Serii animate
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: Serii animate
au anulat seria, dar au permis sa se faca ceva inspirat din serie. ca o faramatura de consolare.
- joonior_bmf
- joonior_bmf
-
Dacicus Geometricus
- Space Invader
Eu sunt inca fan The Pirates of Dark Water. Thundarr the Barbarian e un alt serial animat mai obscur. Gargoyles a avut si joc.
aprob toate cele 3 mentionate. Pacat ca nu exista pe streaming libraria de desene animate mai vechi. Cred ca doar pe torrenti se gasesc.
- joonior_bmf
Cica e un loc pe internet unde poti saruta desene animate (literalmente-neliteralmente), si ca prin minune apar pe ecran. E doar un zvon, bineinteles.
-
Dacicus Geometricus
- Space Invader
In Romania merge Tubi. Thundarr si Pirates sunt gratis pe Tubi. Eu pot intra din SUA. Gargoyles e pe Disney+. Am downloadat de pe internet archive Visionaries: Knights Of The Magical Light ( dar sunt si pe Youtube).marvas wrote: 4 Jan 2026, 21:20 aprob toate cele 3 mentionate. Pacat ca nu exista pe streaming libraria de desene animate mai vechi. Cred ca doar pe torrenti se gasesc.
Daca vrei ceva mai cyberpunk te poti uita la miniseria de 3 episoade Cyber City Oedo 808 care e pe Youtube.
dupa cum ziceam, nu reusesti sa gasesti online prin surse oficiale desenele de pe cartoon network de cand eram noi mici. De ziua mea am primit o mostra care poate o sa se dezvolte la un moment dat intr-o mica colectie.
Sunt curios daca vi le amintiti pe astea.
In anii ‘90 cand ma uitam la astea, nu stiam ca sunt facute in anii 60’ si ca sunt desene vechi de 30 de ani. In schimb daca m-as uita acum la desene din anii ‘90…OH WAIT-
Sunt curios daca vi le amintiti pe astea.
In anii ‘90 cand ma uitam la astea, nu stiam ca sunt facute in anii 60’ si ca sunt desene vechi de 30 de ani. In schimb daca m-as uita acum la desene din anii ‘90…OH WAIT-
Păi pe vremea aia CN umpleau spațiul de emisie cu o grămadă de desene de la HB vechi. Dar erau date și câteva contemporane cu respectivii ani. Din memorie: Pirates of Dark Water, The Centurions (? - nu mai știu dacă așa se scrie, dar aveau sloganul ăla "man and machine, power extreme), The Real Adventures of Jonny Quest, Two Stupid Dogs, Dumb and Dumber, The Mask, Swat Katz. Apoi au fost cele care au plecat din segmentul What a Cartoon!: Dexter's Lab, PPG, Johnny Bravo, Courage (dar cred că s-a lucrat mai mult după 2000 la el). Ed, Edd'n'Eddy a apărut în urma unei promovări masive cu AKA Cartoon, parcă tot spre sfârșitul anilor '90.
Pe lângă obsesia aia cu clasice, dar kids, vezi Tom and Jerry și Looney Tunes.
Țin minte vag Frankenstein Jr., dar de The Impossibles mi-am amintit după ce am văzut coperta. MD and MM nu-mi spun nimic. Știu de Thundarr the Barbarian în schimb.
Pe lângă obsesia aia cu clasice, dar kids, vezi Tom and Jerry și Looney Tunes.
Țin minte vag Frankenstein Jr., dar de The Impossibles mi-am amintit după ce am văzut coperta. MD and MM nu-mi spun nimic. Știu de Thundarr the Barbarian în schimb.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.
- ola small dickie
- Big Daddy
also cow and chicken
vă amintiți acum că Boneless Chicken a fost tradus ca Puiul Dezosat.
Spoiler for :
episodul în care Vaca și Vărul Dezosat rămân blocați pe acoperiș numai ca atunci când sunt salvați să sară jos fără ajutor sau scară locuiește fără chirie la mine-n cap ca sursă de enervare perpetuă.
EpicTroll: Vrei să ştii părerea mea? Oamenii cu păreri ar trebui degrabă împărţiţi la zero.