligans
Din pacate din Malta e imposibil sa mai beau ceva de la hop hooligans
- ola small dickie
- Big Daddy
Apropo de beri, am trait un moment acum cateva minute am crezut ca am luat o in sfarsit razna. Am luat o cutie de Skopsko din frigider, m am dus pe canapea in living unde am o masa de sticla. Am turnat berea in pahar, nu toata, a mai ramas putin in cutie, am pus cutia pe masa (ma simt ca malaele acum in acel monolog faimos). Dupa cateva minute in timp ce beam si fumam o tigara vad cum langa mine cutia de bere de pe masa de sticla incepe sa se deplaseze singura vreo cativa cm buni. M am speriat am zis ba ce dreq mai e si asta. Dar imediat am dat pe google 
Condensation & Hydroplaning: If the can was cold, moisture condenses underneath. As the can warms, the trapped air expands, increasing pressure and lifting the can slightly, letting it slide on the water film, especially on a slight table slope.
Sa stiti si voi daca vi se intampla si voua
Condensation & Hydroplaning: If the can was cold, moisture condenses underneath. As the can warms, the trapped air expands, increasing pressure and lifting the can slightly, letting it slide on the water film, especially on a slight table slope.
Sa stiti si voi daca vi se intampla si voua
- ola small dickie
- Big Daddy