Discutii despre fotbal
Re: Discutii despre fotbal
Cum de nu te uiti la Milan in UCL?
OH WAIT
OH WAIT
- ola small dickie
- Big Daddy
Ma uit in schimb cum nu trece Juventus de grupe.
1. Nu intereseaza pe nimeni la ce meci te uiti tu diseara.ola small dickie » Wed Oct 01, 2014 11:38 am wrote:Diseara Ludogorets - Real Madrid pe Digi 1. Se considera ca Digi 1 da cel mai bun meci al serii, apoi in ordine Digi 2 si Digi 3. Deci Ludogorets - Real Madrid pe digi 1.Ma amuza interesul asta exagerat pentru orice meci al Realului si al Barcelonei in detrimentul unor meciuri mult mai interesante. Daca ar juca FC Antananarivo din Madagascar vs Real Madrid in aceeasi seara cu sa spunem un Milan - Bayern pe digi 1 ar fi FC Antananarivo - Real Madrid. Diseara o sa urmaresc Atletico - Juventus. Ieri am vazut City - Roma.
2. Digi 1 da meciul Realului pt ca e campioana Europei.
3. Succes lui Milan sa termine iar la jumatea clasamentului in Hitalia.
♪
- DarthZombie
- Dremora Lord
Si probabil ca mai sunt si stelisti urzicati care s-ar uita la Ludogorets doar ca sa le treaca supararea cauzata de Moti.
lasand orgoliile fotbalistice(?) la o parte, vazut-ati PSG cu Barcelona? A fost pe Digi 1. A fost frumos.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu am vazut PSG - Barcelona care a fost transmis in direct si in exclusivitate pe Digi1™, am fost luat cu atata treaba ca am si uitat ca era zi de CL. Am vazut doar rezumatul, Barca a pierdut pe mana apararii visatoare. Ma rog, mai dezamagit am fost de Ajax, dar e alta poveste.
- ola small dickie
- Big Daddy
Acum am inteles. Mi-ai argumentat perfect parerea ta revelatorie pe acest subiect. Esti ca un bec intr-un subsol. Am nevoie de mai multe interventii de genul asta din partea ta.rdo » Wed Oct 01, 2014 5:12 pm wrote:1. Nu intereseaza pe nimeni la ce meci te uiti tu diseara.ola small dickie » Wed Oct 01, 2014 11:38 am wrote:Diseara Ludogorets - Real Madrid pe Digi 1. Se considera ca Digi 1 da cel mai bun meci al serii, apoi in ordine Digi 2 si Digi 3. Deci Ludogorets - Real Madrid pe digi 1.Ma amuza interesul asta exagerat pentru orice meci al Realului si al Barcelonei in detrimentul unor meciuri mult mai interesante. Daca ar juca FC Antananarivo din Madagascar vs Real Madrid in aceeasi seara cu sa spunem un Milan - Bayern pe digi 1 ar fi FC Antananarivo - Real Madrid. Diseara o sa urmaresc Atletico - Juventus. Ieri am vazut City - Roma.
2. Digi 1 da meciul Realului pt ca e campioana Europei.
3. Succes lui Milan sa termine iar la jumatea clasamentului in Hitalia.
Ce castron de meci. Nu vreau să mă transform într-un mini-Kelly, dar arbitrajul din seara asta a fost absolut infect. Au fost două penalty-uri dubioase pentru Juve: primul după ce mingea i-a atins cotul lui Maicon la o lovitură liberă executată de Pirlo, iar al doilea pentru un fault involuntar comis ÎN AFARA careului - practic, jucătorul Romei a intrat la minge cu piciorul stâng, atacantul s-a ferit și s-a împiedicat de piciorul drept. Într-o țară ca Anglia, arbitrul nici nu se uita la tine pentru o fază de genul ăsta. Repet, ÎN AFARA CAREULUI. Nu cu mult, dar se putea vedea clar în reluări. Nu mai zic că Roma a atacat tot meciul, în timp ce Juventinii vieții stăteau cuminți pe tarlaua lor până când jucătorii romani greșeau vreo pasă sau arbitrul își amintea de valiza de bani care îl așteaptă în vestiare dacă câștigă Juve și mai scotea un fault din colon. Vaffanculo.

- DarthZombie
- Dremora Lord
Primul hent a fost comis pe linie, deci e penalty si nu lovitura libera. La al doilea intr-adevar nu e in careu. Parerea mea e ca a fost cat p-aci sa-l atinga, chiar si cu reluarea insa e foarte greu sa-ti dai seama, deci din punctul asta de vedere acordarea faultului in sine e asa si asa. Dar nici cu penalty-ul lui Roma nu mi-e rusine, ca acolo Totti s-a luat in brate cu adversarul si vice-versa.
Il Fergusonne e de vina!
Il Fergusonne e de vina!
- ola small dickie
- Big Daddy
allegri despre meciul juventus - roma

Pelé (18yr-old) scored the most beautiful goal in history against Juventus (a Brazilian team), but nobody recorded it. So they recreated it digitally with the fans' (and Pelé's) descriptions:
phpBB [media]
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
#arbitrajslab #greselimulte #tanase4ever #puiemonta
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
ce-i cu Piturca si nationala!? il dau astia afara? pleaca el? n-am inteles ..
sa inteleg ca el a mintit cand acum cateva saptamani+ a zis ca nu are de gand sa plece prin tari calde
sa inteleg ca el a mintit cand acum cateva saptamani+ a zis ca nu are de gand sa plece prin tari calde

Atunci a zis ca nu va pleca inainte de meciul cu Finlanda.
A dat Sf Parascheva si-a plecat handicapatu'. Sper ca Federatia sa nu se grabeasca si sa aleaga un antrenor de perspectiva gen Olaroiu/Dan Petrescu sau chiar Contra si sa nu mai insiste cu reciclati gen Hagi/Boloni
♪
Olaroiu/Dan Petrescu/Contra au situatii bune la cluburi, putin probabil ca ar accepta sa vina la nationala.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Sa vedem cat timp o sa ia pana cand o sa i se duca dorul lui Piturca.
- ola small dickie
- Big Daddy
ola small dickie » Wed Oct 01, 2014 2:29 pm wrote:Ma uit in schimb cum nu trece Juventus de grupe.

- ola small dickie
- Big Daddy

cu dedicatie speciala romanticului juve
HEHEHHOHOHIEHIH