Laudati-va
Re: Laudati-va
lma!
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
La multi ani!
La mulți ani, Daniel!
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Sa traiesti!
La mulți ani Daniel. Să vii să-ți alegi un cadou.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
- ola small dickie
- Big Daddy
La multi ani boss!
In cel mai onest mod, va multumesc din suflet.
-
Dacicus Geometricus
- Space Invader
Sunt prea smecher si baiat de top sa nu ma laud si eu 
Sunt primul om care a gasit o serie infinita pentru constanta Omega. Numaratorii si numitorii seriei sunt secventele OEIS A370490 si A370491 .
Am gasit si prima serie pentru numarul Dottie care foloseste numai numere intregi. Pe OEIS am si niste formule pentru puterile negative ale numarului de aur folosind numere Fibonacci A000045.
Daca cineva e interesat de matematica, siruri de numere intregi sau alte subiecte matematice poate vorbi cu mine. Daca stii programare (eu nu sunt bun la programare din pacate
) am niste idei pentru a obtine niste siruri ( nu stiu daca vor genera siruri noi care nu sunt in OEIS).
Sunt primul om care a gasit o serie infinita pentru constanta Omega. Numaratorii si numitorii seriei sunt secventele OEIS A370490 si A370491 .
Am gasit si prima serie pentru numarul Dottie care foloseste numai numere intregi. Pe OEIS am si niste formule pentru puterile negative ale numarului de aur folosind numere Fibonacci A000045.
Daca cineva e interesat de matematica, siruri de numere intregi sau alte subiecte matematice poate vorbi cu mine. Daca stii programare (eu nu sunt bun la programare din pacate
Omegacool