- Pai asta, imi place, e cea mai tare chestie ever.
- Aha, dar stii ca [argumente obiective] si ca probabil nu merita banii, deocamdata pentru ca astia au tendinta sa imbunatateasca produsul asta peste un an sau doi, nu?
- Da, dar sunt totusi multumit de cati bani am dat, chiar si in contextul asta.Mie imi place.
- Cum plm sa-ti placa, toti care au zis ca le place sunt niste casuals, fara cunostinte in domeniu. Defapt nu-ti place, stiu eu mai bine...dar ti-e rusine sa recunosti ca nu-ti place.
- Stii ce? Nu te mai lua tu de achizitia mea!
Sa critici o achizitie e oarecum ok.Zic oarecum, pentru ca e greu sa critici o alegere pur subiectiva. E ca si cum eu te-as critica pentru ca-ti place o bluza rosie. Sa ataci personal oamenii carora le place respectiva chestie...mai ales cu argumentul ca sunt casuals, de asta le place, sau ca le place pentru ca au dat banii pe ea, nu e. Sau cel putin nu pentru mine. Still, dupa cum zic de cateva posturi incoace, cred ca ar fi cazul sa incheiem polemica. Nu numai ca nu are legatura cu subiectul, dar te consider unul din oamenii de pe forum cu care se poate discuta...mi se pare penibil ca ne-am blocat in chestia asta. Plus ca ai luat de la mine Key-ul de Divinity

MP inca nu am jucat. In single nu am avut nici un crash, dar e posibil in MP sa fie situatia diferita, am vazut diversi care se plangeau. Parca MP a fost vraiste si la lansarea CIV V.
@Sorel Da, aliens sunt si dezaagirea mea. Sunt un pic peste barbarii din V, dar se putea face mult mai mult cu ei. De multe ori nu ataca, in situatii in care ar putea, chiar daca nu-s pe harmony, doar pentru ca nu sunt provocati. Intervin insa oarecum in diplomacy. In 2 ocazii am fost atacat de cineva doar pentru ca dadeam remove la miasma sau omoram niste beetles. Doar sea monsters si krakens pot sa puna probleme pe termen lung.
O alta dezamagire sunt wonders. De la filmuletele geniale din IV, am avut poze in V, acum am trecut la schite futuriste. In urmatorul civ ne vor zice doar ca l-am facut