Rly, ar trebui poll.zme-ul wrote:fa un pool
Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
Hehehe, a ajuns si dovleacul expirat la locul de cinste binemeritat. Sper sa imparta celula cu panarama aia de Chirieac cat mai curand.
NO COVER. ALL MAN.
Macovei-related: http://www.catavencii.ro/de-ce-candidea ... a-macovei/
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
- brutalistu
- Hammer Haunt
Tot Macovei related
https://www.facebook.com/rezistenta/pho ... 92/?type=1Monica Macovei este anti liberalizarea avortului. Monica Macovei a votat impotriva raportului Estrela, un raport care se referea la liberalizarea avortului pe plan European. In multe tari grupari crestine (mai ales catolice) au impus piedici la avort (perioade de asteptare, consiliere obligatorie, limite de timp). Acest raport avea rostul de a uniformiza si liberaliza regulile privind avortul.
Confruntata de alti europarlamentari precum Renate Weber, a declarat ca PPE a respins raportul Estrela pe motive marginale, insa in interviuri precum cel de pe inliniedreapta.ro a admis ca a avut rezerve fata de liberalizarea avortului din motive religioase. http://inliniedreapta.net/monica-macove ... -se-poate/
"Am votat împotriva raportului pentru că eu cred în familie, cred în viață, și în toate celelalte lucruri pe care raportul le nega, inclusiv, libertatea părinților de a decide ce fel de educație să primească copii lor."
Monica Macovei nu mentioneaza scoaterea religiei din scoli in programul sau electoral. A fost doar o vorba aruncata in campanie? In caz ca nu stiati, Monica Macovei este de religie greco-catolica, nu foarte practicanta, dar suficient de devotata cat sa apere piedicile la avort impuse de tari europene predominant catolice.
>> Cerem Monicai Macovei sa isi clarifice cat mai rapid pozitia in legatura cu avortul <<
Faptul ca in campanie dna Macovei se da de partea secularistilor de pe Internet, fiindca acolo are foarte mare priza, este usor ipocrit, in opinia noastra.
- ola small dickie
- Big Daddy
Gabriela Firea, atac sub centura la Klaus Iohanis: Il acuza ca nu are copii
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-182 ... -copii.htm
Doamna Gabriela Firea are impresia ca acest popor este alcatuit din imbecili. Cred ca ea si alti membri PSD in frunte cu Ponta au aceasta impresie si se manifesta in public ca atare si discuta in public ca atare. Altfel nu pot sa inteleg foarte multe din declaratiile si activitatile lor. E singura explicatie pe care o gasesc.
Doamna Gabriela Firea are impresia ca acest popor este alcatuit din imbecili. Cred ca ea si alti membri PSD in frunte cu Ponta au aceasta impresie si se manifesta in public ca atare si discuta in public ca atare. Altfel nu pot sa inteleg foarte multe din declaratiile si activitatile lor. E singura explicatie pe care o gasesc.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Daca Macovei e anti-avort, atunci a trait degeaba in "glorioasa" epoca a decreteilor si femeilor moarte pe mesele de operatie a ginecologilor amatori. Mai trist e ca unele mureau prin spitale pentru ca aveau complicatii cu sarcina, ajungeau la spital, si securistul responsabil acolo interzicea doctorilor sa intervina pana cand aia nu recunostea unde a incercat sa-si faca avort [desi aia chiar avea complicatii fara sa fi incercat sa avorteze], iar daca nu stie inseamna ca traia pe alta lume. Dar ce vorbesc eu, era procuroare inainte de '89, aia numai conectati la realitatea cotidiana nu mai erau.
Ai de capu' meu. Deci Iohannis, ca si candidat la presedintie, n-are copii? Who the fuck cares? Mi-aminteste de Ponta care zicea sa il votam in detrimentul lui Iohannis pentru ca el e roman crestin-ortodox. Absolut penibil.ola small dickie » Wed Oct 08, 2014 1:46 pm wrote:Gabriela Firea, atac sub centura la Klaus Iohanis: Il acuza ca nu are copii
Nu stiu cum s-a ajuns de la asta
...la Monica Macovei e anti-avort.Monica Macovei: Am votat împotriva raportului pentru că eu cred în familie, cred în viață, și în toate celelalte lucruri pe care raportul le nega, inclusiv, libertatea părinților de a decide ce fel de educație să primească copii lor. Sau, de exemplu, era încălcată obiecția de conștiință a cadrelor medicale, iarăși o chestiune de libertate personală. Dacă doctorul nu vrea să facă un avort nu poți să-l obligi să-l facă. Sau, în Raportul Estrela, erau permise avorturi prin metode ilegale care pun în pericol viața femeilor.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Mie mi-e mila de aia care chiar pica in capcanele astea gandite pentru prosti gen "n-are copii, omfg!". Nu de alta, dar prostie de nivelul asta inseamna ca sunt handicapati dpdv legal, iar ajutoarele sociale pentru astia sunt infect de mici.
A mai zis cucoana Firea una cam la fel de senzationala. I-a cerut lui Klaus sa-si exprime public distantarea fata de dubiosul liberal saltat de la Brasov, lucru ce ca principiu ar fi perfect normal (btw klaus, il dam si noi afara din partid pe lache ala condamnat definitiv cu suspendare, care a ramas membru in comisia juridica a parlamentului???
), asta daca seful ei n-ar fi iesit sa urle de fiecare data cand vreun pesedeu era saltat ca procurorii lui basescu si regimul opresiv. Lejeritatea cu care indivizii astia isi manifesta ipocrizia mi se pare ireala. Problema nu e ca astia ne cred un popor de imbecili, ci ca acest popor chiar este alcatuit in mare parte din oameni imbecilizati de saracie si mizerie, care iar or sa voteze cu 7 maini securile trandafirii.
Eu sunt in momentul de fata complet demagnetizat. Contracandidatii lui Ponta se intrec in a spune tampenii, una mai halucinanta ca cealalta, ca daca le aduni mai ca il eclipseaza pe micul titulescu. Nu stiu pe cine sa votez ca sa reusesc sa-i faultez pe pesedei dar nici sa nu ma roada la inima ca am validat un individ la fel de lipsit de merit ca ponta, dar mai neinstruit in banditism.

Eu sunt in momentul de fata complet demagnetizat. Contracandidatii lui Ponta se intrec in a spune tampenii, una mai halucinanta ca cealalta, ca daca le aduni mai ca il eclipseaza pe micul titulescu. Nu stiu pe cine sa votez ca sa reusesc sa-i faultez pe pesedei dar nici sa nu ma roada la inima ca am validat un individ la fel de lipsit de merit ca ponta, dar mai neinstruit in banditism.
NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Waaagh! - foarte pertinenta analiza declaratiei cu baronii ale acestei doamne Firea. Si eu m-am gandit la asta. Il ataca pe Klaus pe tema unui baron PNL care are probleme cu legea cand ei ii apara de fiecare data pe mult mai numerosii lor mari hoti si in plus dau si in institutiile statului care se ocupa de belirea acestor banditi de nivel mare.
Eu sunt convins ce o sa fac. O sa merg la vot si o sa dau iar votul pe un calcul foarte simplu si sanatos dupa mine. Nimic nu este mai rau decat sa iasa Ponta. O sa votez cu cine are mai multe sanse sa-l invinga.
Eu sunt convins ce o sa fac. O sa merg la vot si o sa dau iar votul pe un calcul foarte simplu si sanatos dupa mine. Nimic nu este mai rau decat sa iasa Ponta. O sa votez cu cine are mai multe sanse sa-l invinga.
@Waagh: Baga-ti penisul in cerneala si da cu el pe buletinul de vot, pe unde nimeresti. Imo.
M-am dus zilele astea pana in capul strazii si i-am vazut mutra lui Ponta pe un panou mare cat doua etaje. Am vomitat putin in gura.
- ola small dickie
- Big Daddy
ne0lith - stiu ca valoarea, entuziasmul si increderea in vot in randul unei parti a populatiei s-a pierdut. si pe buna dreptate avand in vedere ce s-a intamplat in ultimii 25 de ani. dar este si trebuie sa ramana actul democratic cu care sa contribui la alcatuirea turmei care o sa ne conduca. cred ca daca s-ar duce la vot multi dintre cei care gandesc ca nu-l vor pe ponta ar fi sanse ca asta sa nu se intample. daca am drept de vot e inutil si stupid sa stau acasa si sa ma plang ca altii merg si voteaza cu ponta. sau e inutil sa ma duc cu penisul in cerneala si sa dau cu el pe buletin apoi sa ma plang ca imbecilii voteaza cu ponta. daca ma tot fute grija atat de mult ca o sa iasa ponta si pot sa contribui cu ceva ca sa nu iasa, o s-o fac.
Last edited by ola small dickie on 8 Oct 2014, 15:55, edited 4 times in total.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Firea si altii ca ea se bazeaza pe faptul ca foarte putini oameni chiar stau sa se informeze din n surse si mai au si memorie scurta pe deasupra. Ala care se uita doar in gura oficiosului unui partid [fie ca vorbim de Antena 3, B1, RomaniaTV sau mai stiu eu care] nu va sta sa cantareasca dovezile din mai multe puncte de vedere, pentru ca sunt deja suficient de intaratati pe o directie anume, iar de acolo nu ii mai scoti. E cam ca aia cu idiotii care sunt anti-vaccinuri, oricate dovezi le arati, statistici si studii, tot nu ii vei convinge ca de fapt ei gresesc. Cam asa si cu astia.
Ponta se trage din neam de securisti sau cel putini membrii importanti ai partidului comunist, altfel nu-mi pot imagina. S-a casatorit cu Daciana pe sistemul in care inainte de '89, membrii de partid isi casatoreau odraslele intre ele [cel mai la indemana mi-e Nastase, care s-a casatorit cu fiica unui fost ministru de externe si apoi cu fiica unui fost vicepremier comunist], a fost caratorul valizei lui Nastase, si sa fiu sincer, nu imi pot imagina o realitate in care Ponta ar fi suficient de calificat si inteligent incat sa fie promovat pe baza de merit si nu de relatii si nepotism. Am avut parere proasta despre el de cand l-a scos Bombonel la inaintare, dar odata ce l-am auzit cu "Dar voi stiti cu cine vorbiti acum? Sunt primul-ministru al Romaniei, doamna!" la nici o saptamana dupa ce a primit postul m-am lamurit definitiv si irevocabil. E un golanas frustrat care vrea sa ajunga sus prin orice mijloc posibil, nepasandu-i cat de lipsit de valoare este el si cum va fi perceput de catre cei din jurul sau ca urmare a eforturilor sale disperate de a-si satisface orgoliul.
Ponta se trage din neam de securisti sau cel putini membrii importanti ai partidului comunist, altfel nu-mi pot imagina. S-a casatorit cu Daciana pe sistemul in care inainte de '89, membrii de partid isi casatoreau odraslele intre ele [cel mai la indemana mi-e Nastase, care s-a casatorit cu fiica unui fost ministru de externe si apoi cu fiica unui fost vicepremier comunist], a fost caratorul valizei lui Nastase, si sa fiu sincer, nu imi pot imagina o realitate in care Ponta ar fi suficient de calificat si inteligent incat sa fie promovat pe baza de merit si nu de relatii si nepotism. Am avut parere proasta despre el de cand l-a scos Bombonel la inaintare, dar odata ce l-am auzit cu "Dar voi stiti cu cine vorbiti acum? Sunt primul-ministru al Romaniei, doamna!" la nici o saptamana dupa ce a primit postul m-am lamurit definitiv si irevocabil. E un golanas frustrat care vrea sa ajunga sus prin orice mijloc posibil, nepasandu-i cat de lipsit de valoare este el si cum va fi perceput de catre cei din jurul sau ca urmare a eforturilor sale disperate de a-si satisface orgoliul.
De mers la vot oricum merg ca mi se pare prea horror perspectiva de a-l avea pe michimaus acolo. Chit ca factiunea mea preferata din Earth 2150 era the eurasian dynasty, totusi nu. Sper numai ca-n eventualitatea in care scapam de asta, sa nu-mi dau in continuare palme peste frunte 5 ani de acum inainte cand o sa constat ce netot am propulsat pe scaun. Adica partea nasoala e ca orice s-ar intampla, oamenii normali din tara asta au de pierdut. Pretty grim.
NO COVER. ALL MAN.
@dickie: Perfect de acord, era o gluma. Si eu o sa merg sa votez pe acelasi principiu si anume candidatul care voi considera ca are cele mai mari sanse in fata lui Ponta. Nici nu vreau sa ma gandesc ce reactie as avea sa-l vad castigand alegerile, cred ca o sa doresc sa emigrez mai mult decat mi-am dorit vreodata.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Deci il votati pe William Branza?
Sa ma anuntati si pe mine cand va hotarati cine este respectivul candidat, ca sa stiu cu cine votez. Mersi.
- ola small dickie
- Big Daddy
Deocamdata pare sa fie Klaus. Oricum cred ca mai important este votul din turul 2. Sperand ca va fi un tur 2.