Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
Mahdi
Necromancer

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by Mahdi »

Waaagh! » Tue Oct 28, 2014 3:04 pm wrote:
Hrebe wrote:DNA-ul nu-i o sperietoare... pentru cine n-a gresit prea mult.
:lol:

Edit:

Am decis sa-l votez pe Klaus Iohannis, pentru ca il cheama si Werner, ca pe marele fizician Werner Heisenberg si ca pe marele regizor Werner Herzog. Cine mai stie Werneri mari e liber sa contribuie. Alt motiv n-am reusit sa concep pentru a imparte asupra oricaruia dintre gogomanii aia gloria stampilei mele.
Şi-l mai cheamă şi ca pe Klaus Kinski. ;)
REMEMBER CITADEL
Mikael
Zergling

Post by Mikael »

Santa Klaus Iohannis? :shock:
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Puneti-i o barba alba si o sa arate ca un pedof..mos craciun
Image
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Si nu uitati: daca ati votat pe level forum nu e de ajuns. Trebuie sa mergeti si duminica! Hai sa nu fie un poll fals!
sekaba
Pig Cop

Post by sekaba »

Am hotarat sa votez macovei primul tur, chiar daca n-are sanse, ar fi frumos sa ia un 10%, ar fi nevoiti s-o bage in seama burtosii.
Cetateanu » Sat May 23, 2015 8:39 pm wrote:mda, penibil, uninstalled
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

astea-s vorbe, voteaza si tu in poll sa te credem.
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

sekaba » Wed Oct 29, 2014 6:30 pm wrote:Am hotarat sa votez macovei primul tur, chiar daca n-are sanse, ar fi frumos sa ia un 10%, ar fi nevoiti s-o bage in seama burtosii.
Same here, desi un procent mai realist cred ca ar fi undeva la 5-6%
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

sekaba » 29 Oct 2014, 17:30 wrote:Am hotarat sa votez macovei primul tur, chiar daca n-are sanse, ar fi frumos sa ia un 10%, ar fi nevoiti s-o bage in seama burtosii.
Daca o sa votezi cu Monica Macovei, creste riscu la diferenta de procentaj si ca sa nu fie diferenta mare intre Santa Klaus si michimaus cel mai recomandat ar fi sa voteze cat mai multi cu Santa Klaus, ca Duminica la numaratoare sa aiba loc dezbateri spectaculoase!
Last edited by stef on 30 Oct 2014, 16:48, edited 1 time in total.
Image
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Cred ca Santa Klas si Michimaus o sa ia mai mult de 90% din toate voturile, restul daca iau 10% impreuna e mult.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

cred ca tu nu votezi pentru ca nu ai 18 ani.
Jaunty
Site Admin

Post by Jaunty »

Aha, ELI5 = Explain Like I'm 5.

Păi, pe scurt, scârba numită Claudiu Florică a mituit politicieni și a aranjat ca firma a cărei director era să vândă statului licențe Microsoft temporare la prețuri stupid de mari. O parte din banii încasați a fost trecută prin câteva contracte de „consultanță” & bullshit încheiate de firma lui cu firme create special pentru asta în paradisuri fiscale (Liechtenstein, Cipru) și a ajuns astfel în buzunarele sale și ale celor cu care a pus la cale mizeria.

Cică prima tranzacție, în 2004, a fost de 54.567.465 $ pe 50.000 de licenţe. 1091 $ / licență. Fiecare valabilă doar 5 ani. Până s-a terminat povestea, statul a aruncat în gaura asta cam 200 milioane de euro în total. Deci o sumă pe care o pot tasta, dar nu mi-o pot imagina, în schimbul căreia instituțiile noastre administrative au devenit dependente de Microsoft. Mi s-a făcut rău.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Welp, am decis ca pe Iohannis merg si eu. Eram impartit intre el si Macovei, dar am zis ca n-are rost sa-i dau votul ei asa, doar de palmares. Daca avea macar un 15% era o sanse.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
zme-ul

Post by zme-ul »

"afaceri" cu licente Windows si Office exista inca de pe vremea cand O.R.D.A. a inceput sa-si miste curu' prin .ro - de prin 2002 au inceput sa verifice in mod agresiv licentele de win si office

reselerii certificati MS au vazut o crestere masiva in vanzarea licentelor si, imediat au inceput sa aplice adaosuri comerciale incredibile
ca sa nu mai adaug si faptul ca existau intelegeri intre reselerii din acelasi oras - price fixing
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Asta-i valabil peste tot. Noi traim ce a trait US acum 20-30 de ani. Nu neaparat cu Office, ci cu licente in general. La noi, din punctul acesta de vedere, este inca Vestul Salbatic. Asa ca trebuie doar putin tupeu ca sa aplici chestii pe care, in US, le citesti in cartile de istorie si/sau in procese din sistemul de justitie US predate la facultate. Ai zice ca, daca altii au experimentat deja stadiul asta, am fi in stare sa invatam din greselile altora.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

phpBB [video]

Spoiler:
poezie, nu căcat de Bistro
Image
zme-ul

Post by zme-ul »

ce-mi place de madam Udrea, a inceput sa dea vina pe "seriviciile secrete" cand a fost numita in dosarele EADS si MicroSoft
initial a zis, ieri, ca e vorba de alta Udrea :lol:

te apuca rasu' .. sincer

mai deunazi era unu la teveu din campania madamei ce o lauda ca e cel mai curat candidat la alegerile de anul asta - yeah right!
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

mai deunazi era unu la teveu din campania madamei ce o lauda ca e cel mai curat candidat la alegerile de anul asta - yeah right!
Traian Băsexu. El era ăla care spunea la teveu că Elena Udrea e cea mai... curată.
Image
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Dar nu era nici inainte de asta. Are tot dosarul ala cu gala Bute in carca.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Aseara la latrina 3:
Domnule Ponta, v-am cunoscut prima dată acum 16 ani când vă ocupaţi de tineretul pesedist, iar când am dat mâna cu dumneavoastră pentru prima dată m-am simţit brusc foarte bine. Fiind actriţă, sunt senzitivă şi simt aura oamenilor cu care intru în contact. Dumneavoastră faceţi parte din acea categorie. Poate statura impresionant sportivă, poate privirea atât de inteligentă, poate zâmbetul atât de omenesc m-au făcut să fiu foarte atentă şi să vă urmăresc evoluţia de pe scena politică. Ce s-a întâmplat ulterior m-a dezamăgit, dar nu din punctul dumneavoastră de vedere. Am întâlnit acum un prim-ministru energic, capabil, muncitor, deschis dialogului, un om care apreciază, respectă valorile culturii româneşti, valorile tradiţionale ale acestui popor. Ferice de mama care v-a născut!
E un protest pe facebook. De la protozoari la echinoderme, toate nevertebratele cer dreptul de a vorbi.
NO COVER. ALL MAN.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

Ferice!

Nu cred ca in acest moment cunosc personal pe cineva care sa-l sustina pe Ponta, asa ca mi-e greu sa concep ca exista astfel de oameni. De fiecare data cand vad/aud cuvinte de lauda aduse lui mi se pare ca e totul foarte artificial, niste texte pregatite din timp avand la baza discursuri de preaslavire din epoca trecuta. Oricum in general nu inteleg nevoia asta de a hiperboliza calitatile celui pe care il sustii si a demoniza opozitia.

Cei din echipa de relatii publice a PSD-ului ori au impresia ca noi ne bazam doar pe instinct si sentimente ca niste animale, fara sa ne pese de un discurs coerent, ori se adreseaza doar unei paturi sociale pentru care imaginea conteaza mai mult decat continutul. In ambele cazuri, din start sunt exclusi din discursul campaniei interlocutorii care sunt interesati sa invete ce avantaje le poate aduce alegerea lui Ponta.
Post Reply

Return to “Cafenea”