Ola troleaza...rdo wrote: 15 Feb 2026, 19:29 ola, Diablo nu e RPG clasic, e hack & slash
Cat despre pret, cei 25 euro sunt pt clasa noua si cateva qol`uri implementate, demult cerute de comunitate
faptul ca D2 este jucat de mii de playeri chiar si dupa 25 ani spune multe, zic eu
speranta mea e ca acesta sa fie primul pas pt content nou in D2, precum un act nou, poate
Diablo II Resurrected
Re: Diablo II Resurrected
De hater e hater, dar faza cu Diablo RPG clasic eu zic ca e troll
- ola small dickie
- Big Daddy
asta e ca si cum ai zice radiohead nu e rock, e alternative. care e rock
n-am zis ce subtip de rpg e diablo. am zis doar ca e rpg. which is true.
n-am zis ce subtip de rpg e diablo. am zis doar ca e rpg. which is true.
Poti sa memezi cu diablo cat vrei, dar e RPG prin faptul ca se trage din rogue care la randul lui se trage din role-playing boardgames. Sau mai bine zis, atat de putin s-a inovat in domeniul asta incat i-as zice lui diablo ca-i un fel de roguelike fara permadeath 
https://en.wikipedia.org/wiki/Dungeon%21
https://en.wikipedia.org/wiki/Dungeon%21
- ola small dickie
- Big Daddy
chatgpt 
is diablo a rpg?
Yes — **Diablo is absolutely an RPG**, more specifically an **action RPG (ARPG)**.
The original **Diablo** was released in 1997 by Blizzard Entertainment, and it helped define the hack-and-slash action RPG genre.
### Why Diablo is an RPG:
*
**Character classes** (e.g., Barbarian, Sorcerer, Rogue)
*
**Leveling system** with stats and skill trees
*
**Loot progression** (weapons, armor, magical items)
*
**Quests and story-driven campaign**
*
**Character builds and customization**
Unlike traditional turn-based RPGs, Diablo features **real-time combat**, which is why it’s categorized as an *action* RPG.
The series includes:
* **Diablo II**
* **Diablo III**
* **Diablo IV**
If you're asking because you're thinking about playing it, I can also explain what kind of RPG experience it offers compared to something like Skyrim or Baldur’s Gate.
is diablo a rpg?
Yes — **Diablo is absolutely an RPG**, more specifically an **action RPG (ARPG)**.
The original **Diablo** was released in 1997 by Blizzard Entertainment, and it helped define the hack-and-slash action RPG genre.
### Why Diablo is an RPG:
*
*
*
*
*
Unlike traditional turn-based RPGs, Diablo features **real-time combat**, which is why it’s categorized as an *action* RPG.
The series includes:
* **Diablo II**
* **Diablo III**
* **Diablo IV**
If you're asking because you're thinking about playing it, I can also explain what kind of RPG experience it offers compared to something like Skyrim or Baldur’s Gate.
- ola small dickie
- Big Daddy
If you're asking because you're thinking about playing it
hell no, so dont bother, thank you
dar mai stii, poate daca incerc diablo 2 sau 3 sau 4 poate o sa-mi placa. singura mea experienta e cu Diablo 1 many many many years ago (de fapt chiar cand a aparut l-am jucat).
hell no, so dont bother, thank you
dar mai stii, poate daca incerc diablo 2 sau 3 sau 4 poate o sa-mi placa. singura mea experienta e cu Diablo 1 many many many years ago (de fapt chiar cand a aparut l-am jucat).
Totuși, ești ultima persoană de la care m-aș fi așteptat să văd ChatGPT, lol.

Subscriu, eu zic să le încerci și să postezi păreri.ola small dickie wrote: 16 Feb 2026, 15:49 dar mai stii, poate daca incerc diablo 2 sau 3 sau 4 poate o sa-mi placa
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
- ola small dickie
- Big Daddy
da, si eu cand am postat ma gandeam wtf eu cu chatgpt acumTG wrote: 16 Feb 2026, 15:52 Totuși, ești ultima persoană de la care m-aș fi așteptat să văd ChatGPT, lol.
Subscriu, eu zic să le încerci și să postezi păreri.ola small dickie wrote: 16 Feb 2026, 15:49 dar mai stii, poate daca incerc diablo 2 sau 3 sau 4 poate o sa-mi placa![]()
e un semn, urmeaza eu jucand diablo
- ola small dickie
- Big Daddy
- Vlad Dracul
- Zergling
Eu zic ca D2 Resurrected o sa`ti placa, practic prin D2 Blizzard au imbunatatit din toate punctele de vedere D1, de la grafica, mecanici, itemization, story, you name it.ola small dickie wrote: 16 Feb 2026, 15:49dar mai stii, poate daca incerc diablo 2 sau 3 sau 4 poate o sa-mi placa. singura mea experienta e cu Diablo 1 many many many years ago (de fapt chiar cand a aparut l-am jucat).
Iar D2 Resurrected a adus jocul in "zilele noastre", cu grafica imbunatatita si QOL-uri ce fac viata mai frumoasa.
Also, daca mai nevoie de convingere:
♪
Tbh mie diablo 3 mi se pare mai fun si rejucabil decat d2.
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Nu-mi imaginez ca ola ar juca vreodata genul asta. Mai degraba vreun dungeon crawler, cu un ton similar. Dar combat turn based. Pentru ca nu cred ca l-ar tine rabdarea pentru clickereala 
El gândește profund nu rapid, altfel îl chema rc-st.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
Mai rejucabil clar este, si probabil si mai fun tinand cont de cat de dinamice si diferite pot fi build-urile. Dar atmosfera, povestea, art design-ul mi se par foarte lighthearted si Avengers-tier
Diablo IV am incercat demo si desi se simte si arata mult mai bine, tot nu inghit povestea si directia MMO-light pe care o mentin. Poate intre timp s-a imbunatatit jocul
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis