Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ola small dickie
Big Daddy

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by ola small dickie »

Iohannis presedinte, Basescu prim ministru!

Image

Monica Macovei: este singurul, dintre primii cinci candidati, care are alegatorii cu cea mai mare pondere din randul celor cu studii superioare (47%). 45% dintre votantii ei au liceul sau cel mult scoala postliceala, iar 8% au urmat cel mult 10 clase ori scoala profesionala. 87% sunt din mediul urban. Alegatorii cu ponderea cea mai mare (46%) au varste intre 18 si 34 de ani, iar 31% au 35-49 de ani. Monica Macovei a fost cotata cu 4,5% (4,46%, oficial).

Hai ca n-am facut facultatea aia degeaba.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18 ... -turul.htm
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

waw. 45% din votantii lui tonta sunt oameni tineri, si majoritatea sunt din mediul urban. Adica o buna parte din generatia care duce tara asta inainte este fie complet indobitocita, fie de aceeasi teapa cu dottore. Nu stiu care dintre variante e mai trista.
NO COVER. ALL MAN.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Falimentul dispretului pentru prosti

Stiu, Tolontan, dar sunt niste date interesante aruncate pe acolo. Mai e si articolul lui Guran, dar mi-e lene sa caut acum link-ul, e pe biziday.
ola small dickie
Big Daddy

Liviu Dragnea: Studenţii şi-au vândut viitorul pe 30 de euro. S-au cumpărat voturi în Regie şi în Grozăveşti

PSD. una pentru istorie.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Am gasit eu articolul lui Moise. Mi-a adus aminte de setul de tarot din Wasteland 2. You're fucked no matter you pick.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

Waaagh! » 4 Nov 2014, 07:52 wrote:waw. 45% din votantii lui tonta sunt oameni tineri, si majoritatea sunt din mediul urban. Adica o buna parte din generatia care duce tara asta inainte este fie complet indobitocita, fie de aceeasi teapa cu dottore. Nu stiu care dintre variante e mai trista.
nu degeaba se zicea acum cativa ani ca toti tzaranii s-au mutat in Bucuresti :|

ma uit la Tariceanu ... :shock: nu degeaba prostia e de gen feminin
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Victor-Viorel Ponta wrote:"Nu vreau sa primim din nou ordine din afara tarii, de la PPE sau altii care si-au batut joc de Romania in 2012, noi stim mai bine in Romania"
Bai, asta s-ar putea sa fie presedinte. :lol:

E aproape 2015, si inca discutam la nivel de wc tudor.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Se inspira de la vecinul lui, Viktor Orban.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

ola small dickie » Tue Nov 04, 2014 8:15 am wrote:Liviu Dragnea: Studenţii şi-au vândut viitorul pe 30 de euro. S-au cumpărat voturi în Regie şi în Grozăveşti

PSD. una pentru istorie.
De unde e asta? Source plx.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
ola small dickie
Big Daddy

cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

Liviu Dragnea: Studenţii şi-au vândut viitorul pe 30 de euro. S-au cumpărat voturi în Regie şi în Grozăveşti
E ok, oricum nu au fost destule declaratii pe proprie raspundere ca sa poata ajunge sa voteze.
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Nu se puteau trage la xerox ca era duminica si toate stabilimentele din regie erau inchise. :lol:

Ca l-am pomenit pe wc tudor mai sus, atat de dezlantuit este tribunul in lupta sa cu mafiotii care au cotropit tara, ca azi s-a aliat cu unpr. O sa-i distruga din interior. -.-
NO COVER. ALL MAN.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Vadim:"Merg cu raul cel mai mic" :)). A intrat in istorie.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

ola small dickie » Wed Nov 05, 2014 7:48 am wrote:Hai cu optimism spre vremurile ce ne asteapta!
Image

Din pacate, pe langa turisti suedezi si dobitoci cronici, WERNER are impotriva sa inclusiv membri pnl. Coincidenta sau nu, se pare ca in judetele in care organizatia a performat slab, oamenii din conducere au diverse probleme cu justitia, ori WERNER e un tip destul de obscur si nu e limpede cum o sa joace in eventualitatea in care castiga. Cu dilimache insa e clar ce-o sa faca. Nu cred ca Liviu "resurrecter" Dragnea vorbea ca sa nu taca atunci cand spunea ca nemultumitii din pnl sunt oricand bineveniti la tariceanu in partid. So, coruptii vor munci impreuna ca sa scape de parnaie, cu suedezii din Teleorman inca nu s-a lamurit nimic, WERNER a inceput sa miste, dar inca are carisma la nivelul unui bursuc mahmur si oameni nehotarati sunt multi iar timpul este scurt.

Eu sunt un tip optimist. Ortogonalitatea e o notiune teoretica ce nu poate fi realizata in mod perfect in practica. Adica orice e mai mult sau mai putin probabil. Dar la cum arata lucrurile acum, ceea ce ne dorim noi pentru vremurile viitoare se contureaza a fi tot mai putin probabil.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Waaagh! » Wed Nov 05, 2014 9:12 am wrote:
ola small dickie » Wed Nov 05, 2014 7:48 am wrote:Hai cu optimism spre vremurile ce ne asteapta!

Liviu "resurrecter" Dragnea
:lol:
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Oh gaud, o interventie in parlament a lui Ponta din 2006.
Vlad Dracul
Headcrab

Post by Vlad Dracul »

Aş mai atrage atenţia asupra halucinantei variante de prim-ministru numită Florin Georgescu.

Să ne ferească Dumnezeu!

Nemernicu' ăsta produce un singur lucru: inflaţie.

De fiecare dată când a fost ministru de finanţe, inflaţia a luat-o razna iar moneda naţională s-a prăbuşit în faţa celorlalte valute.
Sigur, la asta contribuie decisiv conflictul secret cu Mugur Isărescu, visul dintotdeauna a lui Florin Georgescu fiind să ajungă Guvernator al Băncii Naţionale.
Da' n-are loc de nenea masonu'. Care-l faultează fără jenă ori de câte ori are ocazia, să demonstreze tuturor că Georgescu-i de căcat într-ale finanţelor şi că n-are ce căuta în fruntea BNR.

Dacă printr-o fatalitate inexplicabilă ajunge Florin Georgescu prim-ministru, recomand schimbarea urgentă a tuturor leilor în valută, orice fel de valută (well, poate mai puţin rubla rusească), altfel banii puşi deoparte (în bănci sau la ciorap) vor deveni rapid hârtie igienică.
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ma, hai totusi sa nu ne hazardam chiar in halul asta. Venea moartea si in 2012 cand au castigat astia alegerile si uite ca inca suntem in viata. O sa ne ducem dracului cu dottore in frunte, dar asimptotic.
NO COVER. ALL MAN.
Vlad Dracul
Headcrab

Post by Vlad Dracul »

Murim încet, în chinuri groaznice.
Cea mai urâtă moarte posibilă.
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Not rili, dar e posibil sa fie nevoie sa asteptam sa se duca pe cale naturala in the great beyond ce a mai ramas din comunisti si continuatorii lor ca sa avem parte de o tara occidentala: toti vadimii, bacalbasii, pontacii si cei din jurul lor pentru care calendarul a ramas la 1900 toamna. Adica inca vreo 30-40 de ani. E o lupta de uzura pe care oricum o castigam. Cu voia poporului, s-ar putea mai repede.
NO COVER. ALL MAN.
Post Reply

Return to “Cafenea”