GTA V
Re: GTA V
Deci, pe scurt, ai bani.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Eu nu vad problema intr-un DRM greu de spart dar care nici nu face varza experienta clientului cinstit. Oricum orice sistem de protectie e spart la un moment dat, firmele sunt interesate sa acopere prima saptamana iar ce vine dupa aia e doar un bonus. Fifa-ul de anul asta a fost spart in vreo 70 de zile, iar Lord of the Fallen foloseste acelasi sistem de protectie. V-a afectat DRM-ul de la LoF in vreun fel? Asta si eficienta sa sunt singurele doua lucruri care conteaza la un sistem de protectie. E dreptul companiilor sa isi protejeze produsele daca ele considera asta, si sunt de condamnat doar daca masurile lor de protectie lovesc in consumatorii cinstiti.
Eu doar presupun ca Rockstar s-au desteptat si ca nu vor folosi abominatia de DRM pe care l-au folosit la GTA4, vai de capul meu in ce hal putea sa fie ala
Eu doar presupun ca Rockstar s-au desteptat si ca nu vor folosi abominatia de DRM pe care l-au folosit la GTA4, vai de capul meu in ce hal putea sa fie ala
sigur fifa15 a fost spart? vad ca siteurile zic altceva; despre lords of teh fallen au zis devs intr-un stream "causes 1-5% performance hit according to their research"
Eu nu inteleg absolut deloc vaicarelile despre orice DRM al oricarui joc. Daca producatorii considera ca prin protejarea produsului lor aduc prejudicii in buna functionare al acestuia, fie. Nu e de parca un joc este un bun care ti se cuvine prin lege. Iti convine, il cumperi. Nu iti convine, zici pas. Sunt suficiente informatii pe internet incat sa poti afla cum anume afecteaza un DRM performanta unui joc inca dinainte ca acesta sa fie lansat, asa ca... what's all the fuzz? Daca vor sa fie prosti, ii lasam sa fie prosti si ii lovim cu portofelul. Motiv pentru care, desi fan infocat al seriei, nici macar acum nu am cumparat GTA 4 si este unul dintre foarte putinele jocuri care nu ma fac sa ma simt un infractor atunci cand il joc pirat. Si sunt convins ca sunt destui in cazul meu. Motiv pentru care jocurile gen The Witcher au avut vanzarile pe care le-au avut desi oricine putea lua jocul gratis si se putea bucura de FIX aceleasi beneficii ca ale celui care l-a cumparat
Acum, daca acestia implementeaza respectivul DRM dupa lansarea jocului, aici este o problema, insa cazurile astea sunt destul de rare.
Acum, daca acestia implementeaza respectivul DRM dupa lansarea jocului, aici este o problema, insa cazurile astea sunt destul de rare.
Daca tu din faptul ca cumpar 4-5 jocuri noi pe an (ca doar de atat am timp si ma intereseaza) intelegi ca am bani de spart pe jocuri (ca asta ai vrut sa zici de fapt), atunci fie cum zici tuDANiel » Fri Nov 07, 2014 4:14 pm wrote:Deci, pe scurt, ai bani.

- McWilliams
- Self-righteous bastard
<==== Guy with disposable income!
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
GTA V
Care are bani de o racheta ce il poate rula, are bani si pentru a cumpara GTA V, da-o naibii de treaba 

Nu cred ca o sa fie nevoie de o racheta sa il rulezi. Totul depinde de cum e optimizat. Daca cu setarile pe low ar arata exact ce pe veche generatie de console, inseamna ca nu e bai mare. Sa nu uitam ca GTA IV nu necesita un computer racheta, ci pur si simplu o optimizare mai buna.
- joonior_bmf
Spoiler for nsfw:
Stai sa vezi cand afla anita sarchezian de treaba aia.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Te referi la ea?
- joonior_bmf
- DarthZombie
- Dremora Lord
LelPătrunjelu' » Wed Nov 19, 2014 4:58 am wrote:Stai sa vezi cand afla anita sarchezian de treaba aia.
Spoiler:

PC Version Delayed To March 24th
Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive
Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
DVD Drive
Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Cerintele sunt muuuult sub ce ma asteptam. Ma situez mai aproape de recommended.
Pe de alta parte......Nuuuuuuuuu pot sa cred ca mai trebuie sa astept pana in martie ca sa-l joc. Deja imi faceam planuri sa nu mai instalez nimic pana pe 27 ianuarie ca sa ma pastrez doar pentru GTA.
(((
Sper totusi ca aceasta noua amanare sa fie in beneficiul jocului si sa vina cu o optimizare de vis.
Pe de alta parte......Nuuuuuuuuu pot sa cred ca mai trebuie sa astept pana in martie ca sa-l joc. Deja imi faceam planuri sa nu mai instalez nimic pana pe 27 ianuarie ca sa ma pastrez doar pentru GTA.

Sper totusi ca aceasta noua amanare sa fie in beneficiul jocului si sa vina cu o optimizare de vis.
- DarthZombie
- Dremora Lord
65 de giga de HDD WUT