Discuţii politice, ca la cafenea
Re: Discuţii politice, ca la cafenea
De obicei ma dau pe spate glumele lui Soarecu, dar acum trebuie sa recunosc ca am fost ironic.
- ola small dickie
- Big Daddy
Ma intreb ce mancau ieri la pranz oamenii care au stat la coada, care s-au imbrancit, care s-au enervat, care au tipat pentru cateva boabe de fasole daca nu era 1 decembrie? Ca nu pareau oameni ai strazii. Asta e o imagine pe care vreau sa nu o mai vad in viitorul Romaniei. Oamenii aia nu stau la coada la o farfurie cu fasole pentru ca au nevoie de ea, pentru ca le e foame, stau pentru ca le sta si gandirea.
Mancau ce ar fi mancat in mod obisnuit, dar au putut pastra mancarea respectiva pentru ziua de azi, daca tot le-a dat vanghelie fasole moca ieri. Are sens, cand viata ta sta intr-o pensie sau ajutor social infim, si unii probabil chiar prefera asta in locul variantei in care, SOC!!!, ar trebui sa munceasca pentru un venit mai bun.
NO COVER. ALL MAN.
Vanghelie parca nu a dat nimic ieri, o fi fost suparat dupa executia de acum cateva zile.

Geoana iar s-a dus la Realitatea ca sa-l dinamiteze pe Ponta.
Ce-a prins si nosferatu asta suflu.
Pana acum doua saptamani mongo era omul lor, acuma vad ca i-au luat pe toti pe sus valorile adevaratei social-democratii.

NO COVER. ALL MAN.
- ola small dickie
- Big Daddy
Portret de Presedinte la capat de mandat
de Gabriel Liiceanu
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-1873 ... mandat.htm
de Gabriel Liiceanu
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-1873 ... mandat.htm
m-am uitat la RealitateaTV si mi-am adus aminte de o replica celebra din "The Usual Suspects":
referitor la ce zicea tovarasu Dragnea, ca el nu e comunist, ca n-a avut carnet de membru .. nici el si nici tovarasu michi-maus
referitor la ce zicea tovarasu Dragnea, ca el nu e comunist, ca n-a avut carnet de membru .. nici el si nici tovarasu michi-maus
cum de are varanu internet la parnaie?! mama lui de gushter mutant
eu ma chinui si nush cum sa fac sa bag internet la tara si asta sa cu cracii pe blog ...
eu ma chinui si nush cum sa fac sa bag internet la tara si asta sa cu cracii pe blog ...

- DarthZombie
- Dremora Lord
Esti sigur ca nu scrie altul pentru el? Ca asa si Iliescu e mare blogger, si ala daca vede "press any button to continue" apasa pe butonul de shut down...
http://danvoiculescu.net/blog/Priveam aseara la televizor cu cat tupeu si nerusinare Basescu Traian, aceasta pata neagra din istoria Romaniei, ii recomanda lui Victor Ponta sa demisioneze.
Imediat mi-au venit in minte cuvintele sale din 2007: „In caz de suspendare imi dau demisia dupa 5 minute”
Cata nerusinare! Cata lipsa de demnitate si onoare din partea celui care s-a ascuns de vointa natiunii sub scaunul de la Cotroceni.
Ar fi strigator la cer ca Basescu sa nu dea socoteala pentru impostura sa si pentru tot raul facut acestei tari.
Multa dreptate aveau protestatarii cand strigau: „Iesi afara, javra ordinara!”
ma lasi ...
ia uitate la datele postarilor; ma indoiesc ca sistemul penitenciarelor din .ro permite vizite atat de dese
Nu are internet. Scrie articolele pe foi, apoi le da cuiva ca sa le publice pe blog. Asa facea si Nastase, asa face si Rosca Stanescu.
parca-mi imaginez cum sta unul pe afara langa zid cu laptopu in brate in timp ce gusteru ii arunca biletzele peste gard 

Poate i le da avocatului, ca ala il poate vizita oricand.
NO COVER. ALL MAN.
sa stii .. avocatu ala n'are ce face toata ziua si se joaca de-a telefonu fara fir
- DarthZombie
- Dremora Lord
Avocatul face orice vrea clientul, ca e platit cu bani frumosi. Nu stiu ce tot incerci sa o intorci, nu Voiculescu e cel care posteaza pe blog, e mai mult decat evident.
e mai mult decat evident ca posteaza cu mana lui ... nu cu biletele cum vreti voi s-o intoarceti
Nastase povestea ca scria pe foi, iar cineva din familie publica articolele pe blogul lui. Stiu ca Administratia Penitenciarelor daduse si un comunicat pe tema asta.
http://www.hotnews.ro/stiri-13490657-cu ... e-blog.htm
http://www.hotnews.ro/stiri-13490657-cu ... e-blog.htm
Deci se poate si fara internet."Materialele publicate pe pagina de web a persoanei private de libertate Adrian Nastase puteau fi transmise fie aparatorului sau membrilor familiei, cu ocazia acordarii dreptului la vizita, fie prin intermediul convorbirilor telefonice sau corespondentei"
Intr-un raspuns remis HotNews.ro pe data de 25 octombrie, seful Administratiei Penitenciarelor, Marian Dobrica, a explicat ca persoanele aflate in executarea pedepselor privative de libertate au drept la corespondenta, au dreptul sa efectueze saptamanal, pe cheltuiala sa, cel putin o convorbire de la telefoanele instalate in penitenciar, au dreptul sa primeasca vizite si au dreptul de a primi oricand aparatorul in conditii de confidentialitate.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Nu te pune cu zme-ul, sta 24/7 langa varan si l-a vazut cum baga un CSGO intre postarile de pe blog.