Guardians of the Galaxy - 8/10 Destul de ok, surprinzător de bine jucat (îmi erau antipatici aproape toți actorii). Au încercat dar failuit masiv la tot ce înseamnă interacțiune comicbuc like între personaje, dar na, să zicem că intenția contează. Trecând peste asta e poate cel mai frumos film Marvel de până acum, foarte inspirate efectele speciale și setting-ul, cam prost ales și gay personajul negativ și poate prea îmbrăcată Zoe pentru gustul meu dar merge. Was fun.
Edge of Tomorrow - 6/10 Era aproape Tom Cruise să reușească două blockbustere SF excelente unul după altul. EoT e ok în parte parte, dar finalul e incredibil de prost. Ieșit din comun de prost, trist de prost, nu-mi venea să cred ce se întâmplă și în ce se transformă, păcat.
Non-Stop - @/10 E băiat de treabă Neeson ăsta și i-am suportat și filmele cretine dar Non Stop are două clișee care mă irită enorm. The plane crap și the misunderstanding I'm actually a good guy crap, am renunțat după 20 de minute, dacă mai era și cu amnezie crap aș fi putut să jur că cineva a făcut filmul doar ca să mă enerveze pe mine.
Shield of Straw - 7/10 Miike face ce trebuia să fie un blockbuster de Hollywood făcut în japonia. Ce iese e dubios rău, premisă penală, jumate din film e Transformers apoi se transformă în ceva care emulează The Dark Knight, iar până la final devine dracu' știe cum interesant. Pe undeva cred că personajul negativ e menit să ia locul Joker-ului, doar că diferența de clasă dintre Miike și Nolan e astronomică iar asta se vede, long story short mi-a plăcut până la urmă, lol.
Lone Survivor - 8/10 Nu mi-a păsat prea tare de dramă și americanisme dar e poate filmul care se apropie cel mai mult de feelingul pe care îl aveam când jucam Delta Force. Numai la asta m-am gândit până la final, nostagia trip ftw.
Tazza: The High Rollers- un thriller coreean destul de tipic dar foarte entertaining și sexy, am ajuns la el pentru că mi-a plăcut The Thieves și pentru că am visat-o pe Hye-su Kim în tot felul de ipostaze interesante.