ola small dickie » 01 Dec 2014, 23:04 wrote:"discutiile" despre sabia din star wars trebuie sa fie unul dintre cele mai ridicole momente din istoria de 200.000 de ani a Homo Sapiens
De acord, deși probabil din cu totul alte motive. Reacția unora la cum arată noul lightsaber mă face să mă tăvălesc pe jos de râs. E Star Wars ffs.
"Screams of a billion murdered stars give life to the night's peace. While we cling in desperation to the few spinning stones we call worlds."
Bai baieti, astia au de gand sa fwta chiar toate filmele? Nu stiu cum o sa arate filmul in starea finala, dar efectele vazute in trailer sunt penibil de nereusite.
The new cast members:
Andrew Scott (Denbigh), Dave Bautista (Mr Hinx), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Lea Seydoux (Madeleine Swann), Christoph Waltz (Oberhauser).
The returning cast members:
Daniel Craig (James Bond), Rory Kinnear (Bill Tanner), Ben Whishaw (Q), Naomie Harris (Moneypenny), Ralph Fiennes (M)
Bond's new car: Aston Martin DB10
De cand a aparut trailerul am nascocit X povesti mai interesante de spus si moduri mai interesante de folosit sabiile laser decat au reusit ei. Nu inteleg de ce nu puteau pur si simplu sa inceapa o poveste noua. Era atat de greu?