Reviste de jocuri
Re: Reviste de jocuri
Eu întrebam serios. Ai zis de astea că „sunt foarte pline de continut”, eram curios dacă au și poster, cum are Level Turcia.
Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Out into the foggy street. Turn your collar up.
a, ok, cel putin editiile pe care le-am luat nu aveau nici postere nici jocuri. Dar CD-Action e foarte plin de continut, inclusiv evenimente la care mai partiicpa redactia, pare ca inca le merge bine.
Apropo de asta, momentan sunt in concediu in Canada si unul dintre motive a fost si sa experimentez scena de gaming de pe continentul american. Extrem de dezamagitor. Nu am gasit inca nici un magazin de reviste care sa aiba vreo revista de jocuri. Am presupus ca daca nu au, importa ceva din US, dar nu ma asteptam sa nu fie chiar nimic. Si magazinele de jocuri sunt foarte rare. UK, Germania si Spania sunt mult peste.
Apropo de asta, momentan sunt in concediu in Canada si unul dintre motive a fost si sa experimentez scena de gaming de pe continentul american. Extrem de dezamagitor. Nu am gasit inca nici un magazin de reviste care sa aiba vreo revista de jocuri. Am presupus ca daca nu au, importa ceva din US, dar nu ma asteptam sa nu fie chiar nimic. Si magazinele de jocuri sunt foarte rare. UK, Germania si Spania sunt mult peste.
Nu au magazine cu retro gaming stuff?
Nu stiu de ce am avut impresia ca sunt mult mai bine pe partea asta
Nu stiu de ce am avut impresia ca sunt mult mai bine pe partea asta
Au cateva, dar nu asa cum m-am asteptat, probabil stateau mai bine inainte sa se digitalizeze tot.
Later edit: pana acuma fac referire la Toronto sii Ottawa, revin cu impresii dupa ce vizitez si locurile mai frantuzesti.