Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
DarthZombie
Dremora Lord

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by DarthZombie »

It's ok when ola does it!
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Tot el a inceput si acum, Zombie?
I'm livin' in a love shadow
brutalistu
Hammer Haunt

Post by brutalistu »

Image
Image
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

chestr0ny » Sat Nov 08, 2014 2:26 am wrote:Tot el a inceput si acum, Zombie?
L-am jignit, i-am atacat persoana? Ideea e ca-i simpatic ca pe el il aperi cu ardoare dar cand altii fac fac aceleasi lucruri le sari in cap in calitate de reprezentant al Politiei Forumurilor. Ninoninonino!
zme-ul

Post by zme-ul »

Mai multi preoti ortodocsi din judetul Cluj ar fi primit o circulara de la Mitropolia Clujului Maramuresului si Salajului prin care li se cere sa spuna credinciosilor sa voteze cu un presedinte care sa fie "crestin, ortodox, roman", potrivit TVR Cluj. Reporterii postului de televiziune au inregistrat mai multi preoti care au recunoscut ca au primit asemenea indicatii si care spun ca le vor urma.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18 ... -roman.htm
of ... unde esti tu, Tepes, doamne?
Vlad Dracul
Headcrab

Post by Vlad Dracul »

"E foarte important ca următorul preşedinte al României să întărească lupta împotriva corupţiei într-un mod foarte public."

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua ... saj+pentru

Ghici cine se încadrează profilului şi cine nu.

Mai elocvent de-atât nu se poate.
Image
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

discursul anti-coruptie a fost mereu unul prezent in campaniile electorale. Bineinteles ca lumea il ignora, ca stim noi mai bine cum sta treaba, dar macar era prezent. Pentru prima data dupa revolutie sunt luate in seama si astfel de promisiuni, pentru Macovei au fost chiar esentiale, dar ele lipsesc din partea lui Ponta. La ora actuala eu le consider promisiuni care ar aduce voturi in plus.

Deci, de ce nu promite si Ponta ca va lupta impotriva coruptiei? Raspunsul e evident, vroiam doar sa subliniez cum cei de la PSD sunt in stare sa apeleze la tot felul de magarii pentru voturi in plus, dar nu vor sa-si asume responsabilitatea pentru promisiuni de care sunt constienti ca n-o sa se tina. Se rezuma la "Jos Basescu!" si atat.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

DarthZombie wrote:
chestr0ny » Sat Nov 08, 2014 2:26 am wrote:Tot el a inceput si acum, Zombie?
L-am jignit, i-am atacat persoana? Ideea e ca-i simpatic ca pe el il aperi cu ardoare dar cand altii fac fac aceleasi lucruri le sari in cap in calitate de reprezentant al Politiei Forumurilor. Ninoninonino!
Nu apar pe nimeni, doar mi se par stresante interactiunile dintre voi doi pe forum.
I'm livin' in a love shadow
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

In loc sa va luati de Mitzah pentru postul ala, mai bine v-ati deschide o bere si v-ati uita la meci. Ce omor si-a luat primata. :lol:
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

ce mi-a placut asta:

"Ma infioara aceasta campanie electorala. Cand ajung acasa, navalesc informatiile socante. Ultima mi-l arata pe ponta citandu-l pe Ion Ratiu, laudandu-se cu votul dat acestui Sir al Romaniei si, cel mai grav, comparandu-se cu el. Cata nerusinare, cat tupeu incap intr-o singura fiinta? Cat e de diliu plagiatorul asta? Bai, dilimache, mizerabile, tu nu ai dreptul sa te folosesti de emblemele pe care le avem noi gravate in inimi ca sa iti atragi muste in jur. Tu esti un rahat produs de FSN, citeaz-o pe ma'ta mare, bunicuta Iliescu, presedintele TAU de onoare, nu al meu, nu al nostru.
Cum indraznesti sa tarasti in mizeria ta numele celui care astazi mai moare o data vazand ce faci?
Aici vorbim despre cel care a infiintat Uniunea Mondiala a Romanilor LIBERI - nu a celor speriati ca isi pierd locul de munca daca indraznesc sa ti se impotriveasca!
Omul asta s-a nascut in inima Transilvaniei, nu il confunda cu aplaudacii tai din Teleorman.
Omul asta a avut norocul sa evite comunismul ucigas, si-a petrecut 50 de ani din viata la Londra, in exil, dar nu a uitat nicio zi ca e roman. Daca i-ar fi fost dat sa traiasca, probabil ca la alegerile de acum ar fi stat la coada la vot pana cand i s-ar fi trantit usa in nas, si ar fi fost gonit si umilit din fata sectiei, fara sa apuce sa atinga stampila.
Tu il citezi? Lasa-ma pe mine sa il citez: "calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat şi slab". Asta spunea Ion Ratiu despre MINCINOSI. Cum crezi ca te-ar fi privit? Ca pe un om onest?
Mai vrei citate? Hai, ponta, hai sa vorbim in citate din Ion Ratiu.
"Apără drepturile poporului român, în totalitatea sa." Stii ce-ar fi presupus asta, nu?
Mai vrei citate din el?
"Toata viata care mi-a mai ramas am sa o petrec incercand sa pun in aplicare ceea ce am invatat despre democratie in anii petrecuti in exil."
Ce spui tu? Exact ce spunea Iliescu: numai cei care apartin sistemului il pot reforma, stiu ei mai bine din interior cum sa actioneze. Ii gonesti pe toti, occidentul e ingrozit de ce se intampla aici si tu te folosesti de imaginea unui gentleman veritabil, amagindu-te si amagindu-ne ca ii semeni?
Doamne Dumnezeule, drept cine ne iei, mascariciule?!?
Pune-ti pe pagina FB-ului lozincile care te reprezinta!
Ia de-aici:
"Moarte intelectualilor ! "
"Nu ne vindem tara ! "
"PNL şi PNŢ, să ne pupe-n FSN !"
"Iliescu apare, soarele răsare ! "
"Iliescu te votăm, te votăm tot neamu’, ca să moară de necaz Raţiu şi Câmpeanu !"

Din cauza acestor lozinci te detest azi pe tine si pe tot partidul tau vandut. Misel. Plin de puscariabili. Hai sictir de-aici inca o data. Buna seara."

Natalie Ester
ola small dickie
Big Daddy

O intiativa de proteste pt azi si pt 14 noiembrie in cateva din marile orase

https://www.facebook.com/events/3689586 ... nref=story

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18 ... stanta.htm
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Suflet de varan:
Tripleta Basescu – Udrea – Macovei si-a jurat sa se razbune si sa ma vada pe mine in inchisoare. In prostia lor, ei cred ca au reusit. Sa le fie de bine, sa se bucure, sa se hraneasca cu ura si razbunare. Ce este mai grav este ca au atras cu sufletele lor negre oficialitati si institutii internationale.
Ce malefici ba, au pacalit institutiile internationale!
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18 ... itatii.htm
Ceausescu nu fi trist, Victor Ponta-i comunist
:P
ola small dickie
Big Daddy

Am fost si eu in Constanta aseara. Nu am fost prea multi dar m-am bucurat sa vad si Constanta in titlurile stirilor de aseara despre proteste. Bineinteles nu in titlurile stirilor de pe siturile antena3 si jurnalul. Ce sa mai zic de televiziuni:

"Protestele masive anti-Ponta de sambata seara incepute la orele 18.00 din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta si Oradea au reprezentat un moment perfect pentru evaluarea modului in care televiziunile se raporteaza la realitatea interna. Singurele televiziuni care au tratat subiectul amplu au fost Digi 24, Pro TV si Realitatea TV. In schimb, Romania TV (fondata de Sebastian Ghita) a dat prima stire dupa ora 20.00 in cheie manipulatoare ("Violenta extrema la mitingurile planuite de Iohannis"), Antena 3 a dat o stire in jurnalul de la ora 20.00 in care spune ca la Cluj au iesit in strada cateva sute de oameni, iar B1 TV s-a trezit abia la jurnalul de la ora 20.00, cu o stire mica."

B1 au luat-o si eu cu PSD-ul. Ciudat.
zme-ul

Post by zme-ul »

B1 a schimbat macazu cam brusc dupa ce s-a auto-debarcat "securistu"
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Am remarcat si eu pontificarea subita de la b1. Coloana vertebrala a devenit un lux.
NO COVER. ALL MAN.
ne0lith
proxe.net

Post by ne0lith »

Well, era un articol pe tema asta mai demult.

http://www.nasul.tv/2014/07/31/comisaru ... redat-psd/
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Pe Banciu cum de nu l-au data afara pana acum?
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Se da liber la footai! Am citit pe hotnews ca miss harvard vrea legalizarea prostitutiei, pentru ca "orice ban in plus la buget conteaza". Pacat ca a blocat Bruxellesul finantarea posdru (ii apucase p-astia ciordeala prea tare, probabil in febra alegerilor) si n-am bani de spart. Bonurile de masa nu stiu daca ajuta la buget.
NO COVER. ALL MAN.
marvas
vrășmaș mârșav

Post by marvas »

rar mi se intampla sa ma enervez pe internet, dar cand vad tineri cu acces la informatie care in continuare opteaza pentru Ponta simt cum imi fuge pamantu' de sub picioare. Si apoi vin aici sa ma cert cu voi sub protectia anonimatului si voi sunteti toti anti-Ponta. PAI ASA NU SE MAI POATE!
Post Reply

Return to “Cafenea”