phpBB [video]
Lucruri interesante
- brutalistu
- Hammer Haunt
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Lucruri interesante
http://guminserts.wordpress.com/
colectie misto de poze de la diferite marci de cingo. uau! de cand n-am mai zis "cingo"
colectie misto de poze de la diferite marci de cingo. uau! de cand n-am mai zis "cingo"
Meh, n-am gasit de la gumele alea cu musculosi.
- brutalistu
- Hammer Haunt
- brutalistu
- Hammer Haunt
- brutalistu
- Hammer Haunt
In afara de Mother Rusia = win e super si oarecum arata adevarata fata a razboiului.
phpBB [media]
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
The fuck. Pe ce steroizi e paianjenul ala de-a mutat ditai pietroiul? Stronk motherfucker.
Edit: nvm, am vazut clipul. Shrewd motherfucker.
NO COVER. ALL MAN.
Antarctica s-ar putea sa fie o idee mai buna. Asta daca n-ai vazut "The Thing" cand erai mic. 

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Mananc o ceapa pe zi. Sper sa ma protejeze si de ebola. 

Totusi e interesant ce se intampla, oare o fi ca si gripa aviara/porcina/spaniola etc sau ne-om duce toti pe *bleep* din cauza ca inca se mananca maimute si lilieci si se pupa mortii?
^Sau fiindca esti panicat si nu iti scoti costumul de protectie in ordinea corespunzatoare.
Ebola crisis: Infected Spanish nurse 'may have touched face'
Ebola crisis: Infected Spanish nurse 'may have touched face'
http://elpais.com/elpais/2014/10/08/ine ... 27533.htmlA doctor in Madrid says the Spanish nurse infected with Ebola remembers touching her face with her gloves after treating a dying priest.
The nurse, Teresa Romero, is the first person known to have contracted the deadly virus outside West Africa.
She had treated two Spanish missionaries who later died from Ebola.
A World Health Organization (WHO) adviser has warned that more Ebola cases can be expected among medical staff, even in developed countries.
Mda. Am vazut si eu niste reportaje despre cum s-au ocupat autoritatile spaniole de problema asta. Prepare your asses.
NO COVER. ALL MAN.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Cel mai aiurea in toata treaba asta e faptul ca tot ce s-a extins in afara Africii e vina personalului medical. Aia din Texas l-au lasat pe bolnav sa plece "din greseala", asta isi atinge fata... Fix aia la care te-ai astepta sa fie cei mai rigurosi cu chestii de genul asta.
Acum cred ca as fi preferat zombie apocalypse, macar acolo avem ceva sanse...
Mai firca mi-e ca n-o sa-mi iasa bine pastele cu gorgonzola decat de ebola. Si n-am temeri majore ca n-o sa-mi iasa bine pastele.
Cam asa au gandit toti desteptii planetei si iata ca epidemia se raspandeste. Bine ca vine iarna, din cate stiu virusul ala o mierleste la temperaturi scazute.
NO COVER. ALL MAN.