Știri din industrie
Re: Știri din industrie
RIP. Mai rau ca EA games, divizia XBOX /MSFT pare ca vrea doar sa ingroape tot ce a cumparat pentru a forta trecerea la de la consumer/old gen la AI gen gayming
"Where there are no gods, there are ghosts" - Novalis
Subnautica 2 publisher’s CEO used ChatGPT in failed bid to avoid paying US$250m bonus to own studio head, court hears
https://store.steampowered.com/app/1962 ... nautica_2/
Cu ocazia asta zic să văd cum arată Subnautica 2, deși nu prea intenționam să-l joc după cum s-a prezentat Below Zero. Multiplayer, play with friends... bine, hai pa, skip forever.
https://store.steampowered.com/app/1962 ... nautica_2/
Cu ocazia asta zic să văd cum arată Subnautica 2, deși nu prea intenționam să-l joc după cum s-a prezentat Below Zero. Multiplayer, play with friends... bine, hai pa, skip forever.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
https://www.origami.ng/spiders-greedfal ... fermeture/
Spiders se inchide, pacat. S-a pierdut cel mai apropiat studio din europa de vintage bioware
Greedfall 2 a fost grabit si a dezamagit fanii la capitolul story si dialoguri, desi a adus imbunatatiri la gameplay fata de Greedfall 1. Publisher-ul daduse deja faliment inainte de lansarea jocului.
Jucati Greedfall 1 daca nu ati facut-o deja, e un RPG non-open-world extraordinar, si un masterclass in a folosi resursele limitate ale studio-ului la maxim.
Spiders se inchide, pacat. S-a pierdut cel mai apropiat studio din europa de vintage bioware
Greedfall 2 a fost grabit si a dezamagit fanii la capitolul story si dialoguri, desi a adus imbunatatiri la gameplay fata de Greedfall 1. Publisher-ul daduse deja faliment inainte de lansarea jocului.
Jucati Greedfall 1 daca nu ati facut-o deja, e un RPG non-open-world extraordinar, si un masterclass in a folosi resursele limitate ale studio-ului la maxim.
Hm, i-am dat ignore lui Greedfall după o discuție cu un amic, dar poate că ar trebui să îmi schimb părerea.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
De ce, de curiozitate? Ce a zis? 
Păi, din ce îmi amintesc, a zis că e foarte similar cu un open-world din ăsta fad și că în afară de fetch quests nu prea e mare lucru în el. A trecut ceva timp de atunci, ce-i drept că eu nici nu prea l-am luat în calcul, nefiind atras nici de jocurile precedente făcute de ei.
Nu tin minte sa fi fost prea multe fetch quests? Weird. Oricum exagerata remarca.
Eu joc acum Mars War Logs de la ei, si continui apoi cu Technomancer sa vad cum e. Spre deosebire de Greedfall nu as zice ca Mars e must play
Dar apreciez ca se observa acelasi pragmatism in folosirea resurselor limitate, au ales sa faca jocul in asa fel incat refolosirea asset-urilor e ceva natural, nu ceva ciudat.
Eu joc acum Mars War Logs de la ei, si continui apoi cu Technomancer sa vad cum e. Spre deosebire de Greedfall nu as zice ca Mars e must play