Awesome Fails

Discuții off-topic în limita bunului simț
Magicake
Global Belit

Re: Awesome Fails

Post by Magicake »

I can relate. Eu nu stiu ce as otravi prima data. Baba din apartamentul de jos sau cainele ei.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Mărar » 20 Nov 2014, 15:07 wrote:Am racit si ma simt ca naiba in cea ce urmeaza sa fie prima zi de munca la noul job :(.
Trebuia sa-ti fi luat concediu medical (daca nu ti-ai luat deja) si stai acasa pana iti revii, oricum prima zi de munca se desfasoara mai lejer cu acomodare si alte balarii.
Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Aia functioneaza doar la scoala (chestia cu acomodarea).
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Acum sa speram ca Marar nu trebuie sa intre in paine in ritm accelerat inca din prima zi de munca. Mai sunt firme in tara asta care permit si inteleg necesitatile oamenilor, in caz contrar te afli la o firma unde se munceste cu japca => viata e rau.
Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Nu inteleg unde bati lol. Cum dracu' sa lipsesti de la prima ta zi de munca, pe motiv ca e oricum doar acomodare. Faci cea mai proasta impresie daca nu apari acolo. Daca ai motive serioase de sanatate, da, dar o raceala nu e un motiv suficient de bun. Ia acolo un coldrex si du-te sa-ti vezi colegii si sefii.

Daca ajungi sa iti neglijezi reputatia in halul ala inseamna ca esti constient ca in meseria ta nu ai oricum viitor => viata e rau.
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

Marar la interviu:

- Si deci cand pot sa-mi iau liber?
I'm livin' in a love shadow
Stokkolm
Dremora Lord

Post by Stokkolm »

Si raceala poate fi destul de nasoala. Sunt curios cu ce update vine Marar :D
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Sa-ti spun de ce gandesc asa: am facut odata o alegere proasta sa ma duc la munca in timp ce aveam febra de 39 si acolo ma simteam ca dracu de nu eram in stare de nimic, stateam mai mult cu capu pe birou iar sefu, da acel sef de care spui tu, mi-a atras atentia daca "mai muncim si noi azi", cu toate ca-i spusesem ca ma simt rau. De atunci am zis ca nu mai neglijez niciodata starea mea de sanatate fie si la o mica raceala in favoarea jobului si a unor oameni carora nu le pasa de angajati. Stiu ca o sa ma contrazici ca la el e prima zi de munca, dar sa stii ca dupa asta iti dai seama la cine te-ai angajat, daca ei isi fac o impresie proasta pentru ca nu ai venit pe motiv ca ai fost racit si nu ai putut, atunci nu merita sa muncesti la un astfel de sef/patron. Un sef cu capu pe umeri nu ar reprosa unui nou venit ca nu a putut sa onoreze prima zi de munca pentru ca s-a simtit rau, a fost racit cu febra si alte simptome.
Image
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Tu cand te-ai dus racit la munca erai in prima zi?
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

In primele 3-6 luni [cel putin] iti iei concediu fie daca esti imobilizat la pat, fie daca iti place viata de somer.
oldsnake
Zergling

Post by oldsnake »

De asta apar pandemii pe lumea asta. E de bun simt sa stai acasa cand ai o nenorocita de gripa sa nu imbolnavesti tot departamentul. Sa vezi ce scade productivitatea unei firme in momentul in care toata lumea e cu 39.
stef
Hammer Haunt

Post by stef »

Pătrunjelu' » 21 Nov 2014, 13:49 wrote:Tu cand te-ai dus racit la munca erai in prima zi?
Nu eram in prima zi. Stiu ca si tu ai intr-o masura dreptate in ce spui cu prima zi de munca, dar gandeste-te ca poate e mai important organismul tau sa stai acasa macar o zi sa-ti mai revii decat o prima zi de munca. Dar daca altii pot, nu-i opreste nimeni, eu mi-am spus doar un punct de vedere.
DarthZombie » 21 Nov 2014, 13:52 wrote:In primele 3-6 luni [cel putin] iti iei concediu fie daca esti imobilizat la pat, fie daca iti place viata de somer.
Pentru asta exista concediul medical, sa ti-l iei atunci cand esti racit si nu mai esti productiv, pentru ca grija ta principala e sa tusesti pana la epuizare si sa-ti sufli mucii toata ziua.
Last edited by stef on 21 Nov 2014, 16:41, edited 1 time in total.
Image
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Iti place ce-ai facut aici, Marar?
NO COVER. ALL MAN.
cg1700
Hammer Haunt

Post by cg1700 »

In primele 3-6 luni [cel putin] iti iei concediu fie daca esti imobilizat la pat, fie daca iti place viata de somer.
Exagerezi. Chiar stiu pe cineva la mine in firma care imediat dupa ce s-a angajat, la vreo saptamana-doua, si-a luat concediu de doua saptamani.
Image
.chester
Dremora Lord

Post by .chester »

DarthZombie wrote:In primele 3-6 luni [cel putin] iti iei concediu fie daca esti imobilizat la pat, fie daca iti place viata de somer.
La actualul job mi-am luat concediu o saptamana dupa primele 3 luni. Leeel.
I'm livin' in a love shadow
Mărar
Electro-Chemist

Post by Mărar »

Stokkolm » Fri Nov 21, 2014 1:45 pm wrote:Si raceala poate fi destul de nasoala. Sunt curios cu ce update vine Marar :D
Urm... m-am dus la munca si m-am intors. Azi o sa ma duc iar, SOC!
New phone, Houthis

Soundcloud
Magicake
Global Belit

Post by Magicake »

Party pooper.
DANiel
Hammer Haunt

Post by DANiel »

cg1700 » 21 Nov 2014, 14:44 wrote:
Exagerezi. Chiar stiu pe cineva la mine in firma care imediat dupa ce s-a angajat, la vreo saptamana-doua, si-a luat concediu de doua saptamani.
Din cate stiam eu ai dreptul la 20 de zile de concediu (standard) pe an, ceea ce rezulta ca ai drepul la 1 zi ( mai exact 1.6 zile) de concediu dupa o luna muncita. Cine acorda cuiva 2 saptamani liber dupa 2 saptamani de munca, si-o face cu mana lui. Ofc, acum depinde de cum se munceste si de ture/schimburi etc.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

La actualul loc de munca m-am futut cu femeia de serviciu care era racita. Nu inteleg de ce angajatii vin bolanvi la lucru.
oldsnake
Zergling

Post by oldsnake »

Asta o sa se intrebe si ea peste cateva saptamani cand o sa afle ca are cruci in sange. Sa nu mai zic de mancarimea ingrozitoare.
Post Reply

Return to “Colțul vesel”