Steam
Re: Steam
Inseamna ca trebuie sa facem bani de jocrui muncind in loc sa-i obtinem din bisnita pe steam? Ce barbari!
Dap, n-am nici o problemă cu schimbarea în principiu (sau ca idee, mă rog). E vorba că au ales modalitatea cea mai manipulantă, scârboasă și passive-aggressive cu putință pentru a limita trading-ul.Stokkolm » 25 Nov 2014, 11:52 wrote:Inseamna ca trebuie sa facem bani de jocrui muncind in loc sa-i obtinem din bisnita pe steam? Ce barbari!

Și ca de obicei când Valve ia măsuri, mai mult se țintesc masele, profitorii vor profita în continuare fără mari probleme, pentru că s-a construit ditamai economia pe baza trading-ului, iar cei care s-au stabilit deja ca ofertați își vor consolida astfel poziția.
Nu e chiar asa tragic:
Also, Steam Autumn Sale starts today.You can still pass the Gift to a user as normal; the restriction only applies to trading.
Voucher PC Garage: EE8SCBDH. Every time you use it, Mihai Gadea's forehead grows larger.
Ce naiba autumn sale e asta, la inceputul lui decembrie. Vine xmas sale azi-maine.
Cu atat mai bine.Pătrunjelu' » Wed Nov 26, 2014 3:30 pm wrote:Ce naiba autumn sale e asta, la inceputul lui decembrie. Vine xmas sale azi-maine.

- brutalistu
- Hammer Haunt
https://steamcommunity.com/updates/broadcasting
Sunt curios cum se vor instala pe piata in care Twitch are monopol momentan. Daca reusesc sa monetizeze acest aspect cred ca vor avea un impact major asupra streamingului.
edit: au si rewind feature
Sunt curios cum se vor instala pe piata in care Twitch are monopol momentan. Daca reusesc sa monetizeze acest aspect cred ca vor avea un impact major asupra streamingului.
edit: au si rewind feature
se vede si se misca mult mai bine ca twitch, sau poade depinde de cine face stream; m-am uitat la cineva ce juca "the crew" si se vedea foarte ok si clar
- brutalistu
- Hammer Haunt
Depinde de ce mașină are "broadcasterul". I-am dat accept unui prieten să vadă ce căcat mănânc prin CS GO și de la 30-35 FPS (45 când mă uit la un perete) am scăzut la 9-11. Ideea e că nu știu cum îl dau afară pe privitor o dată ce l-am acceptat. A trebuit să mă milogesc de el pe Steam Messages "ieși mânca-ți-aș tupalmeu că m-ai omorât. m-ai mutat într-o dimensiune a durerii."
Twitch a mai progresat sau tot doar Flash știe (dacă nu plătești)? Altfel, mi se pare ușor de devansat.
Alone, important and wise. (W. B. Yeats)
- DarthZombie
- Dremora Lord
Doar Flash, cu acelasi playback de tot rahatul mai ales ca acuma "cenzureaza" sunetul pe felii de cate jumatate de ora daca un soft detecteaza niste muzica.
-
- Headless Kamikaze
N-au de gând să rezolve mai repede acel bug de multiplicare a gemsurilor?
Sper sa revina curand, chiar vreau chestia pe care am pus gems.
-
- Headless Kamikaze
Pe mine mă interesează mai mult badge-ul
) și faptul că pot face rost de un booster pack pentru csgo
).

-
- Headless Kamikaze
A revenit
.

Curios daca o sa creasca preturile la carti, oricum ma pun pe farmat ca poate reusesc sa iau ceva.