Hearthstone: Heroes of Warcraft
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Feck yea, Nat. Free legendary pick. 

- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
De cand am inceput, ceva ma tot preseaza sa joc Hunter, si nu inteleg ce anume. Tfw am realizat ca de fapt sunt predestinat sa aleg Hunter

Spoiler:

- DarthZombie
- Dremora Lord
Arena 3-3, dar macar m-am ales cu un Golden Azure Drake, Force of Nature si un Edwin van Cleef. Today was a good day.
Am ajuns rank 10 cu un deck de mage care pare sa fie perfect. Mai trebuie doar Archmage si e pefect. Am pierdut doar 2 meciuri de la rank 25 pana la 10.
Deck-ul e asta:
1x Arcane missle
2x mana wyrm
2x Frostbolt
1x Acidic Swamp ooze
1x Amani Berserker
1x Faery Dragon
1x Mad bomber
1x Couterspell
1x Mirror entity
1x Earthen ring farseer
1x Kirin tor mage
2x Fireball
2x Polymorph
2x Chillwind yeti
1x Defender of argus
2x Water elemental
1x Azure drake
2x Boulderfist ogre
2x Flamestrike
1x Ravenholdt Assassin (probabil va fi inlocuit cu Archmage imediat ce am dust sa il craftez)
1x Ragnaros
1x Pyroblast
Merge ceas !
Deck-ul e asta:
1x Arcane missle
2x mana wyrm
2x Frostbolt
1x Acidic Swamp ooze
1x Amani Berserker
1x Faery Dragon
1x Mad bomber
1x Couterspell
1x Mirror entity
1x Earthen ring farseer
1x Kirin tor mage
2x Fireball
2x Polymorph
2x Chillwind yeti
1x Defender of argus
2x Water elemental
1x Azure drake
2x Boulderfist ogre
2x Flamestrike
1x Ravenholdt Assassin (probabil va fi inlocuit cu Archmage imediat ce am dust sa il craftez)
1x Ragnaros
1x Pyroblast
Merge ceas !
Cam așa am făcut și eu cu un Shaman deck, dar apoi am lăsat-o mai moale și am experimentat puțin, pe ideea că nu are rost să avansez prea tare acum, doar începe primul sezon oficial imediat. Totuși, bag de seamă că mai orice deck solid te duce la rank 10 cel puțin, win streaks fac avansarea foarte ușoară (mai departe încep problemele).
- DarthZombie
- Dremora Lord
Daca folosesti Defender of Argus mai mult pentru taunt, ai putea sa-l inlocuiesti cu Sunfury Protector, to make the deck a little bit lighter. In rest arata foarte bine, presupun ca nu il ai pe Cairne ca sa inlocuiesti un Ogre cu el.
Nu il am pe Cairne inca 

Deck facut in mare parte la vrajeala, initial, pentru daily quests. Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult, desi are multe hibe si vad ca mi-o iau de la shamani in ultimu' hal.
Light's Justice x1
Blessing of Might x2
Eye for an Eye x1
Hand of Protection x2
Humility x2
Holy Light x2
Acidic Swamp Ooze x1
Frostwolf Grunt x1
Novice Engineer x1
Ironfun Grizzly x1
Raid Leader x1
Shattered Sun Cleric x1
Truesilver Champion x2
Blessing of Kings x2
Consecration x2
Hammer of Wrath x2
Sen'jin Shieldmaster x2
Lord of the Arena x1
Core Hound x1
Guardian of Kings x1
Stormwind Champion x1
Stiu ca nu e deck ideal, dar isi face treaba in mare parte. Problema e ca deca nu am ceva pe board multe spell-uri stau in mana degeaba si sper sa reusesc sa pun ceva jos care sa nu moara pana la urmatoarea tura. Pe moment am observat ca marea majoritate a meciurilor in care apuc sa scot Core Hound-ul si sa-l bufez pana la attack ridicol (ajunsesem la 20-ish damage la un moment dat), dar pentru asta trebuie sa am un sinergy nebun (preferabil cel putin 2 taunt-uri disponibile si sa nu ma trezesc cu vreun hex sau silance, or whatever). Deocamdata merg cu el asa pana pun mana pe niste carti mai de doamne-ajuta si s-ar putea sa renunt la deck-ul de Warlock in favoarea astuia
Light's Justice x1
Blessing of Might x2
Eye for an Eye x1
Hand of Protection x2
Humility x2
Holy Light x2
Acidic Swamp Ooze x1
Frostwolf Grunt x1
Novice Engineer x1
Ironfun Grizzly x1
Raid Leader x1
Shattered Sun Cleric x1
Truesilver Champion x2
Blessing of Kings x2
Consecration x2
Hammer of Wrath x2
Sen'jin Shieldmaster x2
Lord of the Arena x1
Core Hound x1
Guardian of Kings x1
Stormwind Champion x1
Stiu ca nu e deck ideal, dar isi face treaba in mare parte. Problema e ca deca nu am ceva pe board multe spell-uri stau in mana degeaba si sper sa reusesc sa pun ceva jos care sa nu moara pana la urmatoarea tura. Pe moment am observat ca marea majoritate a meciurilor in care apuc sa scot Core Hound-ul si sa-l bufez pana la attack ridicol (ajunsesem la 20-ish damage la un moment dat), dar pentru asta trebuie sa am un sinergy nebun (preferabil cel putin 2 taunt-uri disponibile si sa nu ma trezesc cu vreun hex sau silance, or whatever). Deocamdata merg cu el asa pana pun mana pe niste carti mai de doamne-ajuta si s-ar putea sa renunt la deck-ul de Warlock in favoarea astuia
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang
Am avut ieri un draft fenomenal de arena cu paladinul, aveam 7-0 si apoi lucrurile s-au dus naibii, am pierdut doar vs druids & their damned ironbarks 
Din pacate doar azi am descoperit forum-ul reinviat, as fi anuntat mai din timp ca la Cluj a avut loc editia a doua a Battle Sessions, un festival de gaming unde acum s-a jucat si Hearthstone. De urmarit pagina lor pe viitor, pentru events similare http://www.esportscluj.com/

phpBB [media]
Din pacate doar azi am descoperit forum-ul reinviat, as fi anuntat mai din timp ca la Cluj a avut loc editia a doua a Battle Sessions, un festival de gaming unde acum s-a jucat si Hearthstone. De urmarit pagina lor pe viitor, pentru events similare http://www.esportscluj.com/
Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
Nevermind, am fost razbunat astazi, iar chiar daca am luat un disconnect tocmai cand castigam, din cauza a Blizz servers, am reusit "visul" din nou 

Spoiler for deck, missing x2 mana wyrms si un abusive:

Spoiler for rasplata:

How about it, guys? Am fi destui pe aici pentru un turneu? Nu știu exact cum s-ar desfășura dar putem stabili asta după aflăm câți ar vrea să joace. Zombie știu că s-ar băga, poate Mărar, altcineva?reV » Mon Mar 03, 2014 6:16 pm wrote: P.S.: Organizam si un Hearthstone tournament?
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
La asta ma bag si eu 

Yup, putem face pe binarybeast un bracket, reguli gen ESL, daca suntem putini ar merge un BO 7, fiecare alege 4 decks, deck se schimba cand pierzi un meci.
Ma bag si eu, desi n-am cine stie ce deck-uri
zme-ul » Tue Jun 17, 2014 3:16 am wrote:daca mai ajunge vreodata Romania in Campionat Mondial, alerg in curu' gol prin Crang
Inițial mă gândeam la 3 deck-uri dar parcă îmi sună mai bine cu 4 și best of 7 (cel mai probabil vom fi 8). Până acum suntem 7 participanți.
Joc si eu daca vreti 

Ok, suntem 8, am făcut thread. Nu cred că avem șanse să ne adunăm 16.
viewtopic.php?f=20&t=207&p=2593#p2593
viewtopic.php?f=20&t=207&p=2593#p2593
tocmai am inceput si eu sa joc. Dupa un tutorial parcurs fara cusur, mi-am luat-o 3 meciuri la rand. I shall prevail!