Civilization: Beyond Earth

Discuții axate pe jocurile de tactică și strategie.
Zaorish
Headcrab

Re: Civilization: Beyond Earth

Post by Zaorish »

- Hei, ce ti-ai luat?
- Pai asta, imi place, e cea mai tare chestie ever.
- Aha, dar stii ca [argumente obiective] si ca probabil nu merita banii, deocamdata pentru ca astia au tendinta sa imbunatateasca produsul asta peste un an sau doi, nu?
- Da, dar sunt totusi multumit de cati bani am dat, chiar si in contextul asta.Mie imi place.
- Cum plm sa-ti placa, toti care au zis ca le place sunt niste casuals, fara cunostinte in domeniu. Defapt nu-ti place, stiu eu mai bine...dar ti-e rusine sa recunosti ca nu-ti place.
- Stii ce? Nu te mai lua tu de achizitia mea!

Sa critici o achizitie e oarecum ok.Zic oarecum, pentru ca e greu sa critici o alegere pur subiectiva. E ca si cum eu te-as critica pentru ca-ti place o bluza rosie. Sa ataci personal oamenii carora le place respectiva chestie...mai ales cu argumentul ca sunt casuals, de asta le place, sau ca le place pentru ca au dat banii pe ea, nu e. Sau cel putin nu pentru mine. Still, dupa cum zic de cateva posturi incoace, cred ca ar fi cazul sa incheiem polemica. Nu numai ca nu are legatura cu subiectul, dar te consider unul din oamenii de pe forum cu care se poate discuta...mi se pare penibil ca ne-am blocat in chestia asta. Plus ca ai luat de la mine Key-ul de Divinity :D

MP inca nu am jucat. In single nu am avut nici un crash, dar e posibil in MP sa fie situatia diferita, am vazut diversi care se plangeau. Parca MP a fost vraiste si la lansarea CIV V.

@Sorel Da, aliens sunt si dezaagirea mea. Sunt un pic peste barbarii din V, dar se putea face mult mai mult cu ei. De multe ori nu ataca, in situatii in care ar putea, chiar daca nu-s pe harmony, doar pentru ca nu sunt provocati. Intervin insa oarecum in diplomacy. In 2 ocazii am fost atacat de cineva doar pentru ca dadeam remove la miasma sau omoram niste beetles. Doar sea monsters si krakens pot sa puna probleme pe termen lung.
O alta dezamagire sunt wonders. De la filmuletele geniale din IV, am avut poze in V, acum am trecut la schite futuriste. In urmatorul civ ne vor zice doar ca l-am facut :lol:
McWilliams
Self-righteous bastard

Post by McWilliams »

N-ai inteles. Ideea era ca, asa cum partenerul tau de discutie exagera ca ti-ai pierdut 50 de euro de-aiurea, tu exagerai ca poti gasi acelasi joc la 50% pe o gramada de site-uri. Atat.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Nici macar nu cred ca am zis asta, ci doar ca e absurd sa ceri 50 de euro pe BE. Ok, sigur, il gasesti la mai putin de atat daca te interesezi, dar eu criticam acolo decizia de pricing a publisher-ului. Plus ca de sarbatori va fi sigur la reducere. Toata ideea era ca, decat sa faci preorder acum si sa iei cu 130 de lei un joc pe care puteai sa-l "citesti" cu mult timp inainte de lansare, mai bine 1-2 luni si-l iei chiar cu mai putin de atat.
Zaorish » Mon Oct 27, 2014 1:46 pm wrote:E ca si cum eu te-as critica pentru ca-ti place o bluza rosie.
Lol, k. Bine ca n-ai mers mai departe sa zici ca "e ca si cum eu te-as critica pentru ca te trezesti dimineata".
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

After playing a few games of Beyond Earth, I decided to update the box art to more accurately reflect the gameplay.
Spoiler:
Image
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Oh look, Beyond Earth la 90 de lei la o luna de la lansare: http://www.amazon.com/dp/B00JLK6ULS/?ta ... mesales-20
Zaorish
Headcrab

Post by Zaorish »

Then again, linkul ala apare cu 42 USD. E ok, pana la urma nu conteaza pretul. Ca ai economisit un potential 40 de lei la pretul platit de mine e o realizare colosala, pentru care o sa apari in cartile de istorie. Intre timp, eu m-am jucat si ma mai joc cand am timp si chef. Some serious mental trauma insa la o luna inca sa mai lasi mesaje pe un forum, pentru un necunoscut, cu "uite ba, ca a scazut pretul". Sper sa-l bage dracu intr-un humble bundle intr-un an cand apare expansion ca sa te linistesti.
Mitzah
Headless Kamikaze

Post by Mitzah »

Nu prea inteleg de ce trebuie s-o iei atat de personal, ca doar nu ti-am dat PM sa te agasez. Mesajul ala e pentru toata lumea. You got ego issues bro.

Eu nu l-am luat nici acum, in orice caz. Trebuie lucrat foarte mult la el, iar publisher-ul o sa taie pretul constant pentru ca sunt, in medie, abia 6000 de jucatori in joc in orice moment al zilei (in comparatie cu cei 20000 ai lui Civ 5).

Numai ca au busit componenta de mp a lui Civ 5, care e in continuare nefunctionala de la patch-ul ala tot de acum o luna in care au tinut neaparat sa bage o reclama pentru BE.
Post Reply

Return to “Tactică și Strategie”