ok, fuck that, mongo a urcat la 40%, iar WERNER e la 30.5%, si s-au numarat 91% din voturi, deci cam atata o sa ramana, eventual cu un bonus mic pentru neamt dupa ce vin toate voturile din strainate. Cu sprijinul bozgorimii si al lui luis anton sau cum dumnezeu il cheama, mongo are toate sansele sa se culce presedinte. Si nici n-o sa fie primul care sa se trezeasca prostanac.Waaagh! » Mon Nov 03, 2014 8:01 am wrote:Vad ca mongo a scazut de la 41% la 39,57%, si s-au numarat abia jumatate dintre voturi. Daca se opreste pe la un 38%, iar Klaus-WERNER Iohannis la un 31%[...]
Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
NO COVER. ALL MAN.
Chill dude, daca iese ponta scapam de el ca premier.
Exact. Nu mi-as face griji, o sa fie Dan Sova premier.
Nu prea cred. In 2009 a castigat Basescu primul tur. In 2004, intr-adevar, era cum e acum, dar Basescu avea spate.Waaagh! » Mon Nov 03, 2014 8:01 am wrote:psd a mai luat-o de doua ori in freza in turul 2, in conditii mai favorabile ca cele de acum.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
- brutalistu
- Hammer Haunt
Da, mi-am amintit si eu intre timp. Base a castigat ambele tururi in 2009, la scor strans.Mitzah » Mon Nov 03, 2014 10:12 am wrote:
Nu prea cred. In 2009 a castigat Basescu primul tur. In 2004, intr-adevar, era cum e acum, dar Basescu avea spate.
edit: lel, se pare ca-n Harghita si Covasna WERNER a terminat inaintea plagiatorului. Hai ca se poate. Mitomanul a adunat deja cam toti prostii care erau de adunat. Daca WERNER reuseste sa nu emita vreo perla antologica in saptamanile astea, are de unde sa stranga voturi.
NO COVER. ALL MAN.
ce zicea jandarmu' ala de la Paris: ceva de cenul "ce va oracaiti atat, Romania e pubela Europei"
ai nostrii s-au dat jigniti, dar frantuzu .. din pacate, spunea adevarul
daca printr-o minune castiga Iohanis in turul 2, ma imbat cu sampanie
ai nostrii s-au dat jigniti, dar frantuzu .. din pacate, spunea adevarul
daca printr-o minune castiga Iohanis in turul 2, ma imbat cu sampanie

Stati linistiti, mai scoala PSD niste morti, mai da niste faina/ulei/10 lei si s-ar putea sa iasa petarda.
Mulțumim pentru contribuție, Șoarecu. Te așteptăm și cu alte platitudini.
^Oamenii aceia vor respira oxigenul copiilor mei.
Last edited by Mafio on 3 Nov 2014, 16:06, edited 1 time in total.
Turiști suedezi în Teleorman 

Intre timp Basescu ii recomanda candidatului Udrea sa nu-si negocieze voturile, parerea lui fiind ca nici Ponta si nici Klaus nu vor castiga fara voturile ei. Chiar si asa, cred ca cei care au votat cu Udrea il vor alege pe Iohannis in turul 2.
http://www.realitatea.net/basescu-as-vr ... 58958.html
http://www.realitatea.net/basescu-as-vr ... 58958.html
Romania, vara 2017.
Victor Ponta este presedintele Romaniei. Traian Basescu este acum liderul incontestabil al dreptei politice dupa ce Klaus Iohannis si-a prezentat demisia din PNL imediat dupa esecul de la alegerile prezidentiale din 2014. DNA, singurul pilon al Justitiei din Romania, a devenit impotenta, vanand sporadic patroni si ex-ministri care n-au avut treaba cu PSD-ul. Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc si zeci de alti condamnati pentru acte de coruptie au fost gratiati de catre presedinte, intorcandu-se la vietile lor obisnuite. Un maldar de legi si ordonante a aparut, peste noapte, in perioada 2015-2016. TVA-ul a fost majorat la 26%. Angajatii si angajatorii se chinuie cu noile impozite pe care trebuie sa le plateasca, in timp ce evaziunea fiscala depaseste 40% din PIB. Senatorii si deputatii nu mai pot fi cercetati pentru trafic de influenta. Nu mai este nevoie de licitatii publice pentru proiecte de pana la 3 mil. euro. Adrian Nastase, cu o avere estimata la 350 mil. euro, poate ocupa, din nou, o functie publica. UE taie din fondurile alocate Romaniei si condamna periodic actiunile statului roman, liderii europeni refuzand sa se asocieze cu presedintele Ponta.
PSD-ul a pierdut, insa, majoritatea din parlament in urma alegerilor legislative din 2016. Guvernul Tariceanu este pe cale sa pice, iar liderii PSD se afla intr-un conflict intern. Teritoriile sunt impartite intre Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea. In acest haos innecacios, un erou vede o oportunitate rara. Gaseste o solutie eficienta pentru a-i scoate prematur din peisaj pe Victor Ponta si pe asociatii sai: un referendum pentru demiterea presedintelui! Un erou intelept, ce a luptat mereu pentru binele oamenilor de rand. Un erou care a fost mereu acolo, asteptand. Un erou cu o istorie patata in toti acesti ani grei. Un erou pe care Romania nu il vrea, dar de care are nevoie.
Un erou ce poarta un nume de Traian.
Victor Ponta este presedintele Romaniei. Traian Basescu este acum liderul incontestabil al dreptei politice dupa ce Klaus Iohannis si-a prezentat demisia din PNL imediat dupa esecul de la alegerile prezidentiale din 2014. DNA, singurul pilon al Justitiei din Romania, a devenit impotenta, vanand sporadic patroni si ex-ministri care n-au avut treaba cu PSD-ul. Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc si zeci de alti condamnati pentru acte de coruptie au fost gratiati de catre presedinte, intorcandu-se la vietile lor obisnuite. Un maldar de legi si ordonante a aparut, peste noapte, in perioada 2015-2016. TVA-ul a fost majorat la 26%. Angajatii si angajatorii se chinuie cu noile impozite pe care trebuie sa le plateasca, in timp ce evaziunea fiscala depaseste 40% din PIB. Senatorii si deputatii nu mai pot fi cercetati pentru trafic de influenta. Nu mai este nevoie de licitatii publice pentru proiecte de pana la 3 mil. euro. Adrian Nastase, cu o avere estimata la 350 mil. euro, poate ocupa, din nou, o functie publica. UE taie din fondurile alocate Romaniei si condamna periodic actiunile statului roman, liderii europeni refuzand sa se asocieze cu presedintele Ponta.
PSD-ul a pierdut, insa, majoritatea din parlament in urma alegerilor legislative din 2016. Guvernul Tariceanu este pe cale sa pice, iar liderii PSD se afla intr-un conflict intern. Teritoriile sunt impartite intre Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea. In acest haos innecacios, un erou vede o oportunitate rara. Gaseste o solutie eficienta pentru a-i scoate prematur din peisaj pe Victor Ponta si pe asociatii sai: un referendum pentru demiterea presedintelui! Un erou intelept, ce a luptat mereu pentru binele oamenilor de rand. Un erou care a fost mereu acolo, asteptand. Un erou cu o istorie patata in toti acesti ani grei. Un erou pe care Romania nu il vrea, dar de care are nevoie.
Un erou ce poarta un nume de Traian.
Last edited by Mitzah on 3 Nov 2014, 18:17, edited 1 time in total.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Unde trebuie sa ma duc ca sa primesc faina si ulei gratis?
Am citit una mai misto, cu gastile de politisti corupti si angajati anaf care vor calatori ca o hoarda prin tara, violand femeile si furand banii cash din firmele care vor supravietui marelui colaps.
NO COVER. ALL MAN.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Ma amuza teribil cum, similar altor mari intelepti care fac asta in fata camerelor de luat vederi, in prime-time, voi va dati peste cap si rumegati la niste cifre cu zecimale. Apoi injurati nevoie mare cum sigur iese Ponta presedinte pentru ca A ii da X voturi, iar B ii da Y voturi etc. Noi nu suntem US astfel incat A sau B sau Yoda sa acorde cele 5% scoase in T1 lui Ponta sau lui Johannis. Daca se negociaza/vand voturi in bloc, alea erau pierdute din capul locului pentru rasa umana - ca le negocia sau nu.
Luata ochiometric, treaba este cam asa: Viorel are 40%, Werner are 30%. Deci mai sunt 30% de impartit. Arhisuficient pentru ambii. Si daca asta n-ar fi de ajuns, mai sunt inca alegatori care nu au votat inca pe-atat cat cei care au votat. Deci exista indivizi, tineri sau batrani, din mediul rural sau urban, bogati sau saraci, capitalisti pur-sange sau asistati social din nastere, vii sau morti, CAT CUPRINDE!!! Este suficient ca unul dintre cei doi molai sa scoata pe gura o idee buna si are castig de cauza. Indiferent de "rezultatele intermediare oferite de BEC". Cred ca nu era nimeni in dubiu ca astia doi nu intre in turul 2.
Iar daca puneti botul la sondaje sau rezultate intermediare sau chiar rezultatele finale din T1, eu zic ca v-ati gresit meseria. Conteaza doua lucruri: 1) cu cine votezi tu, si 2) cine castiga in turul 2. La 1), sunt trei variante - iti place X, deci votezi cu el; iti displace X, deci votezi cu contracandidatul lui X; ti se rupe de X si de restul, deci nu votezi. O data luata o decizie la pct 1, se asteapta pct 2. Pentru o persoana care stie ce vrea, nu vad ce conteaza sau cum influenteaza ca era 40.5% vs 30% sau 38.7% vs 32.4% sau altceva. Se joaca la pariuri si se cauta cota cea mai buna sau cum? Mai bine te-ai enerva ca se intuneca de la ora 6 - are acelasi efect asupra rezultatului final.
Luata ochiometric, treaba este cam asa: Viorel are 40%, Werner are 30%. Deci mai sunt 30% de impartit. Arhisuficient pentru ambii. Si daca asta n-ar fi de ajuns, mai sunt inca alegatori care nu au votat inca pe-atat cat cei care au votat. Deci exista indivizi, tineri sau batrani, din mediul rural sau urban, bogati sau saraci, capitalisti pur-sange sau asistati social din nastere, vii sau morti, CAT CUPRINDE!!! Este suficient ca unul dintre cei doi molai sa scoata pe gura o idee buna si are castig de cauza. Indiferent de "rezultatele intermediare oferite de BEC". Cred ca nu era nimeni in dubiu ca astia doi nu intre in turul 2.
Iar daca puneti botul la sondaje sau rezultate intermediare sau chiar rezultatele finale din T1, eu zic ca v-ati gresit meseria. Conteaza doua lucruri: 1) cu cine votezi tu, si 2) cine castiga in turul 2. La 1), sunt trei variante - iti place X, deci votezi cu el; iti displace X, deci votezi cu contracandidatul lui X; ti se rupe de X si de restul, deci nu votezi. O data luata o decizie la pct 1, se asteapta pct 2. Pentru o persoana care stie ce vrea, nu vad ce conteaza sau cum influenteaza ca era 40.5% vs 30% sau 38.7% vs 32.4% sau altceva. Se joaca la pariuri si se cauta cota cea mai buna sau cum? Mai bine te-ai enerva ca se intuneca de la ora 6 - are acelasi efect asupra rezultatului final.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Atunci sa taca toata lumea din gura pana dupa turul 2 si sa nu se mai discute nimic, ca oricum nu influenteaza rezultatul final.
k
k
I'm livin' in a love shadow
- Marius Ghinea
- Headless Kamikaze
Eu o sa fac cum zice chestr0ny pentru ca a fost foarte convingator si il cred.
Multumesc! Si ca sa capitalizez aceasta incredere de care ma bucur in randul electoratului inteligent, ma adresez voua si va zic asa: In turul 2 votati nemteste!
I'm livin' in a love shadow
- Vlad Dracul
- Headcrab
Aş mai vrea să atrag atenţia asupra unei ipoteze de lucru, de care nu am pomenit până acum: mi se pare extrem de periculoasă posibilitatea ca Păpuşarii (că-s puteri occidentale, că-s marea finanţă perciunată, că-s alte grupuri de interese cu putere decizională - mă rog, eu le voi spune Păpuşarii sau Sforarii) să considere viabilă varianta Ponta preşedinte, Tăriceanu prim-ministru.
Că echilibru (adică, preşedinte de stânga, premier de drepta), că balanţă, că simetrie sau contrapondere, că să nu fie toate merele-ntr-un singur coş, că zi-i cum vrei, hai că merge cuplul fatal (pentru economia românească).
Ar fi o minciună ordinară şi o ipocrizie pe măsură. Ca şi fostul USL. Dreapta n-are cum să se alieze cu stânga (exceptând starea de război sau o mare criză - ca aia adevărată din '29-'33, nu ca minciuna asta din 2008) pentru că sunt entităţi antagoniste.
În plus, un Tăriceanu sprijinit de-o majoritate parlamentară PSD (plus pardidele de apartament, mai bine zis - considerând apucăturile liderilor - de celulă, PC, UNPR, d-astea) ar fi doar o marionetă, un fripturist, n-ar reprezenta nicidecum dreapta.
Mă rog, nu că în România ar exista cu adevărat dreapta şi stânga, mafia oamenilor pulitici e transpartinică, da' zic şi eu de dragul discuţiei...
La fel de înfricoşătoare pentru mine e perspectiva unui Băsescu mesianic în 2016... Mi se pare similar cu a-l pune pe Iliescu (sau pe Năstase) prim-ministru acum, dacă tot e să iasă Ponta preşedinte.
Băieţii ăştia care-au nenorocit ţara timp de 25 de ani şi ne-au distrus viitorul ar merita încolonaţi toţi, de la primul la ultimul, şi duşi la puşcărie, unde le e locul. Şi să stea muuuult acolo, în regim închis, fără laptop în celulă.
Iar averile să le fie confiscate integral, pentru că au la bază furtul avuţiei naţionale, sub toate aspectele.
Cam asta ar însemna cu adevărat justiţie şi dreptate până la capăt.
Că echilibru (adică, preşedinte de stânga, premier de drepta), că balanţă, că simetrie sau contrapondere, că să nu fie toate merele-ntr-un singur coş, că zi-i cum vrei, hai că merge cuplul fatal (pentru economia românească).
Ar fi o minciună ordinară şi o ipocrizie pe măsură. Ca şi fostul USL. Dreapta n-are cum să se alieze cu stânga (exceptând starea de război sau o mare criză - ca aia adevărată din '29-'33, nu ca minciuna asta din 2008) pentru că sunt entităţi antagoniste.
În plus, un Tăriceanu sprijinit de-o majoritate parlamentară PSD (plus pardidele de apartament, mai bine zis - considerând apucăturile liderilor - de celulă, PC, UNPR, d-astea) ar fi doar o marionetă, un fripturist, n-ar reprezenta nicidecum dreapta.
Mă rog, nu că în România ar exista cu adevărat dreapta şi stânga, mafia oamenilor pulitici e transpartinică, da' zic şi eu de dragul discuţiei...
La fel de înfricoşătoare pentru mine e perspectiva unui Băsescu mesianic în 2016... Mi se pare similar cu a-l pune pe Iliescu (sau pe Năstase) prim-ministru acum, dacă tot e să iasă Ponta preşedinte.
Băieţii ăştia care-au nenorocit ţara timp de 25 de ani şi ne-au distrus viitorul ar merita încolonaţi toţi, de la primul la ultimul, şi duşi la puşcărie, unde le e locul. Şi să stea muuuult acolo, în regim închis, fără laptop în celulă.
Iar averile să le fie confiscate integral, pentru că au la bază furtul avuţiei naţionale, sub toate aspectele.
Cam asta ar însemna cu adevărat justiţie şi dreptate până la capăt.