Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Distana de la Constanta la Oradea + 80 km de acolo =))
- ola small dickie
- Big Daddy
O fi mult? O fi putin? Eu zic ca merita.
Holy crap..topicul asta se transforma in Boring Fails!
@soarecu: Pai Ola pune la bataie vila cu piscina pe malu' marii(de fapt piscina era marea harharhar). Ce mai vor fetele mai mult de atat?
@soarecu: Pai Ola pune la bataie vila cu piscina pe malu' marii(de fapt piscina era marea harharhar). Ce mai vor fetele mai mult de atat?
Ok deci : 1 e pocaita, una vrea sa ramna virgina cat mai mult (WTF?) restul cred ca se multumesc cu vila si marea, cred.
Fetele astea sunt colege de clasa cu tine sau au implinit 18 ani? Ca sa stim daca-l vedem pe ola luat pe sus de mascati.
NO COVER. ALL MAN.
Unele da, altele nu, depinde ce prefera ola.
Din cate stiam, varsta consimtamantului in Romania este de 15 ani. Have fun kids!
- ola small dickie
- Big Daddy
Eu de fapt prefer ceva in jurul a 40-50 de ani. Nu stiu ce m-a luat valul cu ciutancele tale. Romaniam mature peasant mom. Uuuuu baby
Credeam ca esti un fel de Columbeanu, m-am inselat amarnic.ola small dickie » 25 Oct 2014, 15:12 wrote:Eu de fapt prefer ceva in jurul a 40-50 de ani. Nu stiu ce m-a luat valul cu ciutancele tale. Romaniam mature peasant mom. Uuuuu baby
- DarthZombie
- Dremora Lord
Dar daca esti major tot poti sa intri la bulau pe corupere de minoriMărar » Sat Oct 25, 2014 3:39 pm wrote:Din cate stiam, varsta consimtamantului in Romania este de 15 ani. Have fun kids!

Ar insemna ca 90% din romani sa intre la puscarie atunci =))DarthZombie » 25 Oct 2014, 17:52 wrote:Dar daca esti major tot poti sa intri la bulau pe corupere de minoriMărar » Sat Oct 25, 2014 3:39 pm wrote:Din cate stiam, varsta consimtamantului in Romania este de 15 ani. Have fun kids!
nu-i asa ca urati si voi cand cineva nu se opreste la timp cu o presupusa gluma si o intinde pe cateva pagini de forum?
- DarthZombie
- Dremora Lord
nam inteles
Sunteți lame.
Lasa, daca in viitorul apropiat Soarecu va ajunge sa spuna ceva amuzant, merita. Practice makes perfect.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu stiu de ce ne acuzi de asa ceva, nu am taiat nimicTG » Sat Oct 25, 2014 9:55 pm wrote:Sunteți lame.
BUDUMTSSSSSSSSssofftogokillmyself
Cine e de acord cu mine ca orice gluma de-a lui Soarecu de pe ultimele doua pagini e mai tare ca gluma lui Zombie?
- DarthZombie
- Dremora Lord
*ca orice gluma a lui Zombie
Nu știam că există oameni dincolo de munții Carpați.Distana de la Constanta la Oradea + 80 km de acolo =))