Laudati-va
Re: Laudati-va
Am descoperit reducerile de seara pentru mancarea servita la Mega-Image, am mancat cu 5 lei snitel, cartofi si un pateu.
Eu imi iau file de cod pane de la Billa. Cred ca e vreo 2.5 lei sau ceva de genul, really good stuff. Au mai multe chestii pe-acolo dar pestele mi se pare cel mai reusit.
Mi-a ajuns boxset-ul Doctor Who Dark Eyes 3. In sfrsit o sa incep si eu sa imi fac o colectie Big Finish.
- ola small dickie
- Big Daddy
Am ajuns si in ultima zi de suflat in butoiul cu varza.
Nu stiu cum ai avut rabdare sa termini jocul cu toate familiile romane avand in vedere ca sunt aproape identice, puteai la fel de bine sa joci de 3 ori cu una din ele
Oricum, felicitari, not bad.

- ola small dickie
- Big Daddy
Statia de autobuz de la dacia (Constanta) are un panou luminos cu reclama la Grand Theft Auto 5. In sfarsit am intrat in lumea civilizata.
am vazut si eu intr-o zi reclama respectiva intr-o statie de autobuz. Mare mi-a fost bucuria ca acum suntem si noi capitalisti de aia.
As fi fost mai impresionat daca as fi vazut reclamele astea anul trecut cand a aparut prima oara GTA V.
Schimbat monitorul. Monitoarele de fapt. Am inlocuit doua monitoare de 22" (1680x1050 si 1920x1080) cu unul de 29" (2560x1080). E destul de mare.

Toate "fostele":

Spoiler for more:

Toate "fostele":

Spoiler for desktop:

Done
Out into the foggy street. Turn your collar up.
Iti convine mai mult asa? Practic ai mai putin spatiu de lucru.
- DarthZombie
- Dremora Lord
Ai putea sa pastrezi macar unul din alea vechi (ala de 1920x1080 imho) pe post de side-screen or something, in caz ca ai un birou care sa-ti permita asa ceva. Daca vede TG ratio-ul ala face infarct, el nici macar 16:9 nu suporta 

Mai putin spatiu total, dar mai mult spatiu in fata mea. Imi fug ochii mai putin, nu mai trebuie sa intorc capul sa vad celalalt monitor, am totul la un loc intr-o singura privire. Si am si un birou mai aerisit. Stiu, sunt lucruri minore, dar mi-era incomod.
Si in plus, asta nou are ecran IPS si, fiind si foarte lat, mult mai potrivit pentru filme (format 21:9), acum pot sa stau si eu pe canapea fara sa ma chinui prea tare.
Ma gandesc insa sa pastrez si unul din cele doua monitoare vechi si sa-l pun pe verticala (mod portrait). Dar trebuie sa gasesc un mod de fixare, ca nu e niciunul cu rotatie de 90 de grade din fabrica.
edit: i-am raspuns anticipat si lui zombie, se pare
Adevarul e insa ca motivul real pentru care l-am luat e ca sa pot sa va bat la Worms. Acum voi vedea toata harta dintr-o privire si voi avea un avantaj tactic imbatabil. Watch out!
Si in plus, asta nou are ecran IPS si, fiind si foarte lat, mult mai potrivit pentru filme (format 21:9), acum pot sa stau si eu pe canapea fara sa ma chinui prea tare.
Ma gandesc insa sa pastrez si unul din cele doua monitoare vechi si sa-l pun pe verticala (mod portrait). Dar trebuie sa gasesc un mod de fixare, ca nu e niciunul cu rotatie de 90 de grade din fabrica.
edit: i-am raspuns anticipat si lui zombie, se pare

Adevarul e insa ca motivul real pentru care l-am luat e ca sa pot sa va bat la Worms. Acum voi vedea toata harta dintr-o privire si voi avea un avantaj tactic imbatabil. Watch out!
Done
- DarthZombie
- Dremora Lord
Oi vedea tu toata harta, dar daca vrei sa tragi cu shotgun-ul in partea ailalta a hartii, nici o rigla nu va fi suficient de lunga pentru a te ajuta 

- DarthZombie
- Dremora Lord
Uite asta e idealul, Cristan.

- joonior_bmf
- Gravity e un film misto
That's badass. Cine n-ar vrea sa joace Heroes 3 cu volanul?
Mă sperie mai mult dimensiunea, nu cred că aș putea să mă joc pe un monitor mai mare de 24, mi-ar muri ochii rapid. It's a damn TV ffs.DarthZombie » 14 Dec 2014, 00:25 wrote:Daca vede TG ratio-ul ala face infarct, el nici macar 16:9 nu suporta