Discutii despre fotbal
- DarthZombie
- Dremora Lord
Re: Discutii despre fotbal
Hai ca a venit Iordanescu la nationala. Astept lacrimile si implorarile de aducere inapoi a lui Piturca 

Scratch thatrdo » Thu Oct 16, 2014 7:06 pm wrote:Sper ca Federatia sa nu se grabeasca si sa aleaga un antrenor de perspectiva gen Olaroiu/Dan Petrescu sau chiar Contra si sa nu mai insiste cu reciclati gen Hagi/Boloni
♪
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Cred ca Steaua a luat bataie de la echipa din Tg Mures. Cumplit. Si furata pe fata. Zic asta pentru ca, in timp ce faceam baie, am auzit plansete si urlete de durere de la apartamentele vecine. Si nu cred ca toti au avut erectile dysfunction in pat cu amanta.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- ola small dickie
- Big Daddy
La multi ani Marco Van Basten!
cred la anumite clipuri cu Van Basten am plans, la fel cum bocea Fabio Capello pe banca tehnica la retragerea prematura a Lebedei din Utrecht.
((((((
am gasit si lacrimile lui Capello, un super clip de la retragerea lui San Marco:
cred la anumite clipuri cu Van Basten am plans, la fel cum bocea Fabio Capello pe banca tehnica la retragerea prematura a Lebedei din Utrecht.

am gasit si lacrimile lui Capello, un super clip de la retragerea lui San Marco:
- ola small dickie
- Big Daddy
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

la milan se stie, cand lucrurile merg prost e necesara o vizita a lui berlusconi sau a mea si lucrurile isi revin imediat dupa. singura diferenta e ca berlusconi vine cu elicopterul, eu cu avionul. de asta am decis sa merg.

la milan se stie, cand lucrurile merg prost e necesara o vizita a lui berlusconi sau a mea si lucrurile isi revin imediat dupa. singura diferenta e ca berlusconi vine cu elicopterul, eu cu avionul. de asta am decis sa merg.
epic mspaint skillz bro
- ola small dickie
- Big Daddy
pai da. am folosit guma din paint cu maiestrie. am sters cateva cifre numarul cardului meu cuore rossonero. nu de alta, dar nu vrea sa dau de voi prin tribuna sa-mi stricati experienta.
- ola small dickie
- Big Daddy
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Eu zic ca putem redenumi thread-ul drept AC Milan si sa-l unim Epic Fails pentru o mai buna intelegere a fenomenului. Nici pe vremea raposatului Kelly nu exista atata pupincurism fata de o echipa.
- ola small dickie
- Big Daddy
Pupincurism? Epic fails? Nu intelegi notiunea de suporter? E un topic de fotbal unde imi mai manifest din cand in cand interesul si atasamentul catre un club de fotbal. Care iti e problema?
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu sunt dezamagit ca nu am mai vazut raportul etapei in privinta lui Juventus. Or fi castigat te pomeni.
- McWilliams
- Self-righteous bastard
Eu inteleg notiunea de suporter. Ce nu inteleg este necesitatea de a proslavi Milan-ul. Acesta este... scuze, ERA un topic unde injuram la modul general despre fotbal. De cateva pagini incoa, a devenit un lacas de cult pentru AC Milan. Daca vreau predici despre cat de minunata este viata cu AC Milan in ea, am google la dispozitie - n-am nevoie de tine sa-mi poluezi retina si pe-aici. Daca AC Milan ar fi o religie, tu ai fi papa, iar topicul acesta ar fi calendarul religios - in fiecare zi gasim ceva despre Milan. Cu cruce rosie!
- ola small dickie
- Big Daddy
Daca te doare retina, splina, stomacelul sau orice alt organ esti liber sa nu mai intri pe topicul asta. Te stii sensibil, menajeaza-te. Imi evoci mie ce era topicul asta inainte, ce te opreste sa te manifesti pe acest topic cum crezi de cuviinta? Vorbeste despre fotbal daca ai ceva de zis si lasa scremerile astea de 2 lei ca faci offtopic degeaba. Mai bine ne mai explici la topicul de politica cum unele popoare sunt facute pentru sisteme totalitare, stii tu, teorii din alea de-ale tale de sta mausu in loc.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Dar ce treaba au discutiile de la topicul de politica cu ce se scrie aici? Si ce treaba are ce a spus acolo cu faptul ca pe aici mai avem un pic si aflam si care-i ziua de nastere a magazionerului?
Indivizi care se plang ca cineva posteaza despre fotbal pe un thread despre fotbal.
k
k
I'm livin' in a love shadow
Termenul corect e polueaza.
Dinamo, Dinamo!
Promit ca o sa pun poze cu biletele de la meci cu prima ocazie.
Ar trebui totusi sa admitem ca acest thread este cam singurul loc unde Ola se apropie cat de cat de notiunea de on-topic.
In alta ordine de idei Horia Crisan a plecat de la Dinamo la Fortuna Poiana Câmpina. Un transfer reusit care va aduce beneficii ambelor formatii. Felicitari staffului tehnic de la Dinamo.
LE: Am nevoie de un metoclopramid.
Dinamo, Dinamo!
Promit ca o sa pun poze cu biletele de la meci cu prima ocazie.
Ar trebui totusi sa admitem ca acest thread este cam singurul loc unde Ola se apropie cat de cat de notiunea de on-topic.
In alta ordine de idei Horia Crisan a plecat de la Dinamo la Fortuna Poiana Câmpina. Un transfer reusit care va aduce beneficii ambelor formatii. Felicitari staffului tehnic de la Dinamo.
LE: Am nevoie de un metoclopramid.
- ola small dickie
- Big Daddy
eu cred ca ai nevoie mai degraba de xanax
am si eu o nedumerire ca vad ca e epidemie de scarpinat. vad ca pe mcwil, zomb si oldsnake ii mananca degeaba iar si au nevoie de cineva sa-i scarpine. dupa tot eu sunt acuzat ca in loc sa "discut" ma iau de oameni. daca n-ar mai tzopai astia in jurul meu poate nu m-as mai lua de ei.
am si eu o nedumerire ca vad ca e epidemie de scarpinat. vad ca pe mcwil, zomb si oldsnake ii mananca degeaba iar si au nevoie de cineva sa-i scarpine. dupa tot eu sunt acuzat ca in loc sa "discut" ma iau de oameni. daca n-ar mai tzopai astia in jurul meu poate nu m-as mai lua de ei.
Invidie ca altu' are bani sa mearga la alte meciuri decat Concordia Chiajna si tu nu.
k
k
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
>mfw nu am nici o tangenta cu fotbalul de vreo 5 ani
>"gee, I wonder who's president of FRF nowadays. sure is the same old geezer"
>mfw is Razvan Burleanu
>mfw am fost vecini, jucam fotbal in spatele blocului cu frate-sau cand eram soareci
>mfw frate-sau a fost implicat in nustiucecazpenalwhatever
>mfw cand plm a trecut timpul atat de repede

>"gee, I wonder who's president of FRF nowadays. sure is the same old geezer"
>mfw is Razvan Burleanu
>mfw am fost vecini, jucam fotbal in spatele blocului cu frate-sau cand eram soareci
>mfw frate-sau a fost implicat in nustiucecazpenalwhatever
>mfw cand plm a trecut timpul atat de repede