Upcoming movies
- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
Re: Upcoming movies
Spoiler:
HYPE!
Sper sa fie superior in comparatie cu ultima trilogie.
Sper sa fie superior in comparatie cu ultima trilogie.
- joonior_bmf
1. This'd better be phucking phantasmagorically epic
2.Sper ca aia e Jaina Solo scratch that; conform zvonurilor care circula pe interneti, (posibil fiica lui Han si Leia) se numeste Kira; presupun ca nici numele (si nici personajul?) Jacen nu mai e canon
3.

2.

3.

Last edited by joonior_bmf on 28 Nov 2014, 21:44, edited 1 time in total.
am impresia ca Disney si-a cam bagat picioarele in el de univers si se foloseste de nume doar pentru extra hype
plus ca, eu nu inteleg chestia asta de a crea un teaser pentru un trailer ce urmeaza a fi distribuit

eu unul n-am inteles nimic din acest tease, Sith, Milenium Falcon, Strom Troopers, X-Wing - e un amalgam tampit si nu spune decat un lucru: "Star Wars"
Sper sa fie la fel de reusit ca si reboot-ul Star Trek.
Pai de asta e un teaser si nu un trailer oficial.zme-ul » 28 Nov 2014, 22:43 wrote:plus ca, eu nu inteleg chestia asta de a crea un teaser pentru un trailer ce urmeaza a fi distribuit![]()
eu unul n-am inteles nimic din acest tease, Sith, Milenium Falcon, Strom Troopers, X-Wing - e un amalgam tampit si nu spune decat un lucru: "Star Wars"

Conform Disney, nimic nu mai e canon in afara de cele 6 filme si desenul animat The Clone Wars. Desigur tu le poti considera canon in continuare atat timp cat nu contrazic evenimentele din filme. Inteleg ca au vrut sa inceapa proaspat si sa nu-si bata capul cu ce au scris sute de carti, dar tot e naspa fiindca jocurile KOTOR si SWTOR sunt prinse in toata treaba asta.Jacen nu mai e canon
- joonior_bmf
Evident, old news. Oricum, avand in vedere ca Ep. VII se desfasoara la 40 ani dupa SW Rebels, iar Rebels la randul lui se desfasoara cu 5 ani inainte de Ep. IV (deci, Ep. 7 -> 35 ABY), nu ar mai fi relevante evenimentele care au avut loc in intervalul asta; dezamagitor, pentru ca unele chestii au fost cruciale (invazia Vong, de exemplu). Daca Jacen chiar nu mai e canon (desi ar face parte din saga "pururea mulsa" Skywalker/Solo), atunci universul SW a pierdut unul dintre cei mai puternici force-wielder-i dintotdeauna (si ca jedi, si ca Darth Caedus). Bineinteles, nu e exclus ca fiul cel mare al lui Han si Leia sa existe sub alta forma, dar nu vad cum ar compensa imaginea lui Jacen din vechiul canon.
Sorry for offtopic
Sorry for offtopic

Cine a conceput sabia aia s-a gandit la cat de inutilizabila si periculoasa poate fi? E fix curu. E poate cea mai inutilizabie chestie laser. Also, sunt de parere ca mai bine nu se legau de vechea poveste. Nu toate filmele au nevoie de un sequel. As fi vrut sa vad ceva total nou, dar inafara de un personaj de culoare care presupun ca o sa aiba Forta, nimic nou. Si wow, again, nimic nou sub Soare.
- brutalistu
- Hammer Haunt
- ola small dickie
- Big Daddy
"discutiile" despre sabia din star wars trebuie sa fie unul dintre cele mai ridicole momente din istoria de 200.000 de ani a Homo Sapiens
nu e vina noastra ca J.J.Abrams si Disney au dat-o in ridicol 

- McWilliams
- Self-righteous bastard
Oh, ba da. Dobitocenii/Rahaturi se petrec in lumea asta in absolut orice secunda. Cele mai multe sunt trecute cu vederea, insa cateva sunt insistent disecate si verificate. Pentru ca vin dintr-un cur regal. But then again, one man's trash is another's treasure.
Candva, pe aici, trecea un brutalistu...
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
O vorba de duh din Warhammer 40'000
https://www.youtube.com/watch?v=cO3MttgvHUY
Ma intreb cum o sa reactioneze lumea cand or sa arate un omulet verde cu urechi de goblin, sau un yeti cu arbaleta, sau un robot patruped urias, care e incet, greoi si care poate trage cu armele doar in fata.