Steam
- ola small dickie
- Big Daddy
Re: Steam
Tim Schafer nu e lache niciodata. Nu poate fi. Tim Schafer este incompatibil cu starea de lache. In schimb devin automat lache cei care il considera lache, gresind evident.
- ola small dickie
- Big Daddy
Doar ca nu are prostii in prezent. Si nu va avea.
Spacebase DF-9 says hi. Ca sa nu mai spun nimic de fiasco-ul cu Kickstarter si cele 3.3 milioane.
- ola small dickie
- Big Daddy
Nu a fost niciun fiasco cu kickstarterul. Dimpotriva. A fost si este ceva magic.
- ola small dickie
- Big Daddy
Shitstormul este cauzat de dezinformare si de oameni neimplicati in acest proiect care nu au inteles niciodata si nici pana acum care-i faza cu kickstarterul broken age. E de ajuns sa nu inteleaga unu si sa tipe caci huiduirea se transforma rapid intr-o stare foarte contagioasa printre cei care habar n-au. Dar tipa. Ca i-a lovit si pe ei. Huuuoooo!!! Hotiiii!!!
Ok, daca tii neaparat sa pastrezi in mintea ta o imagine infailibila pentru unul din oamenii pe care ii admiri cine sunt eu sa ti-o spulber. Pacat ca viata reala nu functioneaza asa.
ola e acreditat sa il cantareasca pe Tim Schafer pentru ca a jucat creatiile lui. Tu ce calificare ai?
Monkey Island, Day of the Tentacle, Full Throttle, Grim Fandango? Cool, asa mai vorbim.
Full Throttle e singurul pe care nu l-am jucat. Dar ai uitat in schimb sa mentionezi Psychonauts.
Doar nu credeai ca am jucat doar jocuri japoneze la viata mea. Asta e un trend relativ recent pentru mine, nu mai vechi de vreo 5 ani.
Doar nu credeai ca am jucat doar jocuri japoneze la viata mea. Asta e un trend relativ recent pentru mine, nu mai vechi de vreo 5 ani.
Nimeni nu a zis nimic de jocuri japoneze.
http://www.dsogaming.com/news/official- ... s-on-sale/
ma intereseaza ass creed black flag, dead rising 3 si castlevania 2 , in rest nimic interesant
ma intereseaza ass creed black flag, dead rising 3 si castlevania 2 , in rest nimic interesant

Last edited by kensky on 21 Nov 2014, 12:54, edited 1 time in total.
Pai la cate jocuri ai ce sa te mai intereseze 

Pentru nepoti, la vreo 90 de ani sa aiba ce butona in timp ce e in vacanta pe Coasta de Azur ^^
-
- Headless Kamikaze
@kensky ești interesat de dead rising 3 și n-am înțeles eu bine? Am eu dr3 de dat
).

So, valve tocmai s-a cacat pe sistemul de trading
, orice joc cumparat ca gift e untradeable pt 30 zile
https://steamcommunity.com/gid/10358279 ... 5920702191

https://steamcommunity.com/gid/10358279 ... 5920702191
Haha, scârboasă mișcare. Noroc că s-au stabilit deja treburile cât de cât prin sistemele de reputație.