Screenshots
Re: Screenshots
Planet of Lana
Il joc si eu in perioada asta. Foarte cozy
fetei asteia i-au furat extraterestrii sora si prietenii si ce mai avea, si tu zici ca-i cozy smh my head
Magicake wrote: 6 Feb 2026, 12:37 fetei asteia i-au furat extraterestrii sora si prietenii si ce mai avea, si tu zici ca-i cozy smh my head
- ola small dickie
- Big Daddy
poate nu-i placea de ei
- Vlad Dracul
- Zergling
- Vlad Dracul
- Zergling
Am terminat GTA IV recent, pentru prima oara. Mi-a placut destul de mult, povestea si personajele se dovedesc a fi bine scrise, la fel si drama ca intreg. Ca joc GTA... sunt momente in care te poti imersa, zone interesante din oras, fizica si gunplay-ul sunt satisfacatoare.. dar ceva lipseste. Poate nu pot sa trec peste nostalgia fata de era 3D (III-SA) si directia non-sanbox-y pe care seria a luat-o.
In orice caz, desi nu exista photo mode sau camera ca in GTA SA (asta mi-ar fi dublat orele in joc probabil), las mai jos niste screenshoturi de ""atmosfera""
PS: Jocul este patch-uit doar cu FusionFix Pack, un community patch care repara tone de buguri si curata mult grafica si iluminarea jocului.
In orice caz, desi nu exista photo mode sau camera ca in GTA SA (asta mi-ar fi dublat orele in joc probabil), las mai jos niste screenshoturi de ""atmosfera""
PS: Jocul este patch-uit doar cu FusionFix Pack, un community patch care repara tone de buguri si curata mult grafica si iluminarea jocului.
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
- Vlad Dracul
- Zergling
- ola small dickie
- Big Daddy
V is the bestsleepknot wrote: 16 Feb 2026, 17:41 Am terminat GTA IV recent, pentru prima oara. Mi-a placut destul de mult, povestea si personajele se dovedesc a fi bine scrise, la fel si drama ca intreg. Ca joc GTA... sunt momente in care te poti imersa, zone interesante din oras, fizica si gunplay-ul sunt satisfacatoare.. dar ceva lipseste. Poate nu pot sa trec peste nostalgia fata de era 3D (III-SA) si directia non-sanbox-y pe care seria a luat-o.