Discuţii politice, ca la cafenea

Locul in care ne intalnim si discutam de dimineata pana seara
ne0lith
proxe.net

Re: Discuţii politice, ca la cafenea

Post by ne0lith »

De obicei ma dau pe spate glumele lui Soarecu, dar acum trebuie sa recunosc ca am fost ironic.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Sunt un artist neinteles :(
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Ma intreb ce mancau ieri la pranz oamenii care au stat la coada, care s-au imbrancit, care s-au enervat, care au tipat pentru cateva boabe de fasole daca nu era 1 decembrie? Ca nu pareau oameni ai strazii. Asta e o imagine pe care vreau sa nu o mai vad in viitorul Romaniei. Oamenii aia nu stau la coada la o farfurie cu fasole pentru ca au nevoie de ea, pentru ca le e foame, stau pentru ca le sta si gandirea.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Mancau ce ar fi mancat in mod obisnuit, dar au putut pastra mancarea respectiva pentru ziua de azi, daca tot le-a dat vanghelie fasole moca ieri. Are sens, cand viata ta sta intr-o pensie sau ajutor social infim, si unii probabil chiar prefera asta in locul variantei in care, SOC!!!, ar trebui sa munceasca pentru un venit mai bun.
NO COVER. ALL MAN.
Soarecu
Pig Cop

Post by Soarecu »

Vanghelie parca nu a dat nimic ieri, o fi fost suparat dupa executia de acum cateva zile.
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Image

Geoana iar s-a dus la Realitatea ca sa-l dinamiteze pe Ponta.
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Ce-a prins si nosferatu asta suflu. :lol: Pana acum doua saptamani mongo era omul lor, acuma vad ca i-au luat pe toti pe sus valorile adevaratei social-democratii.
NO COVER. ALL MAN.
ola small dickie
Big Daddy

Post by ola small dickie »

Portret de Presedinte la capat de mandat
de Gabriel Liiceanu

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-1873 ... mandat.htm
zme-ul

Post by zme-ul »

m-am uitat la RealitateaTV si mi-am adus aminte de o replica celebra din "The Usual Suspects":
phpBB [video]

referitor la ce zicea tovarasu Dragnea, ca el nu e comunist, ca n-a avut carnet de membru .. nici el si nici tovarasu michi-maus
zme-ul

Post by zme-ul »

cum de are varanu internet la parnaie?! mama lui de gushter mutant

eu ma chinui si nush cum sa fac sa bag internet la tara si asta sa cu cracii pe blog ... :x
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Esti sigur ca nu scrie altul pentru el? Ca asa si Iliescu e mare blogger, si ala daca vede "press any button to continue" apasa pe butonul de shut down...
zme-ul

Post by zme-ul »

Priveam aseara la televizor cu cat tupeu si nerusinare Basescu Traian, aceasta pata neagra din istoria Romaniei, ii recomanda lui Victor Ponta sa demisioneze.

Imediat mi-au venit in minte cuvintele sale din 2007: „In caz de suspendare imi dau demisia dupa 5 minute”

Cata nerusinare! Cata lipsa de demnitate si onoare din partea celui care s-a ascuns de vointa natiunii sub scaunul de la Cotroceni.

Ar fi strigator la cer ca Basescu sa nu dea socoteala pentru impostura sa si pentru tot raul facut acestei tari.

Multa dreptate aveau protestatarii cand strigau: „Iesi afara, javra ordinara!”
http://danvoiculescu.net/blog/

ma lasi ...
ia uitate la datele postarilor; ma indoiesc ca sistemul penitenciarelor din .ro permite vizite atat de dese
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Nu are internet. Scrie articolele pe foi, apoi le da cuiva ca sa le publice pe blog. Asa facea si Nastase, asa face si Rosca Stanescu.
zme-ul

Post by zme-ul »

parca-mi imaginez cum sta unul pe afara langa zid cu laptopu in brate in timp ce gusteru ii arunca biletzele peste gard :P
Waaagh!
Forum Warlord

Post by Waaagh! »

Poate i le da avocatului, ca ala il poate vizita oricand.
NO COVER. ALL MAN.
zme-ul

Post by zme-ul »

sa stii .. avocatu ala n'are ce face toata ziua si se joaca de-a telefonu fara fir
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Avocatul face orice vrea clientul, ca e platit cu bani frumosi. Nu stiu ce tot incerci sa o intorci, nu Voiculescu e cel care posteaza pe blog, e mai mult decat evident.
zme-ul

Post by zme-ul »

e mai mult decat evident ca posteaza cu mana lui ... nu cu biletele cum vreti voi s-o intoarceti
Apollyon
Pig Cop

Post by Apollyon »

Nastase povestea ca scria pe foi, iar cineva din familie publica articolele pe blogul lui. Stiu ca Administratia Penitenciarelor daduse si un comunicat pe tema asta.

http://www.hotnews.ro/stiri-13490657-cu ... e-blog.htm
"Materialele publicate pe pagina de web a persoanei private de libertate Adrian Nastase puteau fi transmise fie aparatorului sau membrilor familiei, cu ocazia acordarii dreptului la vizita, fie prin intermediul convorbirilor telefonice sau corespondentei"

Intr-un raspuns remis HotNews.ro pe data de 25 octombrie, seful Administratiei Penitenciarelor, Marian Dobrica, a explicat ca persoanele aflate in executarea pedepselor privative de libertate au drept la corespondenta, au dreptul sa efectueze saptamanal, pe cheltuiala sa, cel putin o convorbire de la telefoanele instalate in penitenciar, au dreptul sa primeasca vizite si au dreptul de a primi oricand aparatorul in conditii de confidentialitate.
Deci se poate si fara internet.
DarthZombie
Dremora Lord

Post by DarthZombie »

Nu te pune cu zme-ul, sta 24/7 langa varan si l-a vazut cum baga un CSGO intre postarile de pe blog.
Post Reply

Return to “Cafenea”