Steam

Şi alte tarabe, dughene, magazine. Adicătelea de unde ne procurăm jocurile.
MC
Dremora Lord

Re: Steam

Post by MC »

Ptr mine e ok ptr ca am destule jocuri de la Ubi si tre sa ma loghez pe ambii clienti.
Bogdan
Pig Cop

Post by Bogdan »

TG » Wed Oct 01, 2014 7:09 pm wrote:This shit is scary for all kinds of reasons...
Cu ce e asta diferit de siturile in care te poti loga cu contul de Google sau Facebook?
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu înțeleg întrebarea, ce legătură are logarea? Te loghezi cu diferite conturi pentru că e o modalitate rapidă de a securiza procesul de login, prin intermediul unui third party. Te poți loga și cu Steam pe diferite site-uri.

Aici mă refer la cum unul dintre competitorii Steam a vrut întâi să fie separat, s-au răzgândit și au lăsat până la urmă jocurile și pe Steam dar având dublu DRM, lucru care deja e incredibil de absurd și nociv pentru că există destule probleme și cu unul singur. Apoi au decis să-și integreze practic clientul cu Steam, deci nu mai există nici măcar o scuză de dragul aparențelor.

Am mai spus că lumea ignoră semnificația monopolului. Cazul mai bun era să fie fiecare în treaba lui și să existe o modalitate convenabilă să-ți lansezi jocurile fără grija a n programe client. Atunci ar fi fost o veste bună, așa nu face decât să contribuie la senzația generală că trebuie să ai jocurile cumva pe Steam, chiar și atunci când nu le ai, lol. De ce nu au făcut să-ți lansezi prin Uplay jocurile de Steam? Că doar ăla e serviciul lor.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
Bogdan
Pig Cop

Post by Bogdan »

Am inteles gresit revolta ta, scuze. Si eu am o problema cu cvasi-monopulul Steam.

In alt ordine de idei:
TG » Thu Oct 02, 2014 2:30 pm wrote:așa nu face decât să contribuie la senzația generală că trebuie să ai jocurile cumva pe Steam, chiar și atunci când nu le ai, lol.
TG - In non-Steam game
Heartstone: Heroes of Warcraft

:)
TG
Cyberdemon

Post by TG »

You got me. :lol:

LE:
Păi toată lumea știe asta, tocmai de aia e nasolă treaba. Deci tu până la urmă ce vrei să zici Zombie? :)
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."

Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Normal ca are monopol Steam si e vina competitorilor pentru asta. Le-au luat 7 ani doar ca sa inceapa sa puna la punct niste magazine digitale, la 5 ani dupa ce Steam deja era destul de in voga. Acuma de ce ar parasi vreun om Steam, cand deja are jde jocuri in librarie, lista de contacte si toate cele? Macar Origin are acea politica de returnare, Uplay nu are nici un beneficiu in schimb.

It's their goddamn fault for sitting on their asses for so long.
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Natural monopoly: http://en.wikipedia.org/wiki/Natural_monopoly
A natural monopoly is a monopoly in an industry in which it is most efficient (involving the lowest long-run average cost) for production to be concentrated in a single firm. This market situation gives the largest supplier in an industry, often the first supplier in a market, an overwhelming cost advantage over other actual and potential competitors
Monopolul in sine nu e neaparat un lucru rau sau bun. Anumite practici economice anti-competitive care pot fi aparea in jurul sau sunt negative si ilegale in multe tari. In cazul lui steam monopolul e o consecinta naturala a faptului ca lumea are nevoie de o singura platforma de unde sa isi cumpere jocurile, nu de nspe mii.

Am vazut ce s-a intamplat si cu Youtube cand a incercat sa isi foloseasca pozitia dominanta pe piata pentru a promova Google+. N-a mers. Asa ca nu m-as ingrijora prea tare nici de Steam.
TG
Cyberdemon

Post by TG »

Nu e o comparație prea bună. Promovarea lui Google+ n-a mers atât de bine de au strâns câteva sute de milioane de conturi în vreo 2 ani, la un ritm superior Facebook-ului dacă nu mă înșel. Plus că e vorba de o singură entitate: Google.

Situația pieței digitale e jenantă și mă mir că încă nu vede toată lumea problemele. Dacă ar fi vorba doar de un monopol al pieței eram de acord cu tine, însă Steam s-a extins atât de mult dincolo de granițele unui magazin digital, încât e pur și simplu de speriat. Vezi și early access, a venit după kickstarter dar în ultimul an kickstarterele au scăzut drastic, în timp ce EA au devenit extrem de populare. Sunt complet de acord că lumea vrea o singură platformă and all that, doar și eu mă încadrez aici, însă influența platformei în rândul jucătorilor e ieșită din comun și se vede în orice aleg Valve să facă.

Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Inr-adevar Steam a ajuns un colos. Nu cred ca se mai poate face ceva ptr a-l dobora.

Dar acest lucru se intampla in aproape orice domeniu. Cine are viziune si face primul, iar apoi are grija sa dezvolte si sa mentina, are succesul asigurat.
zme-ul

Post by zme-ul »

Steam curators must disclose paid recommendations per new terms
Valve has updated the terms and conditions for Steam Curators, demanding that paid-for recommendations be disclosed as such.
http://store.steampowered.com/about/curators/
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Image
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Adica cum, nu seteaza Steam discounturile? :D
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Cum sa seteze steam discounturile, publisherii fac asta de cand e lumea :), steam doar a introdus de curand mult mai multe procente de discount https://i.imgur.com/7QFuI9w.png , inainte erau mai putine
Image
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Eh, glumeam putin pe seama unei discutii mai vechi pe care am avut-o cu zme-ul.
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Image
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Pe langa faptul ca mi-a dat add pe steam asa de-amorul artei omul are la descrierea de profil:

"sunt vlad ce ne ma vrea sa faca prieteni ma joca pe steam sun bucurasa si viata mea este frumosa si zapesc toata mereu sunt ce mai tare din lume si sunt madru ha ha cu stefan cel mai tare din lume si cosmina cel mai buna prietena petrieca si ce ma buna la desena si roberta ce mai tare prietina mai buna si profesori sunt ce mai buni la invatare noastra ne ajuta sa am junce cefa in viata pa fama preitena"

Cum doamne sa-ti pui la descrierea de steam asa ceva?

îl aveti si voi pe dl serbanvlad14 pe steam? Sau numai eu sunt "norocosul"?

L.E. : Bruta am vazut ca-l ai si tu...WTF?
Image
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

se propagă. se uită la ce prieteni ai și le dă add la toți (cât îi permite Steam level-ul). După ce m-a adăugat pe mine s-a dus la toți din lista mea. Inclusiv rusnaci pe care i-am adăugat de pe gameminer.ru să le zic că "bă muie, e gata giveaway-ul, dă acolo feedback, blyat" și am uitat să îi mai șterg.
Image
Cimitri
Hammer Haunt

Post by Cimitri »

Pai ok....inteleg..ii adauga pe toti si dupa aia..ce? Ca vad ca nici nu raspunde. E chiar asa de mare satisfactia sa ai la friends o gramada de oameni dar sa nu vorbesti cu ei?
Image
kensky
Pig Cop

Post by kensky »

Cred ca majoritatea din aia care au >300 prieteni 3 sferturi nici nu stiu cine sunt ; mi-a zis unu' odata la un trade ca tre sa fiu very lonely cu 62 friends :lol:; altul cu care trebuia sa fac un trade mi-a zis ca sunt scammer din cauza ca am asa prieteni putini :lol:
Image
MC
Dremora Lord

Post by MC »

Eu am doar 27. Da buni :D
Post Reply

Return to “Prăvălii de jocuri”