Satellite Reign
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Satellite Reign
Last edited by joonior_bmf on 3 Oct 2014, 20:56, edited 2 times in total.
Re: Satellite Reign
Syndicate?
- joonior_bmf
Awesome, investitia mea arata bine
.

Duct tape is like the force, it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
A apărut pe Steam. Early Access. mmmm...
- joonior_bmf
Am jucat 'tutorialul'. Jocul pare interesant dar nu pot sa-mi dau seama inca in ce masura o sa se ridice la nivelul asteptarilor mele.
O chestie nu-mi place deloc: hainele si aspectul personajelor pe care le controlezi, super anime -style si parca nu se imbina deloc cu restul universului
O chestie nu-mi place deloc: hainele si aspectul personajelor pe care le controlezi, super anime -style si parca nu se imbina deloc cu restul universului
A devenit exasperant de repetitiv. Stealth / covert nu e aproape deloc, am ajuns sa fac steamrolling printre inamici.
Meh...
Meh...
cel putin din pct meu de vedere, comparat cu Syndicate, jocul e fail
in tutorial, am ajuns unde trebuie sa intru in politie sa eliberez inca un membru, debrieful zicea ceva de o intrare laterala dupa ce am platit nush-ce informator - m-am tot uitat dupa intrarea aia .. nimic
ori am fast eu prea obosit, ori .. nush - l-am lasat draq si nu cred ca-s reiau prea curand (sau deloc)
ce nu mi-a placut instant, de ce trebuie sa ma bag in nush-cate sub meniuri sa avansez in misiune pentru ca nush ce am de facut? 5LiveStudios s-au complicat mult prea mult, au pus accentul pe elementele nepotrivite
in tutorial, am ajuns unde trebuie sa intru in politie sa eliberez inca un membru, debrieful zicea ceva de o intrare laterala dupa ce am platit nush-ce informator - m-am tot uitat dupa intrarea aia .. nimic
ori am fast eu prea obosit, ori .. nush - l-am lasat draq si nu cred ca-s reiau prea curand (sau deloc)
ce nu mi-a placut instant, de ce trebuie sa ma bag in nush-cate sub meniuri sa avansez in misiune pentru ca nush ce am de facut? 5LiveStudios s-au complicat mult prea mult, au pus accentul pe elementele nepotrivite