Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
DANiel
Hammer Haunt

Re: Awesome Fails

Post by DANiel »

Ca sa ma deplasez la firmele care au nevoie de ajutor in domeniul IT.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Important e ca le-ai aratat tu de ce esti in stare.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

ai nevoie de permis ca sa fii atat de sexy?
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

ne0lith » 30 Oct 2014, 17:29 wrote:Important e ca le-ai aratat tu de ce esti in stare.
N-am apucat sa le spun ca am facut reflow la un HD 5450 cu o placa de par.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Si eu care mi-am luat permis fix ca sa evit situatiile astea nu sunt chemat la interviuri :(.

edit: am luat in graba niste manusi one size fits all din magazin numai ca sa ma trezesc acasa ca sunt prea mari :|.
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Same shit here :|.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

u guyse need 2 fap moar x.x
NO COVER. ALL MAN.
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Cred ca se referea la faptul ca nu e chemat la interviuri. Sau daca la asta te refereai si tu, ma apuc ( :lol: ) indata de treaba daca asta imi va aduce o slujba.
No one is as dumb as I am, but some get dangerously close

Soundcloud
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Daca aia ar fi o slujba, as fi iesit de mult la pensie.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Marar wrote:am luat in graba niste manusi one size fits all din magazin numai ca sa ma trezesc acasa ca sunt prea mari :|.
laur3ntzi00 wrote:Same shit here :| .
Waaagh! wrote:u guyse need 2 fap moar x.x
Ca sa va creasca mainile heuheuheu lololol. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NO COVER. ALL MAN.
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

@daniel
De curiozitate, ai incercat sa vezi daca nu au nevoie cei de la PC Garage de stuff de genul? Din cate vad de-alea cauti.
laur3ntziu00
Headless Kamikaze

Post by laur3ntziu00 »

Marar de ce ai editat postare? Asa waaaagh nu intelege la ce m-am referit..
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Pătrunjelu' » 30 Oct 2014, 21:23 wrote:@daniel
De curiozitate, ai incercat sa vezi daca nu au nevoie cei de la PC Garage de stuff de genul? Din cate vad de-alea cauti.
Firmele mari vor persoane care au terminat X scoli si au X ani de experienta, chiar daca jobul tau e sa cari cutiile componentelor.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Pe la targuri d-alea de joburi te duci? Parca a fost unul serios prin bucuresti acum de curand, cu multe oferte din domeniul IT, fara pretentii cu "experienta". Sigur, daca n-ai experienta te platesc cu alune prajite la inceput, but hey, almost any job is better than no job at all.
NO COVER. ALL MAN.
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

Cand a fost eram deja angajat (daca nu ma insel, prin septembrie). Chestia proasta e ca prin Ploiesti nu prea se tin, si in bucuresti toti asteapta sa fii din bucuresti, chiar daca tu o sa te muti in Bucuresti daca ei te angajeaza. Oricum, asta nu-i cine stie ce fail. Am fost la un interviu acum circa o luna pentru operator pe o masina (faceau ei training si tot) si mi-au zis ca am doar 20 de ani, si ca au avut un angajat de 19 ani care a plecat dupa 3 zile. De parca e vina mea ca ala nu voia loc de munca.
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

That's bullshit. Sunt contracte de munca prin care te silesc sa ramai la firma lor timp de N luni, altfel esti bun de plata fata de ei. Pe motiv ca investesc in tine (training specific job-ului, toleranta la greseli, productivitate redusa etc.). Poate era un raspuns ceva mai diplomat si mai idiot fata de "nu te vrem, bha!".

Dar da, daca nu ai avut norocul sa aduni experienta din facultate (cand, teoretic, the peanuts they pay you keep you a happy monkey), o sa treci aproape inevitabil prin faza asta dupa facultate. Asta n-o sa schimbe niciodata. Toti stiu de calul inaripat a lui Fat-Frumos, dar nimeni nu-si mai aduce aminte ce martoaga era inainte.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Poate au contract de ala in care in perioada de proba poti sa pleci cand vrei sau te pot da ei afara cand vor.
Image
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

Ma rog, voiam sa zic ca sunt zeci si sute de posibilitati. In materie de contract de munca, exceptand situatiile care incalca de la o posta Codul Muncii, aproape orice este posibil: nu ar trebui sa existe "nu se poate", daca ambele parti vor si sunt de acord.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

DANiel » 31 Oct 2014, 13:07 wrote:Cand a fost eram deja angajat (daca nu ma insel, prin septembrie). Chestia proasta e ca prin Ploiesti nu prea se tin, si in bucuresti toti asteapta sa fii din bucuresti, chiar daca tu o sa te muti in Bucuresti daca ei te angajeaza. Oricum, asta nu-i cine stie ce fail. Am fost la un interviu acum circa o luna pentru operator pe o masina (faceau ei training si tot) si mi-au zis ca am doar 20 de ani, si ca au avut un angajat de 19 ani care a plecat dupa 3 zile. De parca e vina mea ca ala nu voia loc de munca.
Iti spun umila mea parere despre toata tarasenia cu gasitul jobului ca incepator si eventual cu 0 experienta la bord, dupa ce ai terminat o facultate de frecat menta: la inceput e bulanul. Il stii pe bulan? Ai avea mare nevoie de el. Dupa ce te angajezi undeva de nici nu stii cum ai intrat acolo, vei dobandi experienta de laudat in CV si te vei descurca mai usor pe viitor.
Cred ca este valabil si daca ai terminat o facultate de renume pentru meseriile de inginer, doctor, avocat, profesor, contabil si alte din astea in care poti intra la buget sau privat cu venit sigur, dar nu vreau sa generalizez, pentru ca daca iti stii bine meseria e posibil sa-ti gasesti din prima de munca.
Image
rdo
Hammer Haunt

Post by rdo »

Aseara mi-am dat seama ca n-o sa pot vota maine pt ca mi-am lasat buletinul in localitatea in care lucrez pt viza de flotant. Well, raman pt turu 2, oricum acolo se taie tortu'
Post Reply

Return to “Colțul vesel”