Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
A doua rectificare bugetara din 2014: Guvernul taie din bugetele Presedintiei, Educatiei, Culturii si aloca mai multi bani serviciilor de informatii
Gen, de ce plm sa nu mai taiem din educatie si cultura, aceste 2xEl Dorado ale bugetului din care avem mult prea mult? Am impresia ca, in ultimul an, serviciile de informatii au devenit prima putere in stat.
Gen, de ce plm sa nu mai taiem din educatie si cultura, aceste 2xEl Dorado ale bugetului din care avem mult prea mult? Am impresia ca, in ultimul an, serviciile de informatii au devenit prima putere in stat.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Also education related: http://www.zf.ro/zf-24/adevaratul-genoc ... e-13353833
Scoaterea şcolilor profesionale în 2009 de către ministrul Ecaterina Andronescu, pentru că “nu mai era cerere”, a fost o catastrofă economică ale cărei urmări s-a văzut în anii următori. De la 220.000 de elevi înscrişi în 2007 în învăţământul profesional, în 2010 numărul a ajuns la 54.000, în 2011 la 12.300, în 2012 la 19.000, iar în 2013 la 26.000. O decizie a ministrului Ecaterina Andronescu a dus la dispariţia a 200.000 de joburi, care nu erau plătite cu salariul minim pe economie şi bonuri de masă.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Lasa ca o sa-i stearga FBI-ul ranjetul ala de vaca imunda de pe pufarina.
NO COVER. ALL MAN.
Cel mai sinistru ministru (lel ce joc de cuvinte) pe care l-a avut invatamantul romanesc alaturi de celalalt...cum il cheama....Marga !
Nenorocitul nu s-a multumit sa faca praf sistemul de invatamant si mai ales cel superior, ca apoi a venit rector la UBB Cluj si a terminat si universitatea asta.
Nenorocitul nu s-a multumit sa faca praf sistemul de invatamant si mai ales cel superior, ca apoi a venit rector la UBB Cluj si a terminat si universitatea asta.
Cand faci 4 ani acelasi cacat la religie, faci muzica si desen cand tu esti afon/desenezi mai rau decat o babuta oarba cu scleroza, si mori de somn la restul orelor, invatamantul e f*tutMoldovan Claudiu » 29 Sep 2014, 14:53 wrote:Cel mai sinistru ministru (lel ce joc de cuvinte) pe care l-a avut invatamantul romanesc alaturi de celalalt...cum il cheama....Marga !
muzica, desen .. sunt de acord cu ele pana la scoala generala
se intampla ca la 30 de indivizi sa ai unul-doi talentati
se intampla ca la 30 de indivizi sa ai unul-doi talentati
Cu religia pana-n mormant esti de acord?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Aia ar trebui sa fie ora de istorie a religiilor. In forma care este, treaba e de fapt un cadou facut lui BOR pe bani publici.
Indoctrinare. De ce satan l-ar interesa pe unu de 7 ani de o carte de 2000 de ani scrisa de niste semi-analfabeti? Dar normal ca biserica e atot-stiutoare. Pacat ca nu mai e George Carlin, era amuzant pe tema asta (in general de fapt).
pacat ca nu mai e Apollyon, campionul auto-proclamant al ateilor, sa ne zica el cum sta de fapt treaba.
Asta cand era pe forum, ca nu cred ca l-am prins.marvas » 30 Sep 2014, 14:56 wrote:pacat ca nu mai e Apollyon, campionul auto-proclamant al ateilor, sa ne zica el cum sta de fapt treaba.
nuSoarecu » 30 Sep 2014, 13:26 wrote:Cu religia pana-n mormant esti de acord?

istoria religiilor poate fi considerata cultura generala
daca Dumnezeu vrea religie in scoli, sa vina s-o predea

---
fiindca tot eram la frumoasa si fascinanta romanie ...
imi expira buletinu slash cartea de identitate si m-am dus, azi, la DJEP sa depun actele
bun .. depun eu actele plus taxele aferente si ma loveste ceva .. mi se retine buletinu (care inca mai e valabil 10 zile) pentru 2 saptamani, pana mi se elibereaza cel nou - what the flying fuck!?!?
eu pentru urmatoarele 2 saptamani nu mai exist ?!?!?!?

ar trebui sa primesti o adeverinta de la ei cum ca existi.
nea militianu de acolo a ridicat din umeri .. imi venea sa-l iau la bataie, dar intram la ultraj
mama noastra
mama noastra
Poti sa ceri o adeverinta daca ai nevoie de buletin in perioada in care e depus la ei.
- ola small dickie
- Big Daddy
Istoria religiilor nu este o solutie care sa inlocuiasca in parametri asemanatori materia Religie. Istoria religiilor nu se poate incadra ca o materie saptamanala la copiii de 7-18 ani. Nu este o materie atat de generala pentru ciclul primar, nu cred ca poate fi o materie pentru cei de o varsta foarte frageda, poate doar pentru un ciclu liceal la uman, aplecat spre istorie ceva. Ca practica, metoda, scop si toate cele Istoria religiilor si materia Religie asa cum o stim noi nu sunt compatibile si in niciun caz interschimbabile. Cum se incearca in a se face un caz pentru predarea Istoriei religiilor se poate face si pentru Istoria artei. Si nu cere nimeni predarea Istoriei artei in ciclul primar, gimnazial, liceal, whatever. Singura discutie pertinenta e daca scoti religia sau nu, nu daca o inlocuiesti cu istoria religiilor.
Se pare ca e rupere cu dosarul licentelor Microsoft:
Un martor al DNA in cazul Microsoft afirma ca Adrian Nastase si Victor Ponta sunt implicati in trafic de influenta
Dorin Cocos ar fi primit 8-9 milioane euro, iar Gheorghe Stefan, 3 milioane euro
Ma rog, e vorba doar de declaratia unui martor (aparent) bine informat, dar nu tin minte ca Ponta sa fi fost acuzat pana acum de ceva la fel de grav.
Un martor al DNA in cazul Microsoft afirma ca Adrian Nastase si Victor Ponta sunt implicati in trafic de influenta
Dorin Cocos ar fi primit 8-9 milioane euro, iar Gheorghe Stefan, 3 milioane euro
Ma rog, e vorba doar de declaratia unui martor (aparent) bine informat, dar nu tin minte ca Ponta sa fi fost acuzat pana acum de ceva la fel de grav.
Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca nu a detinut niciodata nicio functie publica din care sa aiba vreo legatura cu achizitiile, la intrebarile ziaristilor legate de aparitia numelui sau in dosarul Microsoft, dupa care, vizibil agasat de intrebarile unui reporter, a vrut sa plece de la declaratii, la finalul sedintei CSAT.
negrule, ce?!Printre altele, martorul sustine ca, in 2004, Claudiu Florica, unul dintre personajele cheie ale afacerii cu licente Microsoft, la acea data seful Fujitsu Siemens Computers, "a incercat sa-l determine pe Victor Ponta sa demareze o ancheta a Corpului de Control la sediul Ministerului Educatiei si prin aceasta presiune sa oblige practic, firma Siveco sa reintroduca firmele protejate de Claudiu Florica in cele doua extensii de contract, una in valoare de 20 milioane de dolari si cealalta de 96 milioane de dolari, semnate in timpul guvernarii PSD".
si nu se sesizeaza nimeni, sa-l ia de par!?
Complet de acord.ola small dickie » 30 Sep 2014, 19:49 wrote:Istoria religiilor nu este o solutie care sa inlocuiasca in parametri asemanatori materia Religie. Istoria religiilor nu se poate incadra ca o materie saptamanala la copiii de 7-18 ani. Nu este o materie atat de generala pentru ciclul primar, nu cred ca poate fi o materie pentru cei de o varsta foarte frageda, poate doar pentru un ciclu liceal la uman, aplecat spre istorie ceva. Ca practica, metoda, scop si toate cele Istoria religiilor si materia Religie asa cum o stim noi nu sunt compatibile si in niciun caz interschimbabile. Cum se incearca in a se face un caz pentru predarea Istoriei religiilor se poate face si pentru Istoria artei. Si nu cere nimeni predarea Istoriei artei in ciclul primar, gimnazial, liceal, whatever. Singura discutie pertinenta e daca scoti religia sau nu, nu daca o inlocuiesti cu istoria religiilor.