Discuţii politice, ca la cafenea
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
O placere orgasmica sa te uiti acum pe antena3. Doliu.
Este o victorie in primul rand a tinerilor romani si a romanilor plecati din tara. Respect tuturor romanilor care au iesit la vot si au distrus scenariul de cosmar Ponta presedinte. Aceste alegeri reprezinta victoria romanilor impotriva manipularii, coruptiei, batjocurii, minciunii. Pentru Ponta, PSD, antena3, pentru practicile si discursul lor, pentru lipsa lor de respect fata de Romania am un singur mesaj: MUIE MA!
Este o victorie in primul rand a tinerilor romani si a romanilor plecati din tara. Respect tuturor romanilor care au iesit la vot si au distrus scenariul de cosmar Ponta presedinte. Aceste alegeri reprezinta victoria romanilor impotriva manipularii, coruptiei, batjocurii, minciunii. Pentru Ponta, PSD, antena3, pentru practicile si discursul lor, pentru lipsa lor de respect fata de Romania am un singur mesaj: MUIE MA!
Bun, mai sunt 10 minute si se inchid urnele si aici iar o foarte mare parte din muieponta va pleca din Spania catre voi... Sa speram ca va ajunge in Romania la timp pentru a conta. Mi-am scos un pic pieptul in fata cand am vazut ce stranse sunt scorurile si faptul ca este foarte posibil ca fiecare vot sa conteze enormn.
In rest, ce a zis ola, un foarte mare "MUIE, BA" de pe plaiuri iberice!
In rest, ce a zis ola, un foarte mare "MUIE, BA" de pe plaiuri iberice!
- DarthZombie
- Dremora Lord
Oricum e tare ca pana acuma Ponta nu a iesit sa dea nici o declaratie personal. Ii e morcovul atat de tare infipt incat nu a avut curaj sa iasa in fata presei, asta dupa mizeria aia cu gainile aruncate in curtea sediului ACL.
O adevarata placere sa vezi protestele din fata sediului PSD.
Deci se pare ca Iohannis invinge? Nu cred. Vreun truc al lui Basescu!
Am trecut astazi prin satul bunicilor si am avut o vizita de la aghiotantul primarului care mergea din casa in casa sa convinga lumea sa voteze candidatul PSD. Omul a recunoscut ca Ponta e o lichea, plagiator, mincinos, dar a zis ca trebuie sa iasa candidatul PSD ca sa primeasca primaria bani in continuare pentru lucrarile de infrastructura. Votezi Iohanis, votezi impotriva binelui comunei. Pe undeva e si asta un argument nu chiar de neglijat.
Am discutat si cu cativa vecini, tarani cu 8 clase, n-a comentat nici unul ca Iohannis nu are carisma, ca nu vorbeste destul. Doar pe forum, de la oameni cu studii superioare mai aud asta.
Am discutat si cu cativa vecini, tarani cu 8 clase, n-a comentat nici unul ca Iohannis nu are carisma, ca nu vorbeste destul. Doar pe forum, de la oameni cu studii superioare mai aud asta.
Last edited by Stokkolm on 16 Nov 2014, 22:03, edited 1 time in total.
Mie chiar imi pare rau de Liviu. Mi-l si imaginez sub un cer nocturn acoperit de nori, cu frunzele, atatea cate au mai ramas in pomi, fosnind, sapand de zor prin cimitire la lumina chioara a unui lampas. Poate, poate, mai gaseste vreun votant ratacit.
NO COVER. ALL MAN.
Creca glumesti. Sunt doua lucruri certe pe lumea asta:Stokkolm » Sun Nov 16, 2014 10:02 pm wrote: Am discutat si cu cativa vecini, tarani cu 8 clase, n-a comentat nici unul ca Iohannis nu are carisma, ca nu vorbeste destul. Doar pe forum, de la oameni cu studii superioare mai aud asta.
1. Moartea;
2. Iohannis are charisma unei legume.
Nu m-am mai uitat de foarte mult timp live la Antena 3. Ce jeg de jurnalism. 10% din vocabularul lor e format din cuvinte derivate din "Basescu".
LE: Ce relevanta are charisma pentru un lider, intrebi? Plm, nicio relevanta.
Last edited by Mitzah on 16 Nov 2014, 22:16, edited 2 times in total.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Eu ma intreb in continuare ce dracu de relevanta are charisma lui Iohannis, ca doar ne alegem presedintele, nu participantul la Eurovision. Oricum, sa fie intr-un ceas bun! Muie Ponta!
I'm livin' in a love shadow
- ola small dickie
- Big Daddy
Haha. Liviu Dragnea ar putea fi un personaj in noaptea din Monkey Island 1. Visul unei nopti de toamna al lui Liviu.Waaagh! » Sun Nov 16, 2014 10:02 pm wrote:Mie chiar imi pare rau de Liviu. Mi-l si imaginez sub un cer nocturn acoperit de nori, cu frunzele, atatea cate au mai ramas in pomi, fosnind, sapand de zor prin cimitire la lumina chioara a unui lampas. Poate, poate, mai gaseste vreun votant ratacit.
Ideea e ca lumii nu ii pasa atat de mult de ce carisma are Iohannis. Sunt alte criterii mai importante.Mitzah » 16 Nov 2014, 22:11 wrote:Creca glumesti. Sunt doua lucruri certe pe lumea asta:
1. Moartea;
2. Iohannis are charisma unei legume.
Cred ca pe lumea asta MUIEPONTA este singurul lucru unanim acceptat de catre toti membri acetui forum. Este un lucru care ne leaga si ne aduce mai aproape unul de celalalt. Este zaua care il uneste pe ola cu zombie si pe chester cu rdo. Este lipiciul dintre Bucuresti si Constanta. Multumim, Ponta!
- ola small dickie
- Big Daddy
In 1990 Corneliu Coposu era scos din sediul partidului sau cu duba blindata, salvat de furia minerilor adusi de Iliescu. Dupa 25 de ani Ion Iliescu iese pe usa din spate a sediului PSD, inconjurat de protestarii anti PSD. Istoria a facut dreptate.
Eu nu m-as entuziasma prea tare. Vad ca sunt sesizari cum ca dupa discursul lui Dragnea ("presedintele se decide in aceasta noapte") in sudul tarii observatorii au inceput sa fie dati afara din sectii de la operatiunea de numarare a voturilor. Mai bine sa asteptam pana la numaratoarea finala, s-ar putea sa avem surprize.
Imi permit sa speculez un pic, dar cred ca si T. Basescu a avut o contribuie importanta in victoria din seara asta a lui Iohannis. Oricum, sa fie intr-un ceas bun! Cand vad la TV imagini cu romanii din diaspora indurand cozi, frig, oboseala pt a vota, imi revine speranta ca tara asta are totusi un destin important pe care trebuie sa-l urmeze
♪
True, sunt si alte criterii, dar l-a muscat de cur chestia asta si o sa-l muste in continuare. Trebuie sa fii capabil sa atragi oameni in jurul tau in mod natural. Asta intra practic in definitia unui lider de orice fel, mai ales a unui lider de stat. E bine de avut.Stokkolm » Sun Nov 16, 2014 10:23 pm wrote: Ideea e ca lumii nu ii pasa atat de mult de ce carisma are Iohannis. Sunt alte criterii mai importante.
Nu ma intelege gresit, mi-as dori enorm de mult ca Iohannis sa fie super-presedintele pe care il visam cu totii, dar sa nu ne facem iluzii acum.
Fuck no. Link?Apollyon » Sun Nov 16, 2014 10:41 pm wrote:Eu nu m-as entuziasma prea tare. Vad ca sunt sesizari cum ca dupa discursul lui Dragnea ("presedintele se decide in aceasta noapte") in sudul tarii observatorii au inceput sa fie dati afara din sectii de la operatiunea de numarare a voturilor. Mai bine sa asteptam pana la numaratoarea finala, s-ar putea sa avem surprize.
LE: Lol, a scazut Ponta in sondajul Antenei 3. E, e, e panica rau.
LLE: Oh snap, si Romania TV il da castigator pe Iohannis. It's over. Ma duc sa-mi iau o bere.
Last edited by Mitzah on 16 Nov 2014, 22:54, edited 3 times in total.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Tu confuzi "charisma" cu "comportamentul cu care noi regatenii suntem obisnuiti". Ardelenii si sasii vorbesc lent, asta e stilul lor. Nici repeziti nu sunt, nu latra raspunsuri [precum o facea prim-copiatorul tarii]. In Sibiu nu a avut nici o problema sa fie respectat, asta desi nu avea un partid in spatele lui [ca FDGR e minuscul, sa fim sinceri].
Totusi tind sa nu fiu total sigur, la dimineata putem stii, dar sansele sunt de partea neamtului. Perfect ar fi sa-si dea Ponta demisia dar deja sunt vise.
PS: Oare SUA au avut vreun amestec azi?
PS: Oare SUA au avut vreun amestec azi?
Si cand te gandesti cati bani a bagat PSD-ul in bannere, reclame tv, postari sponsorizate pe net etc. Nu mai zic nimic de pomenile electorale si donatiile generoase catre BORati, pentru ca alea sunt din bani publici. Daca ma gandesc mai bine, cred ca la fel sunt si primele
Oh well...

Spoiler:

Cadoul ideal pentru orice ocazie: www.comanda-caricaturi.ro
PSDistii sunt intr-un rahat mai mare decat cred ei. Trebuiau sa se ocupe cum trebuie de voturile din diaspora. Asa, nu au facut decat sa starneasca furia oamenilor atat din strainatate cat si din tara si asta a adus vot anti-Ponta la greu. Si trebuiau sa se ocupe de multa vreme incoace, dar au aratat ca nu si-au invatat lectia. Cred ca s-au bazat prea tare pe votul din interiorul granitelor tarii si au sperat ca ala va fi suficient mai ales dupa scorul inregistrat in primul tur. In dezbateri, Pontacul a inscris mai mult decat neamtul, dar ACL-istii au acoperit bine pe partea de proteste din tara si feisbuc. A fost o lupta care s-a dat la baioneta si se va da in continuare. PSDistii deocamdata sunt in corzi chiar si daca numaratoarea finala va fi in favoarea lui Ponta. Asta pt ca diferenta nu are cum sa fie mai mare de 100 000 de voturi si de aici rezulta ca probabil ACL va contesta eventualul rezultat al alegerilor la CCR. O sa fie dificil si daca vor pierde, psdistii vor pierde pe mana lor nu pe a altcuiva pt ca le-au scapat doua amanunte mari si late: modul in care se va vota in diaspora + furia pe care acest lucru o va starni.
Per ansamblu, mi se pare ca politicienii din tara asta incep sa se joace din ce in ce mai tare cu focul si zgandare un anume spirit de revolta care zace amortit undeva in fiecare din cetatenii statului. Cred ca mai important decat castigatorul din tara asta e faptul ca multi cetateni se trezesc la realitate si incep sa urle tare dupa drepturile lor.
P.S.: azi am votat la Ambasada Romaniei din Olanda, in Haga. Votul a decurs bine, am stat cam o ora la coada, dar tot asa, organizarea a fost ok si cred ca la ora inchiderii urnelor nu a existat cetatean care sa fi mers acolo la vot si sa fie lasat pe afara (deocamdata n-am auzit nimic). Asta spre deosebire de Bruxelles, unde sormea s-a dus pe la ora 15 si s-a intors acasa cand a vazut ce coada e (din ce am inteles coada era de vreo 6000 de oameni).
edit: Ponta a recunoscut ca a pierdut alegerile.
edit2: pe surse, se zvoneste ca Ponta maine isi va prezenta demisia din functia de premier a Guvernului Romaniei in fata lui Traian Basescu.
Per ansamblu, mi se pare ca politicienii din tara asta incep sa se joace din ce in ce mai tare cu focul si zgandare un anume spirit de revolta care zace amortit undeva in fiecare din cetatenii statului. Cred ca mai important decat castigatorul din tara asta e faptul ca multi cetateni se trezesc la realitate si incep sa urle tare dupa drepturile lor.
P.S.: azi am votat la Ambasada Romaniei din Olanda, in Haga. Votul a decurs bine, am stat cam o ora la coada, dar tot asa, organizarea a fost ok si cred ca la ora inchiderii urnelor nu a existat cetatean care sa fi mers acolo la vot si sa fie lasat pe afara (deocamdata n-am auzit nimic). Asta spre deosebire de Bruxelles, unde sormea s-a dus pe la ora 15 si s-a intors acasa cand a vazut ce coada e (din ce am inteles coada era de vreo 6000 de oameni).
edit: Ponta a recunoscut ca a pierdut alegerile.
edit2: pe surse, se zvoneste ca Ponta maine isi va prezenta demisia din functia de premier a Guvernului Romaniei in fata lui Traian Basescu.
Last edited by QuickSand on 16 Nov 2014, 23:12, edited 2 times in total.