Chestii pe care le urasc azi
Re: Chestii pe care le urasc azi
Welp, intre timp am mai primit 2 din cele 4 produse. Cred ca in doua saptamani o sa vina si ultimul produs comandat acum o luna si jumatate. Se misca treaba.Mitzah » Wed Oct 08, 2014 9:36 pm wrote:Posta Fucking Romana.
In ultimele 3 luni am cumparat 4 produse de pe 3 site-uri diferite din UE. Din cele 4 pachete a ajuns la mine un singur pachet (adica o carte). Atat. Modalitatea de livrare a fost standard, adica cea mai ieftina sau gratuita. In ultimii 5 ani am avut doar doua probleme cu produse nelivrate care ulterior s-au rezolvat (din partea expeditorilor, evident). Asa ca am zis "ba ce plm fac astia de la posta de s-au retardat atat?". Apoi le-am trimis o reclamatie pe mail. Am primit confirmarea primirii ei aproape imediat si raspunsul de mai jos la o saptamana dupa:
Si nu s-a semnat nimeni acolo, dupa virgula aia. Planul meu acum e sa-i *** la cap pana aflu macar un nume de-al unei persoane din departamentul ala. Meanwhile, i-am intrebat pe astia de la Book Depository (ca de acolo am luat doua carti dintre care doar una a ajuns la mine) daca mai au probleme cu livrarile catre Romania.Spoiler:Stimate Domn,
Urmare reclamatie dvs. din data de 17.09.2014, privind neajungerea la destinatie a doua trimiteri externe, expediate din Marea Britanie si Germania, va comunicam urmatoarele:
Inscrierea unei trimiteri in documentele postale insotitoare se efectueaza numai dupa numarul de inregistrare al trimiterii, daca aceasta a fost prezentata ca trimitere inregistrata (scrisoare recomandata, colet postal sau trimitere cu valoare declarata).
Cercetarea in aplicatia informatica Track & Trace, a unei trimiteri postale externe inregistrate, se efectueaza in baza numarului de inregistrare standard, format din: doua litere, noua cifre, doua litere. Numai in baza acestui nr. se poate stabili daca o astfel de trimitere a intrat sau nu in Romania.
Trimiterile reclamate de dvs. fac parte din categoria trimiterilor de corespondenta neinregistrate (simple), care nu poarta un numar standard de inregistrare.
Aceste trimiteri sunt indrumate catre destinatie in recipienti (saci) inchisi, fara a fi inregistrate individual in documente postale. Din acest motiv, nu pot fi urmarite nici de operatorul postal de origine, nici de cel de destinatie, pe traseul parcurs intre tara de origine si tara de destinatie.
Din acest motiv, operatorii postali nu isi angajeaza responsabilitatea privind acordarea de despagubiri, pentru aceste trimiteri.
Regretand situatia cu care v-ati confruntat, va asiguram ca serviciile postale romane asigura indrumarea, catre destinatie a tuturor trimiterilor postale sosite pe teritoriul Romaniei, iindiferent de categoria in care se incadreaza si are ca preocupare permanenta imbunatatirea calitatii serviciilor si implicit a relatiilor cu clientii sai.
Cu stima,
Reclamatii Externe,
Voi ati dat peste chestii de genul asta in ultimul timp? OPC-ul se ocupa si cu probleme din astea?
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Era asa scump prin curier sau nu era optiunea?
@Mitzah Ciudat. Si eu mai comand de pe book depository, dar nu am avut niciodata probleme cu livrarea. In general imi veneau cam in doua saptamani.
-
- Headless Kamikaze
@Soarecu a explicat cum sta defapt treaba, daca vrei sa cumperi ceva ieftin trebuie sa optezi pentru posta, altfel nu mai e chiar asa ieftin si practic ajungi la pret de Rumania.
Bookdepository n-are optiune de livrare prin curier. E doar livrare gratuita si atat. In rest, pe ebay si pe alte site-uri, mai ai "tracked shipping" si da, e o varianta mai scumpa.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
- ola small dickie
- Big Daddy
Cu ocazia Haloinului (si pentru ca am vazut ca azi se organizeaza nu stiu ce haloin petrecere intr-un bar din constanta) mi-as exprima si eu o frustrare. Nu am inteles niciodata si probabil nu voi intelege care este faza cu petrecerile cu costume. Petrecile, onomasticele, bairamele, parangheliile, parastasele, inmormantarile la care oamenii apar costumati. De ce se intampla asa ceva? De ce sa faci asa ceva? De ce in loc sa te duci undeva si sa bei bere cu prietenii in haine normale alegi sa bei bere cu prietenii deghizat in schelet, Florin Piersic, asistenta, vampir, coarda, doctor, betman, Victor Ponta, Pontiu Pilat, Ghandi. De ce? M-as duce diseara in barul ala doar ca sa admir jena si penibilul.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ce e distractiv? De ce e distractiv?
Oh boy, cred că abia aștepta cg să o zică pe asta. 

- brutalistu
- Hammer Haunt
E distractiv pentru că depersonalizează. Pentru câteva ore nu mai ești ola small dickie atârnătorul la penisul redactorilor bășinoși și puturoși ci poți fi altcineva total diferit. de pildă marvas.
- DarthZombie
- Dremora Lord
"De ce unii oameni considera distractiv ceva ce eu nu consider distractiv? FML"
Eu o să mă deghizez într-un italian.
-
- Headless Kamikaze
Dickie, tu n-ai nevoie de costum, oricum tu te crezi o personalitate, asa ca poti sa te duci necostumat ca oricum lumea nu se prinde
). De mult am vrut sa zic asta cuiva de pe internet
).

Pentru ca primesc atentie, iar atentia te face sa te simti bine. Apoi ai poze de pus pe fb, primesti like-uri, etc. E si distractiv, dar nu e asta motivul principal.ola small dickie » Fri Oct 31, 2014 12:42 pm wrote:Cu ocazia Haloinului (si pentru ca am vazut ca azi se organizeaza nu stiu ce haloin petrecere intr-un bar din constanta) mi-as exprima si eu o frustrare. Nu am inteles niciodata si probabil nu voi intelege care este faza cu petrecerile cu costume. Petrecile, onomasticele, bairamele, parangheliile, parastasele, inmormantarile la care oamenii apar costumati. De ce se intampla asa ceva? De ce sa faci asa ceva? De ce in loc sa te duci undeva si sa bei bere cu prietenii in haine normale alegi sa bei bere cu prietenii deghizat in schelet, Florin Piersic, asistenta, vampir, coarda, doctor, betman, Victor Ponta, Pontiu Pilat, Ghandi. De ce? M-as duce diseara in barul ala doar ca sa admir jena si penibilul.
Sursa: am fost pirat intr-un an.
Acum doi ani am fost House. A fost fun.
I'm livin' in a love shadow
Ciudatule. Mai lasa desenele alea chinezesti ca numai tampenii te invata.cg1700 » Fri Oct 31, 2014 12:54 pm wrote:Fuck if I know. Eu nu ma duc la petreceri. Speculam si eu.
- ola small dickie
- Big Daddy
Sau as putea sa-mi bag penisul in fund si cand o sa intru in bar diseara o sa tipe toti: ana a iesit si brutalistu din casa