Lucruri interesante
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Lucruri interesante
Azi apare documentarul Age of Disclosure, cu politicieni high-profile, insideri guvernamentali si inalti oficiali, printre care si Marco Rubio. Inca un pas important spre Ufo disclosure
Directorul documentarului a dat recent un interviu la CNN:
Directorul documentarului a dat recent un interviu la CNN:
Cineva a avut o observatie foarte buna in comments
Feels like most ex-useful channels were sold to private equity. Look at FireShip, used to have tons of useful content, news and so on. Now just some pseudo-funny AI slop content with sponsorships of vibe coding platforms.
One of the best UFO sighting story of all time
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu sper ca s-a bagat in astea pentru niste cultiste depravate. Altfel as zice ca biserica e alegerea mai buna.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
- ola small dickie
- Big Daddy
Hopefully
https://x.com/Kabamur_Taygeta/status/2024581962657386805
We're getting closer guys, disclosure is coming. Previziunea mea e ca anul asta sau anul viitor vor iesi cu un anuntReporter: Barack Obama said aliens are real.
Trump: He's not supposed to be doing that. He made a big mistake giving out classified information.
Pai si daca arata un extraterestru la TV cu ce te incalzeste? Daca nu apare unul in fata ta sa te ia pe OZN si sa te duca pe alta planeta, tot degeaba.
- ola small dickie
- Big Daddy
Magicake vrea sa fie rapit
Sau macar un anal probing.Magicake wrote: 19 Feb 2026, 22:48 Pai si daca arata un extraterestru la TV cu ce te incalzeste? Daca nu apare unul in fata ta sa te ia pe OZN si sa te duca pe alta planeta, tot degeaba.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
- ola small dickie
- Big Daddy
cred ca la asta se gandea. un anal probing outside of the earth. asta e un date cu care nu multi s-ar putea lauda.
Pai poate alienii sunt mega hot sau ceva, n-ai de unde sa stii 
- ola small dickie
- Big Daddy
its possible
Unii sunt, de exemplu Tall Nordics. Cei care au interactionat cu ei i-au descris ca fiind inalti, ochi albastri, par blond si corp atletic. Femeile arata ca niste fotomodele. Se spune ca seamana foarte mult cu oamenii, doar ca arata mai bine si comunica telepatic (un fel de versiune superioara a noastra). There's also human hybrids, dar aici e alta discutie.
Sunt tot felul de teorii care circula, cum ca Tall Nordics s-ar trage tot din homo sapiens - mai exact, cu mult timp in urma un grup mare de oameni ar fi fost relocat de pe Terra pe o alta planeta de catre o specia avansata si au evoluat separat de noi. Cica ar avea un avans tehnologic de cateva sute de ani fata de noi. Dar nu stiu cat de sigure sunt informatiile cu privire la originea lor, deocamdata sunt doar speculatii
O relatare interesanta:
Anyways
Apollyon wrote: 19 Feb 2026, 22:46 Previziunea mea e ca anul asta sau anul viitor vor iesi cu un anunt

Last edited by Apollyon on 20 Feb 2026, 18:10, edited 1 time in total.
- ola small dickie
- Big Daddy
pai da. vreti epstein files? lasa ca am ceva si mai interesant. EXTRATERESTRI
sunt inauntru, unde semnezApollyon wrote: 20 Feb 2026, 17:36 Unii sunt, de exemplu Tall Nordics. Cei care au interactionat cu ei i-au descris ca fiind inalti, ochi albastri, par blond si corp atletic.
ar fi amuzant sa aflam ca trump l-a pus pe obama sa zica de extraterestri doar ca sa faca chestia asta